Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
Én is utálom őket. Ha az ellenfeleim. Most hogy én is az vagyok már csak az előnyeit élvezem.
Az elméleti hátterét konkrétan nem tudom, már arra gondolok, hogy leírva nem láttam sehol.
Amit innen-onnan összeszedtem:
Mivel ss vagy, nyilván egy bukásnál nem vesztesz sokat, ez a legnyilvánvalóbb. Nagyon egyszerű így játszani, gyakorlatilag nem kell hozzá pókertudás, hiszen a postflop játék eléggé korlátozott, esetleg egyáltalán nincs is, igazából legtöbbször kimerül egy pot környéki emelésben ami egyben allin is neked. Emiatt csak egy feszes indulási stratégia kell, és ilyenkor általában úgyis az a leghőbb vágyad, hogy allin kerülj valakivel, lehetőleg egy darab ellenféllel. Ez könnyebben sikerül, mint ha teljes beülővel ülnél, mert egy 2$-os allint könnyebb szívvel megad valaki 12$-al, mint egy 10$-ost. Márcsak azért is, mert arra utazik, hogy kinyomja a kis pöcs shortsztekk játékost.
Ha amúgy is feszes vagy (mint én), akkor körölbelül ugyanannyi flopot látsz így is, azaz a bónuszhoz szükséges pontok ugyanolyan sebességgel gyűlnek. De míg NL10-en az átlag pot 1-2$, NL50-en 6-8$, azaz ugyanakkora pénz kockáztatásával sokkal több pontot gyűjthetsz, hamarabb megvan a bónusz.
Leszűkíted az ellenfelek mozgásterét is, hiába tudna egy jó játékos esetleg lejátszani turnön, te már addigra nagyon ellenálló vagy mindenféle trükkel szemben. Blöff ellened nem működik, allin-től nem félsz, egyszerűen nincs rajtad fogás. Azaz, ha amúgy rosszabbul játszol nála, ez kiegyenlítődik.
Hát így hirtelenjében ennyi. Sajnos megöli a pókert, és NL10-en nagyon sokan játszanak így (gondolom öntudatlanul, a nagy bukástól félve, mert bónusz miatt nem hinném) , sokszor láttam, hogy egy asztalnál 3-4 játékos is ss, de NL50-en ez nem annyira jellemző, ott ritka, ha ketten vagyunk egy asztalnál. Ez még elviselhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Gyúrósok ide!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest