Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheif
tag
válasz Don.Corleone #6897 üzenetére
[link] itt ha legörgetsz, akkor vannak csoport papírok
@Laby: szerintem néma sehogy nem lesz, de ha nem a falon van, hanem állványon, akkor legalább a szomszéd nem hallaja. -
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok, Valakinek van esetleg a gépén darts versenyeken használt csoport beosztásos papírja? Esetleg excel formátumban? Előre is nagyon köszi!
-
mephi666
nagyúr
válasz f(x)=exp(x) #6894 üzenetére
...de azért más fúrókalapáccsal ütni direktbe a betont, vagy falra erősített szizál tábla rostjai közé 20g-s nyilakat dobálni nekünk soft tábla van tömör ajtóra erősítve (tábla mögött pár réteg kartonnal a mellé dobált nyilak miatt) és eddig még senki nem szólt... mondjuk ritka az, hogy este 9 után még dobáljunk rá
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Laby
őstag
válasz f(x)=exp(x) #6892 üzenetére
Annyira hangos lehet a szomszédnak?
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
bigrob
őstag
válasz f(x)=exp(x) #6886 üzenetére
Én jófogáson lőttem egy hangfal állványt és arra barkácsoltam egy fa lapot amire ment a tábla, de kint porosodik a garázsban, felfúrtam a falra időközben a táblát.
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
komlo654
csendes tag
En a lidlben kaphato bicikliallvanyt használom.
-
addikt
Az bennem is nyomot hagyott annak idején. A helyi iskolai kézilabda csapat tagja voltam és nagyon rá voltam csavarodva a kézilabdára akkoriban. Teljes döbbenet volt.
Go Gunners!
-
zsotesz81
senior tag
2016-os kézilabda bl döntóben a Veszprém 9 gólos előnyt herdált el az utolsó 10 percben,végül hetesekkel ki is kapott, azóta sem értem mi volt az a leolvadás
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz mephi666 #6885 üzenetére
2000-ben Sydney-ben a Magyarország - Dánia kézilabda döntőn annak ellenére nem nyertük meg az aranyat, hogy többször is 6 góllal vezettünk. Nagy trauma volt ez annak idején. Onnan jutott eszembe, hogy a magyar csapatban ott volt Kökény Beatrix (Imre Géza felesége).
Ti milyen darts tábla tartó állvány használtok, javasoltok? Amivel van tapasztalatom, az a Winmau Xtreme 2, de az árát sokallom...
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
ja, mindenhol előfordul ilyen: snookerben maradt meg, ahogy 1 éve Brecel Ronnie ellen jött fel 10-6-ról 10-13-ra a negyeddöntőben, majd elődöntőben Si ellen 5-14-ről 16-14-re fordított, ami után elengedett 1 frame-et, végül 17-15-re behúzta... (Selby ellen a döntő viszont már kiegyensúlyozottabb volt) ...Ronnie ellen 7 frame sorban elég brutál (mondjuk ő sokszor csak a 2 végletet ismeri) ...fiatal titán ellen meg 11 frame sorban, az is nagyon demoralizáló lehet
...magyarként a legfájdalmasabb fordítás 2016-ban párbajtőrben Imre Géza döntője volt, amit 14-10-ről bukott el 15-14-re annyira nem ismerem a sportot, csak magyarok miatt szoktuk nézni, de 5 találatból elég lett volna egy "együttest" összehozni, ami mindkét versenyzőnek +1pont és akkor megvan... de nem sikerült
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
BBéci
legenda
válasz LendvaiFeri1 #6879 üzenetére
Hullámvölgyben van, remélem, összekapja magát! Ha úgy fog játszani, mint tavaly, az gáz lesz.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DS39
nagyúr
-
BBéci
legenda
válasz mephi666 #6876 üzenetére
Nem kell a teniszhez fordulni példákért. Cross 0:4- ről fordított és nyert 5:4-re. Taylor 11 éve 2:4-ről nyert Gerwen ellen 7:4-re, szintén VB döntőben. Ogrénak 5 nyila volt a szett nyerésre, mindet elhibázta, ettől szétzuhant.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mephi666
nagyúr
...láttam én már pár éve történelmi fordítást Nadal-tól: este be is akartam írni, hogy "olyan szinten játszanak itt mindketten, hogy bármelyikükről el tudom képzelni a mérkőzés megfordítását"
...szerintem pszichológiailag ez a legjobb végeredmény: ha a srác végignyeri ezt az évet úgy, hogy közben sorban eszi a van Gerwen, Price, Wright, Smith kaliberű legendákat, akkor jövőre a vb favoritja lesz nem hinném, hogy megzuhan fejben ettől a 2. helytől... inkább csak pozitívan fog hatni a fejlődésére, hogy nem nyert meg azonnal mindent... Ronnie O'Sullivan se lett 16 évesen világbajnok aztán 20 év leforgása alatt csak összeszedett 7 címet...
-
addikt
Egy 28 és 16 éves játszotta a döntőt. Nem semmi.
Go Gunners!
-
komlo654
csendes tag
Azért lesz még ez a srác világbajnok en ugy gondolom
-
Egon
nagyúr
Nagyon nagy döntő volt, élvezet volt nézni.
Amikor 4:2-re vezetett Littler, azt hittem lefőtt a kávé, de korán temettem Humphries-t, aki abszolút megérdemelten lett bajnok."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
addikt
Szép lett a vége.
Go Gunners!
-
LyonnaisFan1
őstag
180s Rekord megdontve. (902)
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #6868 üzenetére
...ja, Humphries-t meg kicsit a balszerencse is sújtja: ez is mi volt már előbb? ...60-120-180, ami kiütötte a másik nyilat, így 60...
...most azért kidobott egy 170et... nincs ez még lejátszva
-
mephi666
nagyúr
...na elaludt mindenki ezen az unalmas döntőn? ...dobálják itt sorban a 180akat meg a magas kiszállókat... nem győzök én is ásítozni
...irónia off
-
addikt
Humphries vadállat üzemmódban.
Go Gunners!
-
-
DS39
nagyúr
A "kölyök" simán hozta a meccset.
-
BBéci
legenda
válasz Phoen|x #6859 üzenetére
1991-óta dartsozom, sok játékos került magas szintről a mélybe. Például Adrian Lewis. Nem értem az okát, elfelejtettek célozni?
8-9 éve én is összehasonlíthatatlanul eredményesebben dobáltam, de annak dartitis az oka.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
addikt
válasz LendvaiFeri1 #6857 üzenetére
Jah, nem láttam sokat az utóbbi időben, de nem az a mindent elsöprő, mint egykoron.
Go Gunners!
-
addikt
Döbbenet ez a meccs is.
Go Gunners!
-
Egon
nagyúr
válasz bence1024 #6853 üzenetére
Cross meccse nagyon nagy volt, a csodagyerek is nagyot alkotott, viszont szerintem van Gerwen ki fog esni (pedig előzetesen arra számítottam, hogy vagy Cross, vagy a holland lesz a végső befutó).
Mellesleg a legjobb nyolcban nem kevesebb mint 7 angol van, azért az se semmi..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
bence1024
tag
Cross nem semmi ahogy visszajött!
Littler pedig... Hihetetlen!!! -
desigo
senior tag
Humphries Aspinal is kimaxolta a meccset. 24 darab 180 elrontott meccsnyilak.Asp teljesen összeomlott.Nsgyon sajnáltam de csak egy juthat tovább.
Jó lenne egy MvG - Littler döntő.
-
bigrob
őstag
válasz LyonnaisFan1 #6849 üzenetére
Ki is mutatta a közönségnek hogy gondolkozzatok már, kiszálló közelében sincs az öreg...
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
LyonnaisFan1
őstag
Erre a Littlerre nincsenek szavak, valami elkepeszto.
A vegen 3 nyil volt a Big Fishre, ket t20 utan nem dobott ra, megtehette volna.
HaTTTalmasAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
bigrob
őstag
Idén 1-2x rá voltam kényszerülve sajnos...
Akkor égtem ki teljesen, amikor az volt a téma hogy a nézők írjanak meg küldjenek képet milyen háziállattal nézik a VB-t.
Meg melyik kommentátor mit vacsorázott a másikkal és ki kinek hány sütivel tartozik...Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
BBéci
legenda
Katasztrofálisan vacak a magyar kommentár, a sporttelevíziózás szégyene.
Szepesi György, Vitray Tamás az etalonok, Gyulai, Knézy, Vitár, Novotny is élvezhetőek voltak.
De akik dartsot közvetítenek, elvétve hoznak össze értelmes, kifigásolhatatlan mondatokat. Megy az "egyébként", "ugye" és hasonló felesleges kötőszavak használata és még sorolhatnám, de felesleges időt pazarolni rájuk.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Padka23
csendes újonc
Sziasztok! A Darts vb-hez tudtok működő élő stream linket küldeni, ahol online lehet nézni a vb-t? Köszönöm a válaszokat
-
mephi666
nagyúr
ja, de régen se láttam soha igazán jól játszani... mindig kifogtam a leggyengébb formáját
...ja és a darázs is jól megtámadta... nem semmi, hogy a szigeten még karácsonykor is előfordulnak darazsak (szerethetik az éghajlatot)
ui: mai nap még Van den Bergh és Barneveld meccse érdekesnek néz ki, ezekbe lehet belenézek
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...Duijvenbode is kiesett... szerintem én jynxelem sorban a meccseit, mert ha nézem, mindig kikap ...ezért nem is értem, hogy lehet 12. helyen kiemelt
-
mephi666
nagyúr
De Graaf mit ment itt a 4. setben 120+ volt az átlaga és kiejtette De Souza-t (9nyilasa szép lett volna, de a 10 se ronda)
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...hébe-hóba kapunk el pár meccset: Wright kiesése meglepett, tegnap meg Noppert hullott ki nagyon simán, papíron jóval hátrébb levő ellenféltől... a 16éves srác meg komoly... mondjuk kinéz 30nak Mansell nagyon jó kiszállókat dobott és sajnos kritikus pillanatban jött neki a nagyobb blokk....
-
mephi666
nagyúr
...ez a Dolan-Mansell meccs elég maratoni, de nem unalmas MELLesleg Dolan asszonya nagyon sportszerűen drukkol
-
desigo
senior tag
Litter szépen bemutatkozott. Nekem Josh Rockra hasonlít a pályakezdése. Innentől nagy lesz az elvárás a szurkolók felől ami teher. Remélem, hogy sokáig eljut.
Viszont Wrightot borzasztó volt nézni. Amilyen jó kedve volt a bevonulásnál akkora csalódottság volt az arcán a meccs vége felé. Sokat fog visszaesni a ranglistán. Nagyon sajnálomFogadás : 180-akat rakom de az is sokszor kiszámíthatatlan. Vagy folyamatosan dobálják vagy negyed óráig semmi. Pedig ha hosszú a mérkőzés akkor nagyobb az esélye, hogy nyer.
Játszmák száma több mint 3,5 is szimpatikus valamiért de tegnap is 8-ból 4 meccs lett 3:0 -
BBéci
legenda
Nem, azt sem tudom, eszik vagy isszák.
#6832zsotesz81
Rulett krupié egyik állandó mondása: faites vos jeux, magyarul - tegyék meg tétjeiket.
Tehát nem rakni, hanem tenni, nem mindegy. [link]Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bigrob
őstag
Ti szoktatok fogadni?
Még egy kombimba kéne: De Decker win és Barrynek 2db 180.
Gondolkozom nagyobb téttel egy De Decker win + több 180-on és/vagy Pikachu 3-0-on.Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
BBéci
legenda
Köszi, pénteken ott néztem, tegnap és ma inkább a relax kanapén heverve a tévét választottam. Mindjárt megyek vissza, sokkal kényelmesebb, mint az irodai forgószék.
-
BBéci
legenda
ZM mai aranyköpéseinek (böszmeségeinek) egyike: "ez a 180 kinyitotta a vészcsengőt Jim Williams fejében".
A vészcsengő megszólalni szokott, kinyitni például az ajtót és a pofonládát lehet.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Cheif
tag
Azt ne felejtsd el, hogy azok általában első körös meccsek, persze nem mind, pl. Chizzy továbbment elég gyenge játékkal. De második körből még csak Smith, Chizzy és Gary játszott a nagyok közül. És ugye Doets nyerte az első meccsét és úgy kapott ellenfelet a legjobb 32ből. Sajnos a sorsolás nem neki kedvezett, hogy éppen a regnáló bajnokot kapta, mert ezzel a teljesítménnyel van pár játékos aki ellen továbbjuthatott volna.
-
desigo
senior tag
Smith - Doets nagyon jó meccs volt is az első napra.
A jókor dobott magas kiszállók nélkül Smith már otthon lenne. -
BBéci
legenda
Nem működik a Goldenarrows, ajánljatok valami másik live stream-et!
Köszi!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Cheif
tag
Ez van, ha valaki internet explorert használ
-
zsotesz81
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #6814 üzenetére
nem lesz ilyen, azóta már lenyilatkozták
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Cheif
tag
Hát ez nagyon gyenge volt
-
Cheif
tag
Holnap Veronika a 2. meccsen játszik, ez kb. 15:00 körül kezdődik.
Lorraine Winstanley lesz az ellenfél, fel kell kötni a gatyát. -
BBéci
legenda
válasz zsolti72837 #6807 üzenetére
Köszi, én a WDF honlapon keresgéltem.
Taki mikor játszik?[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Veronika 2:0 arányban nyert!
A színvonal kritikán aluli volt, 20-21-27 nyilas legekkel, egy 16-nyilassal. A legborzalmasabb 33-nyilas volt, az ellenfél nyerte.[ Szerkesztve ]
-
Cheif
tag
Ma kezdődik a WDF vb, délután játszik már Ihász, este meg Kovács.
Valószínűleg a WDF youtube csatornáján lehet majd nézni. -
LendvaiFeri1
addikt
NINE DARTER! Michael van Gerwen v Luke Humphries - 2023 Players Championship Finals!
2024 PDC World Darts Championship
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Van itt valakinek tapasztalata a winmau polaris 120 világítással?Árnyékossak az alsó szekrorok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Vicces képek
- Robogó, kismotor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardcore café
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec