Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz Ricsard001 #5199 üzenetére
Na igen, őt is jó lenne gyakrabban látni, mert üde színfolt a mezőnyben, aki mellesleg nem is játszik rosszul...
A sportszerűség is tetszett tegnap: MvG-től messze áll az a gyökérség, ami Price-nál kijött... pedig ő is él rendesen a játékkal, főleg ha sorba jönnek a 180-ai...
Wright-nak korábbi meccsein voltak akkora szakadásai, hogy kb nyert meccsen leeresztett annyira, hogy tekernie kellett nagyon a végén... ez meg csak 7-ig ment, féltem hogy ez alatt beüt a krach és ezen bukja el
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ricsard001
csendes tag
válasz mephi666 #5196 üzenetére
Voltak már durva beakadások a történelemben... Ilyenkor lehet látni hogy 2-3-4 szetes előny valójában milyen kevésen is tud múlni. Azt hiszem elég rossz érzés lett volna ha nem Wright nyer a végén. Gerwen mégis csak háromszoros világbajnok. Wright-on egyszerűen érezni lehetett hogy meg akarja és meg is tudja nyerni. És milyen kemény meccseken volt túl!
Igen, Aspinall-nak még szokni kell ezeket az éles helyzeteket, de igazán jó játékossá fog érni ez a csávó. Egyébként akinek igazán tetszett még a játéka az Fallon volt, nem vagyok egy nagy feminista de gyönyörűen dobott a VB alatt. Koncentráltan, a kiszállók a duplák kellős közepébe. Szép elegáns játékot játszott. Remélem találkozunk még vele.
-
zsolti72837
addikt
-
Cheif
tag
Premier League 2020
Gerwen, Anderson, Price, Wright, Aspinall, Cross, Smith, Durrant, Gurney
+ 9 challengerChallenger 1: John Henderson
Challenger 2: Fallon Sharrock[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Ricsard001 #5195 üzenetére
Asp volt a másik számomra nagyon szimpatikus figura... jó lehetett volna köztük is egy döntő, de neki lehet még kell kis idő, hogy ne izgulja szét, mint MvG ellen...
Wright-ot amúgy nagyon féltettem, hogy jön neki nagyobb képszakadás, amit az ellenfél csúnyán kihasznál, de szerencsére nagyon összeszedte magát... igazán megérdemelte a trófeát...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ricsard001
csendes tag
Jobb emberhez nem is kerülhetett volna a világbajnoki cím. Nagyon színes és kedvelhető fickó, igazi egyéniség! Gerwen nem volt most élete formájában, ez tény, kicsit sajnáltam is a végén bevallom. Az igazi az lett volna ha behúzza a kilencnyilasat, és Wright lesz a bajnok. De így is egy igazán izgalmas döntőben volt részünk, ami nem kis szó! A döntő az utóbbi jó pár évben nem a világbajnokság legjobb meccse, szóval ez már igazán kijárt. Apropó, Boldog Új Évet nektek is Srácok!
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #5183 üzenetére
nem sokon múlt a 9 nyilas. kár érte.
Peter Wright nagyon megérdemelte.
-
lumpy92
aktív tag
Megnyerteeeee!
"never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
zsolti72837
addikt
Új világbajnokot avathattunk.
Egyik ha nem a legjobb világbajnoki döntő volt. Átlagok a csillagok között!Bogyi007: Udv a klubban!
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
akaido
addikt
válasz LyonnaisFan1 #5188 üzenetére
Önmagához képest volt gyengébb, és ebben a jó formában játszó Peter Wright ellen ez most nem volt elég. Grat mindkettőjüknek, jó döntő volt.
MVG már az elődöntőben sem brillírozott, csak ezt Aspinall nem tudta kihasználni, mintha kissé "elizgulta" volna.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Bogyi007
veterán
Nem volt rossz!
Lehet hogy új sportágat nyertem magamnak tévénézésileg. 😁😎Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
LyonnaisFan1
őstag
Wright megcsinálta. Megérdemelte. Kalapemelés. A legjobb emberhez kerül.
Mvg gyenge volt, nem volt olyan csúcsformában, amikor űrdartssal senkinek sincs esélye.A holland megérdemelte volna azt a 9 nyilast. 8 tökéletes után nüanszokon múlott.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
fant0mi
őstag
Wright!
-
vans?
őstag
Stabil jatekot hozott az oreg, jo meccs volt, sajnalom MvG-t azert, nagyon szetesett.
hábm bábm
-
Ricsard001
csendes tag
válasz LyonnaisFan1 #5183 üzenetére
Olyan brutál volt megcsapott a szele!
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz mephi666 #5181 üzenetére
Egy kilenc nyilast azert meg osszedob
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Ricsard001
csendes tag
Mi megy itt... Apám!
-
mephi666
nagyúr
1 set a címhez, MvG meg annyira szétesett, hogy majdnem lement szünetre ...közel nincs formában
-
LyonnaisFan1
őstag
Ezt mar csak maga Wright ronthatja el.
Harom meccslabda.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Ricsard001
csendes tag
Az biztos Peter Wright világbajnoki címért jött. Efelől nem hagyott kétségeket. Én általában annak szurkolok akinek még nincs meg a cím, és ez jelen esetben bizony Wright. De kemény döntő lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
A mai ismétléseket nézve csatlakoztam a Darts nézéséhez. És cseppet sem bántam ezt meg. Tetszik a döntő is.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
LyonnaisFan1
őstag
Nekem a kozonseg igen lehangolo.
Dontokon sokkal parazsabb hangulat szokott lenni.
Lehet egy kilenc nyilas robbantana be a langot. Vagy ha mvg begyujtja ujra a raketakat.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #5173 üzenetére
...messze még a vége... és amíg nincs vége, addig nincs vége... Wright meg tudott nagyokat visszaesni: ettől féltem, hogy hirtelen bukja majd sorban a seteket...
-
LyonnaisFan1
őstag
Gyerunk Wright, csinald meg
-
DS39
nagyúr
Brutálisan tolják neki.
-
vans?
őstag
MvG nem talalja a regi format.
hábm bábm
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #5170 üzenetére
Na erről beszélek: ha Wright így ellövi a kiszállókat, bukta lesz
Ui: hátsó pályáról meg hozza... nyomás kell neki a teljesítményhez... azt meg MvG majd garantálja
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz zsolti72837 #5169 üzenetére
Wright csinált olyan 100+ kiszállókat, hogy csak néztem, máskor meg sorban 3 nyíl is kevés volt neki 1 lazára... ha ma elég snakebite-ot tol célzóvíznek, szerintem behúzhatja... ha pedig rossz napja van, csúnyán bukhat... nagyon 2esély ez a meccs... és az se mindegy, hogy MvG milyen formában van, mert ő sem volt végig meggyőző...
-
mephi666
nagyúr
válasz zsolti72837 #5167 üzenetére
Van még itthon kis skót whisky: ha Wright nyer, reggel megiszom az egészségére... ha nem, akkor a sajátomra
-
zsolti72837
addikt
Ma döntő előtt.
A két játékos útja a döntőig:
Michael van Gerwen:
2. forduló: Jelle Klaasen (3-1)
3. forduló: Ricky Evans (4-0)
4. forduló: Stephen Bunting (4-0)
Negyeddöntő: Darius Labanauskas (5-2)
Elődöntő: Nathan Aspinall (6-3)Tornaátlag: 98.14
180-asok száma: 27
100+ -os kiszállók: 9
Legmagasabb kiszálló: 170
Kiszállóhatékonyság: 74/170 (43,5%)Peter Wright:
2. forduló: Noel Malicdem (3-2)
3. forduló: Szejgo Aszada (4-2)
4. forduló: Jeffrey de Zwaan (4-3)
Negyeddöntő: Luke Humphries (5-3)
Elődöntő: Gerwyn Price (6-3)Tornaátlag: 98.29
180-asok száma: 57
100+ -os kiszállók: 15
Legmagasabb kiszálló: 170
Kiszállóhatékonyság: 91/205 (44,4%)[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zsolti72837
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz zsolti72837 #5164 üzenetére
Hát inkább akarjon dartsozni, vagy focizni, mint pl boxolni, amit én akartam anno ...nekem nem engedték, amit akkor nem értettem meg könnyen, de most már én se szeretném, ha 10év múlva hetente bucira verjék a gyerek fejét ...a darts, foci, sakk tökéletes sport lenne
-
zsolti72837
addikt
válasz mephi666 #5163 üzenetére
Merd még egyszer azt mondai, hogy a darts kocsmasport.
Az már jó, ha fejből tudja a táblát és nem kell keresgélni meccs közben a számokat.
-
mephi666
nagyúr
válasz zsolti72837 #5161 üzenetére
...ennyiből is visszaadja a kocsmai feelinget, amikor mindig mást küldtünk hegyet kérni a pulthoz ...nem célunk, hogy mvg-t, vagy wright-ot kiüssük jövőre a trónról
ui: poén, hogy a srác még nincs 3 éves, de már bő fél éve elég jól tudja a számokat 10-20-ig... tegnap felraktam a táblát, míg aludt... ébredés után félkómásan azonnal észre vette és elkezdte mondogatni azon is körbe a számokat
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz zsolti72837 #5154 üzenetére
Akinek van szabadkártyája, minek erőlködne a Q School-on? Azok indulnak ott, akik szeretnének két évre szóló kártyát szerezni. Ezt megtette tavaly Durrant és McGeeney.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zsolti72837
addikt
válasz mephi666 #5160 üzenetére
Jaa, hogy soft tábla. Oda elvileg kell hegy bőven.
(#5162) BBéci: Akkor lehet, hogy félreolvastam valamit.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz zsolti72837 #5159 üzenetére
puritán módszer, de 4 csavarral raktam fel masszívan a táblát és tettem mögé egy kartont is, ami mindenhol minimum 10-15 centit kilóg ...adtak 100 póthegyet, de feleslegesen nem akarjuk pusztítani
-
mephi666
nagyúr
válasz zsolti72837 #5157 üzenetére
Tegnap felfúrtam a táblát, de gyerek mellett hullák voltunk dobálni pár 15 fölötti szimpla jött csak, mikor teszteltem... most laza pálinka, sör, pezsgő estig, majd jöhet a döntő ...szimpatikus ez a punk ...és 49 éves... hajrá Peter Wright
-
zsolti72837
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz zsolti72837 #5155 üzenetére
No, ennek örülünk... pár hete láttam, milyen közfelháborodás volt a fb-oldalukon a holnapi döntő miatt
-
zsolti72837
addikt
Digiseknek
-
zsolti72837
addikt
Szabad kártyát kapott, szóval indulni is fog szerintem.
(#5153) bosmajor: Igen, Én is erre gondolok. Aztán meglátjuk majd, hogy mit hoz a jövő.
-
bosmajor
tag
Máshol már leírtam Sherrock (pénzdíjcsökkentés miatti) visszalépése kapcsán:
Bennem az is megfordult, hogy ez csak ürügy. Super Ted legyőzése után nem volt rajta teher. Most viszont (sztem) mindenki elvárta volna Tőle az első helyet és ez nyomasztotta. Elképzelhető, hogy a csökkentett pénzdíj már nem érte meg neki az esetleges presztízsveszteséget.
[ Szerkesztve ]
-
Cheif
tag
válasz zsolti72837 #5151 üzenetére
Állítólag ő és Suzuki is indul a Q school-on. Az sem lesz egyszerű.
-
zsolti72837
addikt
Ez jogos!
