Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• viharhozo

addikt

válasz adalbert1 #697 üzenetére

Nem erdemes logikat keresni az ellenfelek jatekaban, mert nincs. Az en limitem a 15 dodos tornakig, es a 25 dodos sngkig terjed, ez lofutty, itt barmilyen idiota szembejohet. Es szembe is jon, ezert esik ki a jatekosok tobbsege az elso oraban.
    Az igazi problema nem is ez, hanem az idiota leosztasok. Ezt delelott jatszottam, baromi boldog voltam utana. Rebuyos verseny, tehat meg lazabb a jatek.

En UTG, KK. Par kor telt el, a vak 15/30. Emelek 200-ig. UTG+1 adja, button-1 adja, nagyvak adja. A pot 815, nekem maradt 1200. Flop: AKJ, ket korrel. Nagyvak passzol. Ezen a ponton 99%-ig biztos voltam, h nekem van a legjobb lapom, allint toltam, tudtam, h barmivel adni fogjak. Mind a harom megadta. Turn, river meglepo modon marginalis. UTG+1 mutat: AJo, button-1 mutat: A7o, BB mutat QTs. Na, asszem, ezt hivjak szopasnak. A baj pedig az, h tulkeppen a BB jol jatszott, ha ket hulye megadja elotted az emelest, akkor evvel a lappal siman tartani kell. Harmadik napja ilyen kocsog osztasokkal esek ki. Vagy ilyenekkel, de ez mar meghaladta a vicc kategoriat is:

12 fos sng, negyen vagyunk, enyem a biztos negyedik hely, SB tart, en miniraiselek Q5-tel, SB tart. Flop: 853 rainbow. SB csekk, en allin, SB hosszas gondolkodas utan tart, es mutat 65-ot. En baromi boldog vagyok. A riverig, mert az egy hatos lett.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés