Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
viharhozo
üzenetére
na kezdek visszatalálni az útra, mai verseny már teljesen jóvolt, 28. hely, de csak azért mert kolléganőm bejelentette msnen hogy felmondott.:
Szétesett picit a játékom. 28. hely 150ből, tulajdonképpen ezekután nem rossz, 2szeres beülővel álltam amikor kiestem.
Lapjárásom nekem is kellemes volt
, nem volt nehéz játszani, eskü megszámolom 9-3hányszor volt nálam, szerintem 10szer biztos, volt hogy egymás után 3 szor. Első órában 1szer kaptam figurát
, J-5.
Ehhez képest 2000fölötti stackel mentem szünetre, szünet után pár vaklopás, meg blöff után már 3000fölött álltam. Játék jóvolt, minimális hibával, és asszem maximális nyereménnyel.
Tegnapi nap picit érzékenyen érintett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szétesett picit a játékom. 28. hely 150ből, tulajdonképpen ezekután nem rossz, 2szeres beülővel álltam amikor kiestem.
, nem volt nehéz játszani, eskü megszámolom 9-3hányszor volt nálam, szerintem 10szer biztos, volt hogy egymás után 3 szor. Első órában 1szer kaptam figurát