Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mill3r
tag
Köszi a válaszokat.
A táblához hívás az csak hangosbemondón keresztül történik, vagy van valami vizuális megoldás? (kivetítő..stb)
Igazából az érdekelne, hogy minden mindig figyelni, hallgatni kell a beszólításokat vagy fel lehet készülni, hogy kb 1 óra múlva jövök mondjuk én?IDDQD IDKFA
-
zsolti72837
addikt
Ezzel azért biztos.
(#3873) BBéci: Ezt találtam Pesten, szerintem jó lesz ez. Az biztos.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
BBéci
legenda
A kiírásba be kellene venni, hogy aki valaha igazolt játékos volt, az se vehessen részt a versenyen! Állítólag olyanok is indultak, akik 10 éve válogatott kerettagok voltak.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Nem tetszenek az effélék, maradok a hagyományos szár és toll megoldásnál. Bár a Target pörgettyűs szárát használom az egyik darton, mindig azt dobom el harmadiknak. Ajándékba adták a nyílkészlet melé, gondoltam kipróbálom. Elméletileg elfordul, könnyebben beférkőzik a táblában lévő két nyíl közé, gyakorlatilag nem tapasztaltam az előnyét. Hacsak azt nem, hogy a vége leválik, nem a toll jön ki a helyéről.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Azt sem árt figyelembe venni, milyen fogással és technikával dob Bunting. Valahogy egészen egyedi módon elpöcköli a nyilakat. Ahhoz a 22-23 grammos nyíl alighanem nehéz lenne.
-
BBéci
legenda
Igen, közben elindult ott is.
Viszont a Goldenarrows megint 50 % processzor terhelést generál, megy a Bitcoin bányászat, az Easyview csak 12-15 közöttit.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
BBéci
legenda
Tisztában vagyok a szabályváltozással.
Például az történt, hogy az egyik ismert és komoly eredményekkel büszkélkedő játékos lepasszolt egy meccset, amit 90 % valószínűséggel megnyert volna, beíratta a 0:2-t. Azért tette, hogy ne kerüljön össze a haverjával a döntő előtt.
-
Mill3r
tag
Megvan
Hááát, érdekes ez is. Többször megnéztem és azt kell mondjam, igaza van MVG-nek.
A nyíl kiesett, mielőtt Webster kivette volna a táblából. Ez így egy sima 80 a szabályok szerint.UI: Sajnálom Lewist, remélem összeszedi magát és helyrejön az élete és a darts-os kerrierje is.
IDDQD IDKFA
-
BBéci
legenda
A játékvezető hallhatóan bemondta, az író bepötyögte a dobások pontértékét, ez után esett ki az egyik nyíl, tehát semmi jelentősége, bármennyire pampogott Gerwen. Alighanem nincs tisztában a szabályokkal, ami nagyon szomorú.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Mensur nyila a bemondás előtt esett ki, magától értetődő, hogy az nem érvényes.
Az író csak azt jegyezheti fel, amit a játékvezető bemond.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Miért mondott volna be többet, amikor csak két nyíl volt a táblában?
Komolyan fájdalmas már ez a vitatkozás!100-at mondtak be, 100-at írtak, ha ezek után még egy nyíl kiesik, akkor is a 100 pont érvényes.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
OK! Nem néztem eléggé figyelmesen azt a Mensur esetet, teljesen félreértettem.
Tehát az egyik, miután bemondták, beírták, kiesett. Mi a probléma?[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Biztos vagyok abban, hogy nem kell a játékosnak kihúznia, de ha a bemondás előtt esik ki, akkor érvénytelen.
Szerintem ejtsük a témát, mert sosem érnénk a végére!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
szbalazs96
újonc
Még az is lehet, hogy a másik tag kiléte meglepetés lesz.
Természetesen ott van Tamás "kalapjában" Bezzeg Nándor és Székely Pál neve, valamint Kovács Patriké, de én azt vettem ki, hogyha Tamást nem éri presszió a választás terén, akkor van rá esély, hogy az egyik klubtársa lesz a befutó, aki elsősorban szintúgy soft-játékos, s amikor egymást spannolják, elképesztően tudnak dobni.Felmerült tegnap a szponzoráció kérdése is, a Soproni Sörgyár tűnik potenciális mecénásnak, nagyon megérdemelné a srác, mert jelenleg a saját pénzét öli bele keményen, ami valljuk be, a legtöbb sportban azért elképzelhetetlen, amennyiben kinőtte az ember az utánpótlást, s nem szabadidős tevékenységként játszik. De még ha bele is teszel valamennyit, 8-10 óra munka után, barátnő mellett, úgy, hogy még fiatalkor is legyen, nem egyszerű.
Rögtön eszembe is jutott a Székely Pál téma, az önreklámozása által belőletek kiváltott antipátia.
Én erre azt tudom mondani, hogyha jelenleg dartsosként Magyarországon szponzort szeretnél, igenis neked kell már-már pofátlanul reklámoznod magad, s cégről- cégre kulcsolnod, prezentálnod, mit tudsz nyújtani (újságcikkek, TV-közvetítés, megjelenések, Pali esetében még plusz programok), mert ez a sport még nem tart ott, hogy megtérülő pénzt lássanak benne itthon, s az ajánlatok között kelljen válogatni.
