- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
Néha tényleg nem, annyira össze-vissza játszanak. Nekem a max. 10 euro-s sng volt, és ahogy láttam azért itt már színvonalasabb játék folyt, mint mondjuk 1,3,5 beugrósokon... A vicc az, hogy minél többet játszottam, az 1 euroson annál nehezebb volt eredményt elérnem.
, egyszerűen sokszor nagyon túlkattogtam az adott helyzeteket, na meg a prizepool se nagyon kötött le már.
Itt az A7-et nem igazán értem... még ha suited lett volna, és neki van már 4 szine akkor talán. Az AJ off-nak 1 out, neked meg flopnál 3, turn után 6. Persze én is a legerősebbnek éreztem volna ezt a handet, egy AA simán visszemelt volna ugyanis preflop... A bb, meg tényleg jól játszott, ha beesik neki flopra nut lap, akkor nagyon jó pozícióban van, utána lévő 3 emberből valaki biztos emelni fog...
Hát itt meg flopig megadhatta 65-el, hiszen ha betalál a flop, könnyen duplázhat. De hogy second párra megadni az all in-t? simán lehetett volna nagyobb párod kézben, vagy 8-od, vagy trips, vagy 5 nagyobb kickerrel, ami volt is jelen esetben... Egyértelműen hibás megadás részéről (hacsak nem 2 overcardra tett), de az ilyen hülyéknek még szerencséjük is van mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, egyszerűen sokszor nagyon túlkattogtam az adott helyzeteket, na meg a prizepool se nagyon kötött le már.