Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
...na hát Ratajski se rossz, simán jó lett volna a délutáni meccsekre, viszont Littler ellen 1 nyert set is csoda...
-
mephi666
nagyúr
...na hát ezt a meccset is el kell rakni, ahogy Lil' Hood 2-2re dob tök lazán, megdobja és elröhögnek rajta Faterral
...mintha az egésznek semmi tétje nem lenne, csak a szórakozás és szórakoztatás -
mephi666
nagyúr
Hood kicsit olyan mint Bunting: alapjáraton vigyorog, nem idegbeteg
...akkor is, ha épp nem áll jól...jó a hangulat, sportszerűség a maxon... lehet Faterral megittak 2-3 felest meccs előtt, most meg eldobálnak szórakozásból

-
mephi666
nagyúr
...szép volt Searle-től... jól látom, hogy 99% eséllyel Littlert kapja? ...mai játék alapján Littler ellen ez minimum 5-1es bukta lett volna... kerülhetett volna a másik ágra, mert úgy összejöhetett volna egy döntő... vagy ha Ratajski élete formáját veszi elő ma, Littler meg a legrosszabb napot fogja ki, úgy talán lenne még kis esély döntőbe menni
-
mephi666
nagyúr
Searle 2:0ra megy, eddig set-et se vesztett a vb-n... most kellene 5öt veszítenie, hogy ne jusson tovább... totális összeomlás kellene ehhez... Clayton meg nem dobál rosszul, de nem tud élni a lehetőségekkel
-
mephi666
nagyúr
...ez a Clayton-Searle igen pikáns nyitómeccs lesz az évre
-
Richard!
addikt
Véleményem szerint ez a van Veen gyerek döntőzni fog.
-
DS39
nagyúr
Az 5. szett kifejezetten gyenge volt mindkettőtől, de Anderson hozta amit kellett.
-
Gary papa. Ezer éve ő a kedvencem. Kár, hogy mióta szemüveges már nem az igazi.
-
mephi666
nagyúr
...megy ám a break oda-vissza

-
DS39
nagyúr
MVG helyett eddig valami klón játszik.
-
mephi666
nagyúr
...bírom én is az ilyen meccseket, amikor oda-vissza megvan a tisztelet és olyan lazán játszanak egymás ellen egy vb-n, mint a sarki kocsmában haverok egymással a 6. sör után
Price-t én is sokáig utáltam, de nála is 180at fordult a véleményem...na nézzük a Shrek vs Fater meccset

-
UX
tag
válasz
mephi666
üzenetére
Pontosan. Ez a pszichológiai fegyvere. Amíg nem bunkó másokkal, felőlem csinálja. Kedvencem sosem lesz. De eredményesebb lesz tőle ha elhiszi hogy ő a legjobb a világon. Neki előnyére vált az hogy elhitte és elhitték róla. Nem nyomásként élte meg. Néhányszor előfordult azért hogy látszott rajta a fölényeskedés, de a játék nem ment úgy ahogy elvárta magától. Ő úgy ment ki hogy ez a meccs biztosan az övé. Aztán pofára esett mert kikapott. Keserűséget láttam rajta.
Jós nem vagyok, és nézni sem szeretem a meccseit. Biztosan lesznek mélypontok az életében.
Annak idején Price-t sem szerettem. Sokat balhézott másokkal. Most viszont az egyik kedvenc játékosom lett. Nem balhézik már és csak nevet rajta ha kifütyülik.Én azt a fajta dartsot szeretem amit Gary Anderson képvisel. Néhány éve, sok olyan meccset játszott például Peter Write-al, hogy felváltva dobták a 180-akat, és csak úgy pörgött a meccs. Egymásra mosolyognak, összekacsintanak, hogy "akkor csináljunk showt". És bamm, ideje sincs fecsegni a kommentátoroknak a sok 180 közepette.
Szeretem ahogy Gary is csak nevet rajta és élvezni. Nekem ez az igazi darts.
A Wattimena elleni meccse most felidézte bennem ezt a hangulatot. -
sehogy nem akar összejönni van veennek a 9 nyilas

-
mephi666
nagyúr
...kíváncsi vagyok a jellemfejlődésére, mert Verstappent kimondottan rühelltem az elején, de ő fejben mostanra beérett és megváltozott róla a véleményem... Littler-nél arra voltam kíváncsi, hogy az első bukott döntője miként hat rá: erősen motiválta... az arca megvan rendesen, de ez most akár pszichológiai fegyver is lehet, hogy megtörje és lemossa az ellenfeleket... el fog-e jutni oda, hogy higgadt, "jeges" profizmussal tegye ezt, kizárólag ledomináló játékkal és az ellenfelek irán mutatott, teljes tisztelet mellett?
-
UX
tag
válasz
mephi666
üzenetére
Ja, igen. Meg csodagyereknek kell születni. És a túlzott önbizalma is csak erősíti benne hogy verhetetlen.
Csak meg kell nézni az ellenpéldát, Gurney-t. A testbeszéde is arról árulkodik hogy nem hisz magában. Pedig sokkal eredményesebb lenne ha nem ostorozná magát annyit. -
UX
tag
A későbbiekben lehet, de egy fiatal szervezet sokkal jobban tolerál. Persze gáz hogy ilyen fiatalon máris ennyire elhanyagolja magát.
Amikor először megláttam, azt hittem Down-szindrómás, mert totál úgy néz ki a feje, de semmilyen erre utaló forrást nem találtam. Ilyen és kész. Az angolok fura kinézetűek amúgy is.
Én most Garynek szurkolok, mert ő az abszolút kedvencem. MvG a második helyre szorult.
-
UX
tag
Littler sokáig verhetetlen lesz. Ekkora arccal biztosan. Csak reménykedni tudok hogy lesz azért valaki aki megállítja.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Littler a darts Verstappenje
neki ez a sport a világa, míg mindenki más csak vendég ebben -
hood megint nagyon kacér

-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Jah, csak most a közönséget is meg kicsit magát is le kellett győznie.
-
akkoriban nem követtem még, de nem nagyon voltak ilyen 100+ átlagokat dobáló ellenfelei Taylornak
Mvg jó példa, ő is megmutatta hogy 5-8 évig lehet ezt a robot üzemmódot birni, utána elér a kiégés, a sok utazás, stb, mára már nem is nagyon tud setteket breakelni. bár még most is top favorit lenne ha nem lenne Littler
-
DS39
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
MVG volt ilyen pár évvel ezelőtt.
Ha jobb napja van, most is legyőzheti.De fénykorában Phil Taylor volt az érinthetetlen. Ő tényleg egy másik szint volt.
-
-
DS39
nagyúr
Komoly meccs volt ez.
Repkedtek a 180-ak.Mondjuk Littlernek nem kellene beleállnia a közönségbe, az sosem vezet jóra.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Phoen|x
üzenetére
...nekem is... annak ellenére, hogy tartom az előzőt a "szürkeségre"
...és igazából tudok is neki szurkolni, hogy érje el élete legjobb eredményét... nem egy hepajkodós figura: eddig nem rémlik tőle olyan, mint pl most Littlertől, vagy Crosstól, ahogy húzzák egymást meg a közönséget... Searle csak odamegy, dobál, lesz ami lesz... nem pörgi túl -
mephi666
nagyúr
Hurrell megverte a techno-s, favágó Duijvenbode-t, a 4. helyen kiemelt Bunting-ot, hogy utána simán 4-0-ra kikapjon Searle-től
Searle nekem mindig egy "szürke egér" karakter volt... ott van, de kiesik mielőtt az elsők közé jutna... kinézem belőle, hogy mindjárt beül valami kocsmába és 40-50 évvel ezelőtti heavymetal zenék hallgatása közben megiszogat 6-8 sört -
UX
tag
Szerintetek holnap hány órakor játszik Gary Anderson és Van Gerwen?
-
Richard!
addikt
Mr. Brightside jól elcseszte...
-
már a caller is fújtatott a végén

rendezőt se irigylem
-
Richard!
addikt
Itt az idő, hogy ne csak nézzem, hanem 2 sec alatt dobjam a 180-at 🥹😅
Eddigi legjobb kariaji evör. [kép]
-
Cheif
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de szerintem aki a bullradobást nyerte meccs előtt.
-
-
már csak egy 9 nyilas hiányzik
-
mephi666
nagyúr
...bakker, a Blind Myself énekese vigyorogva kiejti Noppertet 3:0-al?

-
DS39
nagyúr
Mr. Kakastaréj is kiesett, szép..
-
mephi666
nagyúr
Wright vb-je kb eddig tart...
-
mephi666
nagyúr
Rydz jól megette a végén az ellenfelét... honfitárs utólag visszanézve kaphatott volna több tucat sokkal könnyebb ellenfelet... belenyúlt a top10be
...azért Wattimenától se kérnék maflást
Gerzson Price legyőzőjétől meg végképp... Price-nak is volt egy olyan alkata, mint egy rögbijátékosnak, de fogyás után se papírnehezék... az ellenfele mellett kisgyereknek nézett ki 
-
DS39
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Elég rendesen visszavettek a 3. szettben a kör átlagokat tekintve.
Az angol is rájött, hogy elég ennyi is. -
válasz
DeathAdder
üzenetére
Csak meglett.
-
humphriesnek szemeteskuka van a szíve helyén
1 leget igazán adhatna az öregnek -
-
Kiszótárazták a skótot.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Phoen|x
üzenetére
...ja, snookerben én is Ronnie-t imádom nézni, mert gyorsan jár az agya és lök, mint a gép... Selby meg 4 soron körbejárja az asztalt még sima lökések előtt is és átgondolja közben a fél életét... az ellenfél meg közben már vágja az ereit
Ronnie nem hiába rühell ellene játszani, mert kikészül közbenSoutar-ék meccse se rossz, de kiszállókkal küzdés van a hollandnál
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...darált rendesen
...lehet gyomorrontása volt és gyorsan le akarta dobálni
...más meg van, aki minden dobást átgondol 6 soron, közben meg az ellenfél bealszik -
válasz
DeathAdder
üzenetére
-
-
mephi666
nagyúr
...mi volt már ez a Wade meccs?

-
mephi666
nagyúr
...na, a kenyai állatorvosnak lehet eddig tart... pedig sportszerű és barátságos arc
-
desigo
senior tag
Suljovicről is essen pár szó. Az nem zavar,hogy lassan dob ilyen a stílusa de,hogy ünnepelteti magát ahelyett,hogy folytatná teljesen kikészítette Cullent. Most megnyerte magának Littlert. Ott már nem lesz nagy vihogás,ünneplés
Mára Munyua Lim kötésben?
-
mephi666
nagyúr
...ejj Gerzson Pryce is 2 hátrányban... mondjuk itt már lassan azon se lepődnék meg, ha Littler kizúgna 3-0val

-
mephi666
nagyúr
...egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni, ha meghallom Dobey nevét
...nagyon meglepne, ha ő is kiesne, de lassan ott tartok, hogy egyik meccs sem papírforma
-
mephi666
nagyúr
Kovács Misi is búcsúzik? ...búcsúzik... nem férnek bele itt ilyen hibák, amiket produkált, mert jobb pillanatnyi formában levő ellenfél azonnal megbosszulja
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
...mintha az egésznek semmi tétje nem lenne, csak a szórakozás és szórakoztatás