- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bigrob
őstag
Azok a meccsek jók is voltak, szoros volt mind, 6-6 volt a VB előtt az állás kettejük között, a VB döntő meg hát elég laposra sikeredett...
Én nem vagyok elvakult fanboy, szimplán olyan szoros meccseket szeretnék látni mint ami volt pl a Smith - MvG VB döntőben.
Csak sajnos mindenki le van engedve... -
A social médiából kapja szegény az ívet (mondjuk ki nem?). Még a magyar közvetítésen is a facen eléggé osztották, pedig tényleg még kis pöchös. Hatalmas dolog, amit csinál szvsz.
Tegnap is a riportban...
-hogy érzed magad?
-hát ettem egy kínait, gyakorolgattam, egész jó minden.A megnyert meccs után meg hogy majd nyomja a nintendon.
Én csípem a srácot. -
mephi666
nagyúr
...ja, snookerben egy 147 már más szint
azt Ronnie se löki le maxon pörögve annyi idő alatt, mint 9 nyilat eldobni... az a szép, amikor utolsó körig van esélye mindkét játékosnak 9esre egy döntőben (volt rá példa, de ez tényleg ritka)
...a crazy meg hasonló clickbait cím már mindenhol alap a bulvármédiában
-
zsotesz81
senior tag
-
bigrob
őstag
Szerintem egy alu szár sima tollal jobb kombó mint műanyaggal, annyi robin hoodot dobtam, volt hogy heti többször tört egy műanyag szár.. Alut meg vissza lehet párszor hajlítani.
De a legjobb cucc a piacon szerintem az egybe szár és toll kombók, condor axe, target k-flex, aliexpresses fox smiling.
-
desigo
senior tag
MvG nem is beszélgetett vele semmit nem volt nagy haverkodás. Ha Hollandiában is legyőzi az lesz az igazán nagy pofon.
Ami megütötte a fülem a közvetítéskor az,hogy Littler a VB óta nem gyakorolt és csak most a héten kezdett el újra dartsozni. WTF ?
A többiek napi több órát gyakorolnak folyamatosan.
Ami nekem még szimpatikussá tesz egy játékost,hogy nem a megszokott kerekítőket,kiszállókat dobja. -
mephi666
nagyúr
ja, mindenhol előfordul ilyen: snookerben maradt meg, ahogy 1 éve Brecel Ronnie ellen jött fel 10-6-ról 10-13-ra a negyeddöntőben, majd elődöntőben Si ellen 5-14-ről 16-14-re fordított, ami után elengedett 1 frame-et, végül 17-15-re behúzta... (Selby ellen a döntő viszont már kiegyensúlyozottabb volt) ...Ronnie ellen 7 frame sorban elég brutál (mondjuk ő sokszor csak a 2 végletet ismeri) ...fiatal titán ellen meg 11 frame sorban, az is nagyon demoralizáló lehet
...magyarként a legfájdalmasabb fordítás 2016-ban párbajtőrben Imre Géza döntője volt, amit 14-10-ről bukott el 15-14-re
annyira nem ismerem a sportot, csak magyarok miatt szoktuk nézni, de 5 találatból elég lett volna egy "együttest" összehozni, ami mindkét versenyzőnek +1pont és akkor megvan... de nem sikerült
-
-
Don.Corleone
aktív tag
Nekem a múlt hétvégi versenyen egyszerűen nem jött a tömeg… elkezdtem magam felcseszni, miért nem jön, pont most, stb. pedig egész jól felkészültem-gyakoroltam a versenyre, mire lejutottam kiszállóra - hála az ellenfelemnek akinek pedig az nem ment, 3 nyílból kiszálltam. Nézett is rám hogy na ez hogy?!
Én meg magamra, hogy ember, ez is csak veled történhet meg. Velem aki a 2 év alatt nyert különdíjat 180 végett, és úgy általában a legjobb 8-ba mindig bekerültem. Aztán az egyenes kieséses résznél elő jött a kézakadás, ami úgy 2 hónapja néha-néha, mikor eldobom - nekem a dobás megy, de az utolsó kis finom mozdult mikor elengeded, ott nem tudom elengedni és össze vissza ment a táblába, vagy abba se.. Tudom, fejben van a gond, ezzel tisztában vagyok, valahol pedig nagyon akarom/szeretném a sikert, biztos ezen kellene dolgoznom, hogy újra ha tábla elé állok más ellen, akkor a játék szeretete legyen meg, minden más maszlagot engedjek el, ne a sok kattogás és őrlődés. Egyébiránt Te nem próbáltad versenyen, hogy megiszol valamit ami kicsit ellazít? Nem azt mondom, hogy csatak részegre igya magát az ember, csak mondjuk 1-2 ital. Én már ott vagyok kipróbálom, de valahol meg a legtöbb versenyzővel ellentétben szeretném alkohol nélkül letudni, hiába nyílt titok a nagyok is élnek vele.
Cheif Nagyon szépen köszönöm a visszajelzést!Rendeltem egy belépő kategóriás kamerát, adnak hozzá egy kis állványt is, mindenképpen teszek egy próbát vele, illetve az oldalon amit linkeltél. Tudom, nem ugyan az a helyzet, körülmény, mert amugy azt figyeltem meg, hogy igaz az 501 mindig amit lekell győzni, de tábla-tábla és helyszín között, összetett egy sport, nem is gondolná az ember mennyire.
-
RockCNC
őstag
One 80 még mindig nem beszerezhető. Helyette Klarfit Dartmasrer 180 nézegetem. Van erről esetleg véleményetek?
-
RockCNC
őstag
Sajnos ezt már nem forgalmazzák
https://darts-tabla.arukereso.hu/one80/deluxe-4led-p214318364/ -
BBéci
legenda
Három éve kitiltottak, mert nehezményeztem az érdi helyszínt, ahová sokkal kevesebben fértek be, mint ahányan szerették volna látni a darts eseményt. Alighanem közel jártam az igazsághoz, amikor összefonódást feltételeztem a szervezők és a sportcsarnok üzemeltetői/tulajdonosai között. Na de eddig olvashattam az oldalt, csak hozzászólni nem engedtek.
-
Jester01
veterán
-
jozsi252
veterán
De abból olyan kellene ami szögletes hogy rá tudjam ragasztani a szalagot nem? Konzolok után kell nézem bár az annyira nem lesz vészes szerintem, inkább a karika.
bigrob,
Köszönöm a tippet neked is! Itt nem túl gázos hogy a led szalag nem befelé néz jobban? Nem vakít el valamennyire? Mert ugye ezeknek 120° környékén van a sugárzási szög. Vagy max közelről vakító valamennyire? -
jozsi252
veterán
És ilyen szerszámot érdemes rendelni hogy legyen, vagy a törés ritka azért?
Közben meg is jött a szett egyik fele, vagyis inkább a nagyobb fele. A Woodoo nyilak barátnőmé a Supergrip meg az enyém. A falvédő sima alap fekete színű gamecenteres 12 500ft-ért, hét elején fog megjönni.
Fogok még rendelni jövő héten kis tartót plusz szárat nézek, valamint tollat.Köszönöm a segítségeteket, jobb hogy ez lett és nem szarakodok elektromosokkal.
-
jozsi252
veterán
Nagyon sokat gondolkoztam rajta hogy milyen nyíl legyen látatlanban, és tudom hogy nem a legjobb döntés így megvenni egy nyilat, de reménykedem benne hogy szerencsém lesz és jól döntök. Mindenképp egyenes testűt akartam, és hasonló kialakításút mint ez!
Köszönöm szépen a segítséget!Viszont szeretnék még egy dolgot kérdezni. Pl a fenti linken szereplő Harrows Supergriphez honnan tudom meg hogy milyen hegy van alapból, vagy inkább úgy kérdem meg hogy cikkszám szerint nincs olyan oldal ahol listázva lenne hogy ehhez alapból milyen nyíl van, milyen hosszú, milyen jó rá, stb?
sky11
Igen ezen is gondolkoztam mert iszonyat módon bejön, de amit linkeltem egy nagyon picit jobban tetszik.bigrob
Jó sokat fogok dobálni mindenképpen, aztán meglátom hogy mennyire válik be, de remélem jól döntöttem emellett. Sok hirdetés van fent Darts Piacon amik 1-2 órát voltak használva, tényleg nagyon jókat ki lehet fogni. Böngészgettem sokat ott is.Ma este rendelem meg a szettet, most egyelőre a hegynek akarok utánajárni hogy mi a jó hozzá ehhez a Harrows Supergrip-hez. Harrows oldalán a toll meg szár van csak fent.
-
BBéci
legenda
Az előbbit kiegészítendő, valahogy nem igazán illett a kezembe az enyhén orrnehéz Distinction. Előtte, pár hónap kivételével, bő 20 évig hengeres, Eric Bristow nyilakkal dobáltam, nekem az illik a kezemhez, stílusomhoz. Nem szeretem azt amikor meredeken állnak a nyilak a táblába, inkább legyen merőlegeshez közeli a szögük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!