Mégis Penge csinálta jól, nem?Ráadásul itt nem is óriási összegekről beszélünk, szerintem ha egy 200 000- 300 000 forintnyi "fizetésük" megmarad (itt a nyugati határnál ez bőven átlagbér alatti, Tomi szerintem rövidtávon konkrétan bukna egy ilyen kooperációval) a professzionális sporttal járó költségek felett, már bármelyik játékos gond nélkül alárendelne mindent a sportnak, ahogy Tamás is.
Egy tanácsot tudtam neki adni laikusként, csinálja, amit Penge végigjárt, kulcsoljon, reklámozza magát, ha kell, Ő írjon rá az újságírókra, híroldalakra, hogy "Hahó, ilyen és ilyen eredményt értem el, nézzétek meg, hogy terjed a sport, amit képviselek, ingyen leutazom interjúra, írhattok cikket is, stb.", s ne érdekelje semmi, menjen pofátlanul egyik vállalkozás után a másikhoz, tegyen meg mindent, mert kopogtatni nem fognak.
Csináljon magának Facebook-oldalt, vezessen blogot, videózzon, akármi... Foglalkozzon gyerekekkel, legyen közérdekű tevékenysége.
Minél több mindent harcoljon ki, amit le tud tenni a támogató asztalára, reklámértékre kell szert tenni.
Biztos vagyok benne, hogyha menne tőle egy levél az ötlethiánnyal küszködő Fókusznak (most is már másodszor vettek elő egy szakács srácot, akinek a villamos elvitte a kezét), örömmel jönnének forgatni vele.
Ugye-ugye, már ez is egy érv lenne a sok közül, hogy ott ülhetne interjút adva a szponzorált mezben, azt pedig nem kell ecsetelni, hogy az RTL-nél (példánál maradva) milyen árakon is mérik a reklámidőt.
Vagy éppen jelenlegi helyzetében beszélhetne arról, ki is Ő, s mit képvisel a sportja, s éppen támogatót keres. Hatalmas közeghez jutna el.
Ez az egyetlen út, a befektető sem (kizárólag) jótékonyságból pártfogol egy játékost.
Persze, Penge esete itt megint más, az közvetve közpénz, ott nem az eredményesség a hangsúly, hanem azok a feladatok, népszerűsítő programok, amiket mellette ellát[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Az akciókamerák képességeiket tekintve talán megfelelnének, de egy halom árnövelő funkciójuk van, amit nem használnék ki, ezért kiesnek a lehetőségek közül. Például akkumulátor, ütés- és időjárásállóság.
-
Amarton
tag
Én nagyon!
Versenyen képes vagyok 1-1 nyilat a tábla fölé dobni.
Nekem sem konfortos a dobás versenyen. Nagyon vissza esik a teljesítmény egy sima otthoni dobáláshoz képest.
Elvileg sokat kell eljárni, mert ott tanulja meg az ember, hogy mire képes. Én egy évben 1-2-re megyek csak el.
Szerintem nincs olyan ember, akinek a teljesítményét ne vetné vissza. Egyszer régebben kérdezték Taylort, hogy hány 9-nyilast dobott. Erre vissza kérdezte, hogy a héten?
Gondolom, hogy otthon edzés közben azért őkis jobban termelik a 9 nyilast mint versenyeken.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
BBéci
legenda
Amikor már az a tét, hogy meccset nyerhetek, a kiszállók dobásakor 110-re megy fel a pulzusom, attól remeg a kezem és képes vagyok 10-15 centivel a célzott szektor mellé dobni, nem engedem el időben a nyilat.
Már annyi elég a teljesítményem radikális romlásához, hogy elkezdek számolni. Itthon, egyedül. Legyen az 170, vagy 400 pont a 20-as szektoron.[ Szerkesztve ]
-
szbalazs96
újonc
Egyelőre még csak néhány alkalommal versenyeztem, természetesen amatőr szintű megmérettetéseken.
Olyan átlagot sosem sikerült konstans hoznom, mint otthon.
Ha elkapom a ritmust, s az ellenfél sem erős, akkor élvezem az egész szituációt, azt, hogy sokan néznek, így dobtam szombaton életem egyik legjobb 2 leges átlagát, még otthon sem sikerült megközelítenem előzőleg.
De... Ha nem úgy alakulnak a dolgok, erős az ellenfél, vagy esetleg (mint az említett hétvégi bajnokság esetén) elszúrom a meccsnyilaimat (hármat...), akkor vége, nem vagyok még fejben elég erős a fordításhoz.
Érkezik az izzadás, feszengés, remegő kéz, a "de jó, milyen sokan nézik a játékom" átmegy olyan stresszbe, mikor minden egyes dobásnál (nem is annyira) tudat alatt azon gondolkozom, mi lesz, ha katasztrofálisakat dobok a jelenlévők előtt. Ekkor másik véglet: nagyságrendekkel az otthoni átlag alá megy a teljesítményem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest