Hirdetés
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Nem erdemes logikat keresni az ellenfelek jatekaban, mert nincs. Az en limitem a 15 dodos tornakig, es a 25 dodos sngkig terjed, ez lofutty, itt barmilyen idiota szembejohet. Es szembe is jon, ezert esik ki a jatekosok tobbsege az elso oraban.
Az igazi problema nem is ez, hanem az idiota leosztasok. Ezt delelott jatszottam, baromi boldog voltam utana. Rebuyos verseny, tehat meg lazabb a jatek.
En UTG, KK. Par kor telt el, a vak 15/30. Emelek 200-ig. UTG+1 adja, button-1 adja, nagyvak adja. A pot 815, nekem maradt 1200. Flop: AKJ, ket korrel. Nagyvak passzol. Ezen a ponton 99%-ig biztos voltam, h nekem van a legjobb lapom, allint toltam, tudtam, h barmivel adni fogjak. Mind a harom megadta. Turn, river meglepo modon marginalis. UTG+1 mutat: AJo, button-1 mutat: A7o, BB mutat QTs. Na, asszem, ezt hivjak szopasnak. A baj pedig az, h tulkeppen a BB jol jatszott, ha ket hulye megadja elotted az emelest, akkor evvel a lappal siman tartani kell. Harmadik napja ilyen kocsog osztasokkal esek ki. Vagy ilyenekkel, de ez mar meghaladta a vicc kategoriat is:
12 fos sng, negyen vagyunk, enyem a biztos negyedik hely, SB tart, en miniraiselek Q5-tel, SB tart. Flop: 853 rainbow. SB csekk, en allin, SB hosszas gondolkodas utan tart, es mutat 65-ot. En baromi boldog vagyok. A riverig, mert az egy hatos lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Highguard
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs