Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
újév napján a punk-Wright meccsén legalább 18db 180? hacsak nem vodkát tol végig a vizespalackból célzóvíznek, szerintem elég esélytelen
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
Smith ha gyűjt még pár év rutint és lazábban tudja kezelni a döntőket, szerintem szaporítani fogja a trófeái számát (sok év áll még előtte, van ideje...) valahogy éreztem rajta, hogy a görcsösségén fogja elbukni... mondjuk mindkettőjükből hiányzott az a lazaság, ami 1 nappal korábban megvolt, amikor brutális teljesítményt mutattak, csak Wright ezt jobban kezelte
kíváncsi vagyok, hogy idén lesz-e róla ilyen kép
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
akaido
addikt
-
BBéci
legenda
Átmeneti probléma volt, a ma délutánit e pillanatban is ott nézem.
#6616Bencus88
Nincs információm Lim-ről.
Örülj neki, hogy nincs sporttévéd, botrányosan szar a kommentárjuk.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
LyonnaisFan1
őstag
Is-is.
De zavarhatta a dobasok soran, igy a legvegen mar fuldugot hasznalt.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Ralond
tag
Egyetértek, nekem egy Unicorn GA 9-Dart táblám van nem süllyesztett sima dróttal.
Szeretem ezt a táblát, lassan 3 éve bírja a dobálás. Nem használom napi szinten, de azért látott már pár nyilat.
Viszont gyakran találom el a drótot (sajnos) és ilyenkor el is hajlik a drót + a nyilat is visszadobja ilyenkor. Szóval közel sem tökéletes.
Legközelebb majd a másik fajtát veszem, de addig is jó ez. -
BBéci
legenda
Az ilyenek miatt írjuk és mondogatjuk folyamatosan, hogy a tábla környékén puha anyag, szőnyeg legyen a padlón. Nálad folyamatosan törni fognak a nyilak alkotóelemei.
Lehet javítani, célszerszám kell hozzá, no meg némi gyakorlat.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Ott a válasz az utolsó mondatban.
Ha már Facebook, az egyik dartsos csoportban sokszor volt téma a hegycsere, van pár srác akik vállalják az elvégzését. Nálunk a vecsési klubban van szerszám és hozzáértés is.
Munkahelyen is leteríthető szőnyeg a dartsozás idejére.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Nem, azt sem tudom, eszik vagy isszák.
#6832zsotesz81
Rulett krupié egyik állandó mondása: faites vos jeux, magyarul - tegyék meg tétjeiket.
Tehát nem rakni, hanem tenni, nem mindegy. [link]Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Katasztrofálisan vacak a magyar kommentár, a sporttelevíziózás szégyene.
Szepesi György, Vitray Tamás az etalonok, Gyulai, Knézy, Vitár, Novotny is élvezhetőek voltak.
De akik dartsot közvetítenek, elvétve hoznak össze értelmes, kifigásolhatatlan mondatokat. Megy az "egyébként", "ugye" és hasonló felesleges kötőszavak használata és még sorolhatnám, de felesleges időt pazarolni rájuk.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Minden nap dobálok valamennyit, átlagosan másfél órát, néha négyet, ötöt. Évente 2 csomag/6 db szárat fogyasztok el, amióta lyukasztott tollakat használok. Igaz, nagon ritka madár a robinhúd.
Egybeizét nem kedvelem, nem véletlen, hogy a PDC ranglista első 32 helyezettje közül csak néhányan választják. Fém szárakat még kevesebben.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DRÓN ALKALMI ÁRON! Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI AVATA Fly More Combo Kit - 2 akku, töltő
- Seiko The Black Series Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest