Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsotesz81
senior tag
Price ma nem viccelt

-
fpatrik17
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
fpatrik17
üzenetére
Két év után váltottam, részben a kopottság, részben pedig valami új kipróbálása miatt 20 grammos RedDragon steel Dragonfly 3-ról. Szerettem volna hasonlót, viszont egy picit nehezebbet, és mindenféleképpen Target nyilakat. Így esett a választás a Target Vapor 8 szettre.
Szárak tekintetében még nincs ideál, ezért elég sokfélét használok. Tollaknál szintén. A tábla WB 5.
-
bendi806
aktív tag
válasz
fpatrik17
üzenetére
hello
nekem nincs sok, van egy rd hellfire 24 gramm, harrows predator 24 gramm ( de az hiányos és sajnálom), és van még egy rd Steel rebel, és most rendeltem egy újat
tollak, szárak
l style szett szigorúan, most az jött be de nagyon, hosszabb szar 51mm-es, és egy sima l style toll, mert lassabban, ivesebben dobok és valahogy ez közelebb áll jelenleg a stílusomhoz, szárbol semmi extra , pár műanyag, gripper 3as 15 db,
alumínium szárbol van, 6 db hosszú, és 1 csomag kozepes...
meg 1 csomag carbon,
meg pár csomag 100 mikronos standard toll, azok közül ami legjobban fekszik nekem az a target vision ultra, de egy spécibb típusa
ja és még 1 csomag l style "kite" típusútábla, az blade 5, a tok az wishrol rendelt xd meg a hegy az ilyen kék színű, normál hosszúságú, lehet egyszer lesz hosszabb hegyen, majd kiderül....
és ez lesz az új nyíl
https://gamecenter.hu/hu/darts_szett_unicorn_steel_22g_contender_90_wolfram_r_huybrechts-p-16988.htmlamúgy ha orrnehez nyilat néznél, én a predatort javaslom, de a 24 gramm lehet nehéz, viszont nemfogod annyinak érezni, az fix
-
Cheif
tag
válasz
fpatrik17
üzenetére
RVB 80%-os 23g, ezzel dobálok most, de holnap jön a 22g Priestley special edition. Van még egy 22g-os Beaton, és egy 22g-os Designa stiletto.
Tábla Balde5, világítás target corona, falvédő bulls, tok mission
Szárat olyat használok ami épp van, sok választás nincs, mert legtöbbször a 27-28mm-es szárakat használom. Tollból ten-x mostanában minden nyíllal. -
pècsimunkás
addikt
válasz
fpatrik17
üzenetére
Nem megy jól az Anderson nyíllal?
Én örökké bánni fogom, hogy eladtam a Noirt.
Múlt héten vettem egy Phase 5 Noirt, de az nem áll úgy kézre, mint a "sima" Noir.
Mindegy... egyelőre marad...
Még a Taipan 23g- on gondolkodtam, de a Phase 5- öt választottam inkább.Szár: 40-42 mm. sokáig Bulls áttetsző szárral játszottam, de egy ideje át szoktam a Harrows szárra. Jobb, tartósabb, kevesebbszer esik ki a toll. Az utolsó 3 Bulls szárat az Anderson nyíllal használom el, utána már csak Harrows- t veszek.
Toll: az volt rengeteg. Amit sokat használtam, az egy egyszerű Target toll volt, sima feketete. De, egyszer nem lehetett kapni, és vettem helyette Harrows Retina tollat. Most egy darabig- lehet örökre marad.
A mai itthoni gyakorlásom este: Winmau tábla, XQMax világítás, Bulls szőnyeg, Unicorn nyíl, Bulls szár, Harrows toll, Target wax.
Remélem nem hagytam ki semmit😂😂😂 -
fpatrik17
senior tag
Olyan kihalt a topic... lelkes újoncként kíváncsiságból megkérdezném, kinek milyen szettjei vannak otthon, és mi a kedvenc?

Nálam->
Nyilak:
- Gary Anderson Phase 3 Noir 23 g (hegy cserélve ->Target Firestorm Diamond 26mm)
- RD Rebel 21 g
- Cinege Birdy 23 g
- Target Agora 02 24 g (ez eddig a legkényelmesebb, illetve ezzel dobok eddig legpontosabban)Szár & toll:
- Target Pro Grip -> Titan Slot Lock ringgel (Short-Intermediate-Medium nyíltól függően)
- Tollakat most tesztelgetem (alak, gyártó, forma). Forma a legfontosabb, ebből eddig a G2 és G6 standardok a befutók 100 micronosban.+1 kérdés:
Orrnehéz & torpedó alakú nyilakra van-e javaslatatok? A Gary Andersont valószínűleg meghirdetem cserére és kipróbálnék még más alakúakat.
-
jozsi252
veterán
Nagyon sokat gondolkoztam rajta hogy milyen nyíl legyen látatlanban, és tudom hogy nem a legjobb döntés így megvenni egy nyilat, de reménykedem benne hogy szerencsém lesz és jól döntök. Mindenképp egyenes testűt akartam, és hasonló kialakításút mint ez!
Köszönöm szépen a segítséget!Viszont szeretnék még egy dolgot kérdezni. Pl a fenti linken szereplő Harrows Supergriphez honnan tudom meg hogy milyen hegy van alapból, vagy inkább úgy kérdem meg hogy cikkszám szerint nincs olyan oldal ahol listázva lenne hogy ehhez alapból milyen nyíl van, milyen hosszú, milyen jó rá, stb?
sky11
Igen ezen is gondolkoztam mert iszonyat módon bejön, de amit linkeltem egy nagyon picit jobban tetszik.bigrob
Jó sokat fogok dobálni mindenképpen, aztán meglátom hogy mennyire válik be, de remélem jól döntöttem emellett. Sok hirdetés van fent Darts Piacon amik 1-2 órát voltak használva, tényleg nagyon jókat ki lehet fogni. Böngészgettem sokat ott is.Ma este rendelem meg a szettet, most egyelőre a hegynek akarok utánajárni hogy mi a jó hozzá ehhez a Harrows Supergrip-hez. Harrows oldalán a toll meg szár van csak fent.
-
bigrob
őstag
válasz
jozsi252
üzenetére
Jól döntöttél, hogy csatlakozol a férfiakhoz, normális nyilakkal!

Én elmentem Gamecenterbe, megfogdostam pár nyilat és egy jó recés, nem csúszós 24g-os Reddragon Razor Edget vettem, utána facebookon darts piac és darts nyilak adok veszek csoportban vettem kipróbálni egy hordós Winmau Foxfire 22g-t 7500-ért amit most tovább cseréltem egy Cinege Vigilante 24g-re, nekem ezek a nagyobb súlyúak jönnek be.
Használtban is ki lehet fogni szép állapotú nyilakat, én ajánlom! -
BBéci
legenda
Az előbbit kiegészítendő, valahogy nem igazán illett a kezembe az enyhén orrnehéz Distinction. Előtte, pár hónap kivételével, bő 20 évig hengeres, Eric Bristow nyilakkal dobáltam, nekem az illik a kezemhez, stílusomhoz. Nem szeretem azt amikor meredeken állnak a nyilak a táblába, inkább legyen merőlegeshez közeli a szögük.
-
BBéci
legenda
válasz
jozsi252
üzenetére
Dobáltam olyannal, tetszett, de mindenkinek egyedileg kell kiválasztania a megfelelő nyilat.
2014 nyarán vettem Target Power 8zero készletet, majd három év múlva Target Precision Distinction-t. Másfél éve félretettem és visszaváltottam a Taylor-félére. Nem egyszerű megtalálni a legjobbat. -
jozsi252
veterán
válasz
jozsi252
üzenetére
Ha mondjuk kitolom a határokat akkor a
Dart szett Harrows steel 21g Supergrip 90% R jó választás lehet szerintetek? -
zsolti72837
addikt
A tegnapi Players Championship-et is Joe Cullen nyerte meg. Döntőben van den Bergh-et győzte le 8-1-es arányban.
