- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Az Oracle hack
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Egyetértünk!
Ma Penge nyert két meccset, a másodikat követtem, rémesen hullámzó volt a teljesítménye. Volt 55 pontos legje és 12 nyilasa is, majd a következőben kiszállt 145-ről. 1:3-ról fordított, 5:3-ra nyert.
Jehirszki Gyuri remekel, 90-es átlaggal vezet 3:0-ra. Elkiabáltam, a negyedik leget 28-cal kezdte. -
BBéci
legenda
A VB-n valóban remekül játszott, de szerencséje is volt.
Tavaly elég sokszor kikapott, például Gerwentől hatszor.
Ha neked szimpi, nézd és drukkolj neki, én keresek más elfoglaltságot, például dartsozni fogok, amikor ő játszik. Közben fél füllel hallgatni fogom az angol nyelvű közvetítést és amikor vesztésre áll, akkor ülök le a laptop elé. -
BBéci
legenda
Szerinted nem kár, mások szerint az. Nem baj, hogy másképpen gondoljuk.
#7096zsolti72837
Tudom, mert folyamatosan kapom a hírleveleket és a Facebookon is nyomják a híreket.
De ettől még tény, hogy korábban döntöttek, mint például tavaly, csak a Masters után.#7097Cheif
Crossnak én sem örülök, ritkán nézem a meccseit mert irritál a búrája és a stílusa, a folytonos térd vakargatás.
Három játékosnak fogok drukkolni: Bunting, Gerwen, Price. -
BBéci
legenda
Minden nap dobálok valamennyit, átlagosan másfél órát, néha négyet, ötöt. Évente 2 csomag/6 db szárat fogyasztok el, amióta lyukasztott tollakat használok. Igaz, nagon ritka madár a robinhúd.
Egybeizét nem kedvelem, nem véletlen, hogy a PDC ranglista első 32 helyezettje közül csak néhányan választják. Fém szárakat még kevesebben. -
BBéci
legenda
Katasztrofálisan vacak a magyar kommentár, a sporttelevíziózás szégyene.
Szepesi György, Vitray Tamás az etalonok, Gyulai, Knézy, Vitár, Novotny is élvezhetőek voltak.
De akik dartsot közvetítenek, elvétve hoznak össze értelmes, kifigásolhatatlan mondatokat. Megy az "egyébként", "ugye" és hasonló felesleges kötőszavak használata és még sorolhatnám, de felesleges időt pazarolni rájuk. -
BBéci
legenda
-
Ralond
tag
Egyetértek, nekem egy Unicorn GA 9-Dart táblám van nem süllyesztett sima dróttal.
Szeretem ezt a táblát, lassan 3 éve bírja a dobálás. Nem használom napi szinten, de azért látott már pár nyilat.
Viszont gyakran találom el a drótot (sajnos) és ilyenkor el is hajlik a drót + a nyilat is visszadobja ilyenkor. Szóval közel sem tökéletes.
Legközelebb majd a másik fajtát veszem, de addig is jó ez. -
mephi666
nagyúr
Smith ha gyűjt még pár év rutint és lazábban tudja kezelni a döntőket, szerintem szaporítani fogja a trófeái számát (sok év áll még előtte, van ideje...)
valahogy éreztem rajta, hogy a görcsösségén fogja elbukni... mondjuk mindkettőjükből hiányzott az a lazaság, ami 1 nappal korábban megvolt, amikor brutális teljesítményt mutattak, csak Wright ezt jobban kezelte
kíváncsi vagyok, hogy idén lesz-e róla ilyen kép
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kétfelé hajlik a Samsung koncepciója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest