Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
viharhozo
üzenetére
na kezdek visszatalálni az útra, mai verseny már teljesen jóvolt, 28. hely, de csak azért mert kolléganőm bejelentette msnen hogy felmondott.:
Szétesett picit a játékom. 28. hely 150ből, tulajdonképpen ezekután nem rossz, 2szeres beülővel álltam amikor kiestem.
Lapjárásom nekem is kellemes volt
, nem volt nehéz játszani, eskü megszámolom 9-3hányszor volt nálam, szerintem 10szer biztos, volt hogy egymás után 3 szor. Első órában 1szer kaptam figurát
, J-5.
Ehhez képest 2000fölötti stackel mentem szünetre, szünet után pár vaklopás, meg blöff után már 3000fölött álltam. Játék jóvolt, minimális hibával, és asszem maximális nyereménnyel.
Tegnapi nap picit érzékenyen érintett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.26
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szétesett picit a játékom. 28. hely 150ből, tulajdonképpen ezekután nem rossz, 2szeres beülővel álltam amikor kiestem.
, nem volt nehéz játszani, eskü megszámolom 9-3hányszor volt nálam, szerintem 10szer biztos, volt hogy egymás után 3 szor. Első órában 1szer kaptam figurát