-
jozsi252
veterán
Közben sokat agyaltam rajta és maradok az eredeti döntésemnél Winmau Blade 5. Hagyom az elektromos táblát, és inkább a valódi érzés fele húzok.
Nyíllal kapcsolatban viszont teljesen döntésképtelen vagyok. Azt tudom hogy még kezdésre is a wolfram tartalmú ajánlott. Hogyha mondjuk nem szeretnék 20-30k-t rákölteni akkor melyik az ami ilyen 10-15k környékén van és ajánlott kategória?
RedDragon meg Harrows nyilakat nézegettem 21grammos súlyban és egyenes testtel. Ezek közül illetve más márka közül melyek azok amiket tudnátok ajánlani?Köszönöm szépen!
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Elektromos darts tábláknál mennyire jellemző hogy az adott dobást nem érzékeli? Próbálgatok egy 10k alatti elektromos táblát, de sokszor van hogy 1-1 dobást nem számol, mintha be sem dobtam volna.
Ugye ha veszek egy Bull's Scorpy táblát akkor az nem fog ilyet csinálni, mint a LIDL-be kapható 8k-s Crivit tábla?
Vagy ez mindegyik elektromos táblára jellemző?Köszönöm a segítséget!
Esetleg ha ilyen hiba van akkor azzal lehet vmit kezdeni, vagy a tábla szar?

-
desigo
senior tag
Clayton mit fordított

-
desigo
senior tag
Mai estére tipp? MvG mikor fog rákapcsolni?
Első négy meccsre tippem : MvG, Smith, Cullen, Price -
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Thorntont vártam győztesnek már az elején. Így jönne be minden tippem...
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Először is bocsi ha ez tilos, remélem offban maradhat.
Érdeklődni szeretnék hogy valakinek nincs elfekvőben Whitlock (leginkább a Special Edition, de mást is meghallgatok) stílusú nyila amitől megválna?
Ami még szóba jöhet:
Winmau Elektra
Wright Black Racer
Cinege Prof Pete
Cinege Vigilante
23-24g-ost keresek, priviben jelezzen akinek van!
-
LendvaiFeri1
veterán
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Miféle beleszólás? Kommentáltam a látottakat a saját szemszögemből.
Szállj le rólam! -
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Miért magyarázod félre?
Aki manapság józanul, megfontoltan gondolkozik, az már egyetlen, idegennel történő kézfogás után fertőtlenít. Vagy te nem hallottál a koronavírusról?
Miből gondolod, hogy nagyon zavar? Csupán megjegyeztem.Úgy rémlik, járt Japánban, soft versenyen vett részt, de ez nem 100 %.
-
desigo
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Sajnos szomorú volt nézni.Nem is gondolná aki nem ismeri,hogy 16-szoros világbajnok.
Gondolom edzések elmaradnak és csak fellépésekre szokott eljárni. -
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Attól még lehetne annyi esze, hogy 20-30 pacsizás, kézfogás után fertőtlenítsen. Ez sosem volt kötelező, mégis kivétel nélkül, minden bolti vásárlás, pénz fogdosás után megteszem.
#6462Cheif
Wolfie meccsének egy részét láttam, a másik kettőt teljes egészében. Így sajnos a három darab 150 fölötti kiszállójáról lemaradtam. -
desigo
senior tag
Na most kezdődik (beten vagy yt powers whiskey csatornán lehet nézni) a World Seniors Dartson Phil Taylor meccse
-
pprod94
aktív tag
Azért a Painter-O'Shea meccset is érdemes volt nézni.

-
sinci01
aktív tag
Végre, lecserélték az Unicorn táblákat minőségi, Winmau Blade 6 -ra. Nagyságrendekkel jobb minőség.
-
zsolti72837
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy-hogy fog versenyen "teljesíteni".
-
LendvaiFeri1
veterán
2022 Cazoo Premier League Fixtures
Night 1 - Motorpoint Arena, Cardiff
Thursday February 3
Quarter-FinalsJonny Clayton v Joe Cullen
Gerwyn Price v James Wade
Peter Wright v Michael Smith
Michael van Gerwen v Gary AndersonNight 2 - M&S Bank Arena, Liverpool
Thursday February 10
Quarter-FinalsPeter Wright v Michael van Gerwen
Jonny Clayton v Michael Smith
James Wade v Joe Cullen
Gerwyn Price v Gary AndersonNight 3 - The SSE Arena, Belfast
Thursday February 17
Quarter-Finals
Michael Smith v Gerwyn Price
Joe Cullen v Michael van Gerwen
Gary Anderson v Peter Wright
James Wade v Jonny ClaytonNight 4 - Westpoint Exeter
Thursday March 3
Quarter-Finals
Jonny Clayton v Michael van Gerwen
Michael Smith v Joe Cullen
Gerwyn Price v Peter Wright
James Wade v Gary AndersonNight 5 - The Brighton Centre
Thursday March 10
Quarter-Finals
Gary Anderson v Michael Smith
Peter Wright v Jonny Clayton
Michael van Gerwen v James Wade
Joe Cullen v Gerwyn PriceNight 6 - Motorpoint Arena, Nottingham
Thursday March 17Quarter-Finals
Michael Smith v James Wade
Michael van Gerwen v Gerwyn Price
Gary Anderson v Jonny Clayton
Joe Cullen v Peter WrightNight 7
Quarter-Finals
Peter Wright v James Wade
Gary Anderson v Joe Cullen
Jonny Clayton v Gerwyn Price
Michael van Gerwen v Michael SmithNight 8
Quarter-Finals
Rank 1 v Rank 8
Rank 4 v Rank 5
Rank 2 v Rank 7
Rank 3 v Rank 6Night 9
Quarter-Finals
Michael Smith v Peter Wright
Gary Anderson v Michael van Gerwen
Joe Cullen v Jonny Clayton
James Wade v Gerwyn PriceNight 10
Quarter-Finals
Peter Wright v Gerwyn Price
Gary Anderson v James Wade
Michael van Gerwen v Jonny Clayton
Joe Cullen v Michael SmithNight 11
Quarter-Finals
Jonny Clayton v Gary Anderson
Peter Wright v Joe Cullen
James Wade v Michael Smith
Gerwyn Price v Michael van GerwenNight 12
Quarter-Finals
James Wade v Michael van Gerwen
Gerwyn Price v Joe Cullen
Michael Smith v Gary Anderson
Jonny Clayton v Peter WrightNight 13
Quarter-Finals
Peter Wright v Gary Anderson
Jonny Clayton v James Wade
Gerwyn Price v Michael Smith
Michael van Gerwen v Joe CullenNight 14
Quarter-Finals
Joe Cullen v James Wade
Gary Anderson v Gerwyn Price
Michael van Gerwen v Peter Wright
Michael Smith v Jonny ClaytonNight 15
Quarter-Finals
Gerwyn Price v Jonny Clayton
Michael Smith v Michael van Gerwen
James Wade v Peter Wright
Joe Cullen v Gary AndersonNight 16
Quarter-Finals
Rank 1 v Rank 8
Rank 4 v Rank 5
Rank 2 v Rank 7
Rank 3 v Rank 6Play-Offs
Semi-Finals
Rank 1 v Rank 4
Rank 2 v Rank 3Format
Each night will see quarter-finals, semi-finals and a final played over the best of 11 legs (first to six).
Each player will meet the other seven players twice over the course of the season in a quarter-final game, plus two further nights will feature additional fixtures in the same format.League Points
Night Winner - 5 points + £10,000 bonus
Runner-Up - 3 points
Semi-Finalists - 2 points -
fpatrik17
senior tag
Nagy méretű kemény fedeles toknak mit ajánlotok?
Szeretném az összes motyómat benne tárolni:
- minimum 3-4 szett összeszerelt nyíl
- szárak (min 6-8 szett), tollak (min. 10-16 szett)
- hegyező
- lyukasztó
- tábla szintezőEzeket találtam:
Target Takoma Home
Mission Freedom Luxor
Harrows ImperialVan-e tapasztalatotok bármelyikkel esetleg? Van-e bármi egyéb javaslat?
Egyedül a Targetes Takoma tokokra hallottam tapasztalatként, hogy csúszkálnak benne a nyilak, de nem tudom ez a többire is igaz lehet-e...+1 Otthoni tartókat is nézegetek
Ilyesmi, vagy akár valami egyszerűbb állványszerű javaslat van-e amiben ki lehet pakolni "vitrinszerűen" a cuccokat ->
Winmau Darts HubSegítségeteket előre is köszi!

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Igen!
-
desigo
senior tag
1 - Gerwyn Price - £1,206,750
2 - Peter Wright - £1,191,500Olyan kicsi a különbség.Várom már a pillanatot amikor váltzoni fog
-
zsolti72837
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Végre!
Triple Core táblára fogják nyomni?
-
fpatrik17
senior tag
Ilyen darts naptár jellegű valamit hol találni, ahol nyomon tudom követni az aktuális eseményeket, esetleg informálódni részletesebben? Szeretném követni most már év közben is a darts világ történéseit/versenyeit, nem csak év végén.

Köszi!
-
Cheif
tag
Peter Wright, Gerwyn Price, Michael van Gerwen, James Wade, Gary Anderson, MIchael Smith, Joe Cullen és Jonny Clayton!!
És winmau blade 6 triple core táblák lesznek, 5 éves szerződést kötött a winmau és a pdc. -
BBéci
legenda
Aki tudja, hogy melyik magyar tv csatorna adja a ma esti meccseket, az árulja el! Köszi!
Az Arena fizetős, internetes csatornáján lehet nézni.
-
bigrob
őstag
Eddig jó ez a masters, 63 rugóból indultam, 200 fölött járok
-
Cheif
tag
válasz
makaveli666
üzenetére
szerintem ez a sima, nem a titanium
missionből sincs a gamecenteren :-(
DC-re ha beregisztrálsz a magyar címmel belépsz, már euróban adja az árat és drágább is egy kicsit, viszont benne van minden, nem kell már ráfizetni semmit. A raktárkészletük viszont leépült, target cuccuk alig van. De missionból is van titanium gyűrű + tokjuk is nagyon jó, nekem mindkettő tőlük van. -
makaveli666
senior tag
válasz
fpatrik17
üzenetére
Dartsbarlanga van raktáron(ha ez az amit keresel). Én tőlük szoktam rendelni. Korrektek, gyorsabbak mint a gamecenter. Nincs velük baj.
Dartscornernek állítólag van német raktára, és onnan jönnek a cuccok. Akik rendeltek tőlük azt mondják nem volt vám+áfa. -
fpatrik17
senior tag
Ez a fránya Target Titanium Slot Lock ring sosincs készleten Gamecenternél?

Fém variánsa mennyire bírja? Itteni olvasgatások után döntöttem úgy, hogy Pro Grip és Titan gyűrű + lyukasztott toll kombóval táraznék be, de az elmúlt 3 hétben nem volt raktáron.
-
zsolti72837
addikt
Philipp Wolf segítségével kicsit visszanézünk a múlt héten lezajlott Q-School-ra, a számok tükrében. Akik szeretik a matekot és a statisztikát, azoknak bizonyára érdekes lehet.