Elvileg a gyenge jegyeladások miatt csökkentették a VB pénzdíjait, vagyis valahol ma ezt olvastam.(#5150) DS39: Megvannak a képességei ezt nem vitatom, de szerintem nagy a hype most körülötte. Nagyobb elvárások lesznek és nagyobb teher lesz a vállán. Kíváncsi vagyok, hogy fog majd szerepelni a jövőben.
-
BBéci
legenda
válasz zsolti72837 #5145 üzenetére
Már régen sokkal nagyobb befogadóképességű csarnokba kellett volna vinni, mint a Lakeside. Tuti, hogy minden évben több ezren megnézték volna a helyszínen, élőben. Remélem, tele lesz az O2!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zsolti72837
addikt
-
bosmajor
tag
Akkor a félreértések elkerülése végett:
Fentebb csatolt képen egy 21 g-os Shot Tribal Weapon I soft nyíl látható One80 fémheggyel. (Itthon steel táblám van, de fel vagyok készülve, hogy ha a körülmények úgy hozzák, hogy soft táblán játszanék, ne legyek zavarban.)
A súlyról: míg a steel nyilaknál a gyártó által megadott és a dobozon feltüntetett súly a testre (és a benne lévő hegyre), addig a soft nyilaknál általában a szerelt nyílra vonatkozik (test+műanyag hegy+szár+toll). Én a dobozon feltüntetett értéket adtam meg, tehát a test maga valóban valamivel könnyebb 21 g-nál. (Egyébként szár és toll nélkül, DE fém heggyel majdnem megvan a 21 g.)[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
Sajnos nagyon megy lefele és még sztrájkot is fellebegtette pár játékos elvileg.
Ha ennyire nincs pénz akkor hogy-hogy az O2-ben rendezik?ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Cheif
tag
A BDO-nak lassan vége
Felére csökkentették a díjakat, a nőinél pedig az előre kiírt 20.000fontról, 8000-re csökkent a győztes díjazása.
Fallon Sherrock vissza is lépett. -
zsolti72837
addikt
Gerwyn Price is közzétette gondolatait a tegnapi találkozóval kapcsolatban:
"Volt időm elgondolkodni a tegnapi napról. Teljesen kivetkőztem magamból, hagytam, hogy eluralkodjanak rajtam az érzelmek a családommal és Peter-rel szemben. Voltam már ilyen helyzetben, de világbajnoki elődöntőben még sohasem. Túlreagáltam Peter megnyilvánulását, amit az első szett után tett felém, de éppen benne voltam a játékban, elrontottam a dobásaimat, arra pedig egyáltalán nem készültem fel, amit tett. Megtanulom a leckét, hiszen mindannyian hibázhatunk, nekem ez pedig még új dolog. Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, aki úgy gondolja, rosszat tettem és talán kicsit tényleg kifordultam magamból. Ez egy teljesen más helyzet volt ott fent a színpadon, ahol néha jobban eluralkodnak rajtad az érzelmek. Bocsánatot kérek, hogy nem fogtam kezet, ez sem volt szabályos. Mint ahogy az sem volt az, ahogy a nyelvemet öltögettem, miközben mentem le a színpadról. Legszívesebben elhagytam volna a helyiséget és hazamentem volna. Elég kemény év volt ez a számomra, de büszke vagyok arra, hogy idáig eljutottam. Személyesen is bocsánatot kértem Peter-től a viselkedésem miatt és a legjobbakat kívánom neki, valamint Michael-nak a holnapi döntőre."
Forrás: PDC Hungarian Fan Club
-
zsolti72837
addikt
válasz f(x)=exp(x) #5141 üzenetére
Kép fölé írta, hogy 21 g.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz zsolti72837 #5140 üzenetére
Ránézésből megmondod?
Elég sok 21 grammos nyíl van a piacon. -
zsolti72837
addikt
válasz f(x)=exp(x) #5138 üzenetére
Kicsavarható a hegye, ha jól látom ez tény. De épphogy 19g lehet a nyíl.
-
mephi666
nagyúr
no, hát kicsivel a meccs fele után aludtam el és áru sem érkezett a sparba, így ugrik a kocsonya (más közeli boltban sem volt, pedig futottam egy jó kört reggel 7kor) ...nézhettem volna végig a meccset: most megnéztem a legvégét, azért itt más volt a hangulat... ahogy van gerwen megdobta, azonnal jött a mosolygós kézfogás...
a szilveszteri program asszem nálunk is darts meg sörözés lesz tv közvetítés híján még lidlben vettünk magunknak egy ilyen "gyerekjátékot" 7777-ért... oké, hogy bóvli, de ide jó lesz és ez visszaad valamit a régi kocsmai gépek hangulatából... nem tervezünk profi karriert, elszórakozni viszont jó lesz itthon... 15-20 éve 301-eztünk sokat, mert az 501 nagyon sokáig tartott volna... meg volt még nagy kedvencünk a rulett: random sorsolt a gép mindig egy számot, amivel az aktuális játékos tudott pontot gyűjtögetni... jó volt, de volt 1-2 arc, aki komolyabban nyomta és hiába sorsolt nekik bullt a gép, ott is jobban szedték magukat, mint más aki könnyen dobható mezőt kapott
-
zsolti72837
addikt
válasz Ricsard001 #5100 üzenetére
9 nyilast szerintem nem csak Te várod!
(#5137) sinci01: Ez tuti, hogy steel táblához való.
[ Szerkesztve ]
-
sinci01
aktív tag
Valóban. A piac eléggé kiszélesedett, 20 évvel ezelőtt még nem volt ekkora kínálat, viszont ma már mindent lehet kapni. Egyébként egy régi cikkben olvastam, hogy softból 19 a legnehezebb, a tábla épségének megóvása érdekében. Valószínű a mai táblák már strapabíróbbak a nehezebb nyilakkal is.
-
DS39
nagyúr
a vége ennek is sima lett.
-
BBéci
legenda
válasz sinci01 #5125 üzenetére
Abban igazad van, hogy softra soft heggyel dobunk, nem értem, miként írhattam akkora marhaságot.
1991-óta dartsozom, és mint sokan mások, softtal kezdtem. 6 éve járok klubba és versenyzem is.
Abban viszont tévedsz, hogy 19 grammos a legnehezebb. Jó ideje vacillálok, melyik 20-21 grammost vegyem meg.
Ez 20 grammos, ez pedig 21.[ Szerkesztve ]
-
Ricsard001
csendes tag
válasz Blaise10 #5122 üzenetére
Nem adod ki fölöslegesen. Pár centi szivacs a tábla mögé és nyugodtan mehet a játék, hidd el. Veszel vagy készítesz a tábla köré egy falvédő keretet, és már jöhet is szépen a kiszállózás.
Viszont szerintem nem lesz szükséged Dual Core Blade 5 -ra, elég lesz a normál is, és azért van kábé 4 rugó különbség a kettő között.f(x)=exp(x): Mhmm, tehát ez volt a teljes történet. Hát igen, ha a meccs előtt oktatunk, lehet meccs közben meg majd minket fognak.
[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz Ricsard001 #5128 üzenetére
"Peter azt nyilatkozta, hogy a meccs előtt beszélgettek és Gervyn azt mondta: megnyerem az első 2 szettet. Amikor Peter megnyerte az elsőt odament Gerwynhez aki nem volt vevő a poénkodásra. Ezek után Péter azt nyilatkozta: - Jól van. Nem akarod, hogy zavarjalak, akkor a játékra koncentrálok. Koncentráltam. Nyertem. Ennyi. Sajnos látható volt hogy mindkettőben nyomot hagyott az elő szett utáni momentum de a 2. utáni még rátett erre. Sajnálom, hogy így ért véget egy elődöntő, mert ez a sport nagyon szép is tud lenni. Hajrá Péter!"
-
Ricsard001
csendes tag
Azaz, csak ez lehetett az ok! Akkor mondjuk azt Wales-iesen elsietett.
Tudjátok Price nekem a maga módján mindig is szimpatikus volt, van a csávóban valami igazán Badass. Tényleg mint IceMan a Top Gun-ban. Simán el tudnám képzelni a csávót egy nyolcvanas évekbeli trash-akciómoziban algonosznak. Megjött Price a machete-vel .
Kellenek az ilyen arcok is a VB-re, mondjon bárki bármit színesebbé teszik a mezőnyt, nézői szempontból mindenképp. Az image-ét is elég jól kitalálta, ez a része teljesen rendben van, kell egy kis show. De egy dolog hozni a durva csávó szerepét, és egy másik dolog proli módon viselkedni az ellenféllel. És itt már nem vizsgázik túl jól a fickó.Wright a maga módján egy nyugodt, szolid arc, megvan a humora is. Én legalább is nem vettem észre hogy különösképpen ellenséges lett volna Price-al. Ezzel szemben Gerwyn az önfeledt ünneplés közben majdnem rámászott Wright-ra miközben az ment lefelé a pódiumról.
Azért Wright-nak sem kell a szomszédba menni egy kis csibészségért, amikor megnyerte a szettet picit megbökte a nyilakkal molyoló Gerwyn kezét, és miközben mentek lefelé úgy nézett hátra rá huncutul mosolyogva mint a kisóvodás aki ellopta a másik homokozólapátját. -
LendvaiFeri1
addikt
Mit csinál Gerwen?!?!
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz f(x)=exp(x) #5123 üzenetére
Ès vègül kiderült,hogy Price ezt full így gondolta....
-
sinci01
aktív tag
Soft táblába tilos fém nyíllal dobni, mert tönkre teszi. Oda műanyag hegyű nyilakat kell használni. A műanyag hegyű nyilakból viszont 19 grammos a legnehezebb. Csakis steel táblát javaslok én is.
Price egy igazi tahó. Ezen a szinten már a véreséget is méltósággal kell viselni.
[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
Szerintem egyébként az a nyilatkozat poén volt, mint ahogy Wright is viccelni akart az első szett után. Számomra érthetetlen Price reakciója...
-
bosmajor
tag
Price nyilatkozata után az első setet megnyerve sztem mindenki beszólt volna Neki, hacsak nyelvi nehézség nem gátolja.
A soft nemhogy hangosabb, de a házi használatra kínált árfekvésben elviselhetetlenül csattog (sztem). Talán még a Gran Board elviselhető(?).
[ Szerkesztve ]
-
kisgyerek85
senior tag
válasz kisgyerek85 #5118 üzenetére
Ezt nyilatkozta le.
"Értékelés a tegnapról;
Gerwyn Price:
"Egész végig kontroll alatt tartottam a találkozót. Glen időnként kissé fura volt, de az, ahogyan ma kiszállóztam, biztosan megijeszthette. Örülök, hogy 5-1-re hoztam a találkozót, úgyhogy Peter felkötheti az alsóneműjét, mert nagyon magabiztosan nézek az elődöntő elé. Ha szerencséje van, akkor talán egy szettet megfoghat" -
BBéci
legenda
válasz Blaise10 #5117 üzenetére
A soft hangosabb, fém csattan műanyagon.
Dartsozást megtanulni csak steel táblán lehet, mert softon nem látszik a nyilak becsapódási szöge és a szektorok közötti széles elválasztó is problémás ebből a szempontból.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Blaise10
újonc
válasz Ricsard001 #5101 üzenetére
de milyen tábla steel vagy soft?
még mindig nem tudtam eldönteni, hogy belevágjak-e -
BBéci
legenda
válasz Ricsard001 #5114 üzenetére
Walesi, azért nem tudott angolosan távozni.
(#5112) DS39
Az első szett végén Wright barátságosan odaszólt valamit, Price válaszra sem méltatta, elindult kifelé. Surmóság, primitívség ellenségnek tekinteni az ellenfelet! Tisztelni kell, de annak a nyomát sem láttuk.
E meccs előtt kedveltem Price-t, aminek vége.(#5115) mephi666
Két hete Lidl-ben vettünk kocsonya alapanyagot, meglepően jónak bizonyult.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
Egyik sem: nyitásra megyek a közeli szupermarketbe, hátha kapok kocsonyához alapanyagot ...jan6ig most szabadság szerencsére
Érdekes, hogy a közönségen is mennyire hallani, kivel szimpatizálnak: PeterWright-ot skandálnak rengeteget, Price-nál meg volt fújolás néha... mondjuk a versenyzők is erősen tehetnek róla, hogy állnak hozzájuk
#5116: ott délelőtt jártunk, de nem volt marad a spar, ahol szintén voltunk és nem volt, de talán reggelre lesz új szállítmány
[ Szerkesztve ]
-
Ricsard001
csendes tag
Ezt a meccset aztán nem a brutális teljesítmény döntötte el, hanem az hogy ki tud előbb kilenc vagy annál kevesebb nyíllal megdobni egy kiszállót...
Én is azt sassoltam egyébként hogy Gerwyn nem kezelt le Wright-al, ami azért valljuk be nem volt szép... A kommentátorok is említették hogy nagyon fel van dúlva, de azért egy gyors kézfogás és angolos távozás sokkal szimpatikusabb lett volna. Nem kell ott ünnepelni a győztest, de a gesztus azért sokat számít.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz mephi666 #5110 üzenetére
Remélem nem dolgozni kell menned, hanem elutazol wellnessezni!
Price durván gyökér volt többször is, nem csak a végén.
Hatalmasak a statisztikában látható különbségek.
100+: 56 vs. 43
140+: 31 vs.16
180: 16 vs. 9
Magától értetődően mindegyik Wright javára.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
Ja, mehet is haza pihenni... A köv meccsen szerintem be fogok aludni, mert reggel korán kell kelni, de tetszene, ha Asp nyerne... Nem követem folyamatosan a darts-ot, ez csak év végi műsor nálam: néhány nagyobb nevet ismerek, de szimpatikus a srác az alapján, amit eddig láttam tőle...
Ui: ja, nem volt kézfogás, Price sértődötten meglépett gyorsan
[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz f(x)=exp(x) #5105 üzenetére
Bolond ez a Wright...
Bullra dob amikor tudva levő, hogy a végén a dupla nem nagyon szokott menni neki. -
BBéci
legenda
A nyolcadik meccsnyilat sikerült értékesítenie. Úgy tűnt, nem fogtak kezet a meccs után. Jól láttam, hogy nem láttam?
-
DS39
nagyúr
Price elfáradt. Dobál össze vissza az elmúlt másfél szettben.
-
mephi666
nagyúr
Wright rohadtul szenved ma a kiszállókkal: egyik nap simán jön a 170es is, most meg lazán jött volna vagy 3-4 leg is, ha nem szúrja el az 50 alatti kiszállóit...
-
BBéci
legenda
válasz Ricsard001 #5101 üzenetére
A purhab hangcsillapítás szempontjából semmit nem ér.
-
Ricsard001
csendes tag
válasz Blaise10 #5096 üzenetére
Az a helyzet a fene sem tudja pontosan mennyire is hangos maga a darts sport. Nekem már szóltak át két szobával arrébbról hogy nem tudnak pihenni. A falak meglepően jól tudják közvetíteni a hangot és a rezgéseket. De BBéci megadta a megfelelő megoldást, érdemes lesz követni. Attól persze a nyíl beérkezése ad még hangot, főleg ha a drótozást találod el éppen, de szerintem az már elviselhető lesz.
Vagy ha másképp nem megy, fújd ki purhabbal a szobát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Politika
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Asszociációs játék. :)