A 2022-es PDC Qualifying School számokban:
Lejátszott mérkőzések száma: 2660
Lejátszott legek száma: 20.690
Eldobott nyilak száma: 713.762
Teljes összátlag (EU+UK): 80.08
Az EU Q-School összátlaga: 78.09
A UK Q-School összátlaga: 81.97
Legmagasabb átlag: 113.86 (Richie Parkin)
170-es kiszállók száma: 19
Kilencnyilasok száma: 1 (Josh Payne - UK Q-School Final Stage, első nap, a Sean Fisher elleni találkozón)(PDC Hungarian Fan Club)
-
devilzero
tag
Jómagam is ezen törpöltem egész nap (én pénteken vettem a tartót miután FB-os Darts csopiban évek óta a LIDL-ös állványt nyomatják), de esztétikusabb megoldás nekem sem jutott az eszembe. Ameddig jutottam ez: 2 db U-alakú kampón átbújtatni 1 seprűnyelet (ezt fogná be a LIDL-ös tartó) majd a két kampóra fúrni egy lapot és arra a tábla. Aztán rájöttem, hogy nem biztos hogy elég esztétikus megoldás (illetve nem találtam még ki hogy a kampóba hogy szorul be a nyél) a szép állványhoz képest. Szóval valami hasonlót szeretnék én is.

-
1c3t34
csendes tag
-
BBéci
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem örülök annak, hogy 10 helyett csak 8 játékos vesz részt.
Nem lesznek döntetlenek, ezért egy különlegesség vész el, ami csak a PL-ben volt.
5 helyett 7 meccs lesz minden este, ez plusz egy óra időtartamot jelent. -
LendvaiFeri1
veterán
A játékosokat még nem (bár a képen látható négy játékos tuti benne lesz), de az új, mindent teljesen felforgató rendszerét a Premier League-nek, bejelentette a PDC!Matt Porter a PDC vezére elmondta, hogy 17 szezon után úgy érezték meg kell reformálni a Premier League lebonyolítási rendszerét. Egy olyan rendszerben gondolkoztak, ahol minden mérkőzés számít, így teljesen eltörölték a lebonyolításban a csoportköröket. Helyette 16 miniverseny kerül lebonyolításra, ahol a játékosok továbbra is pontokat szereznek (győztes 5 pont, döntős 3 pont, elődöntős 2 pont), és a ranglista első négy helyezettje fog majd a playoffban szerepelni, a 17. estén.Így a nézők minden alkalommal egy nyolcas táblán levezetett versenyt láthatnak, minden meccs a továbbjutásról szól, és ehhez majd 6 leget kell nyerni minden körben. A napi nyertes 10.000 font bónuszban is részesül, és a végén 1 millió font lesz az idei PL összdíjazása.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Gamecenterről van szó.
-
fpatrik17
senior tag
Winmau Blade 5 táblázól plusz táblaakasztó "fémlemezt" honnan lehet szerezni? Nem tudom milyen néven futhat és kellene +1 az állványhoz.
Köszönöm!
-
Cheif
tag
Kovács Patrik bejutott a legjobb 128ba, 12.-15.-ig folytatódik a Q School. Minden nap győztese kap kártyát és utána pontok alapján még 24 játékos.
-
Cheif
tag
Lehet, egyértelműen nem fémes hangja van és látszik is a helye a pirosban, én még olyanra gondoltam, hogy sok a ragasztó ott mögötte és azért. Igazából nem tudom, de elég zavaró főleg ha megdobná vele az emeber a kiszállót. Oké, ritkán van azért ilyen, de ezért még jobban fáj
-
-
BBéci
legenda
Ez a DC-re vonatkozik?
Nagyon ritkán dobok bullra, de százalékos arányban semennyivel nem esnek/pattannak ki többször, mint a többi szektorból. Vagy én vagyok szerencsés, vagy te peches. Igaz, nem DC, mert a fentebb leírtak miatt gyorsan letettem róla. Nem veszek több pénzért kevésbé használható és hamarabb amortizálódó táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic RC drón szett - 4/3" Hasselblad kamerával
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- DJI Air 3 RCN3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest