Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
sinci01
üzenetére
Egyetértek!
Régóta tervezem a PDC TV előfizetést, alighanem itt az ideje.
ZM szókincse katasztrofálisan csekély, folyton "ne felejtsük el" és "egyébként". Utóbbi sokszor kétszer egy mondatban. A vihogása tenyérbemászó.
A magyar televíziózás szégyenei! 40-50 évvel ezelőtt alapfeltétel volt az angol nyelv ismerete, anélkül nem ülhetett mikrofon elé egy sportriporter. Fülöp úr egy kukkot sem beszél vagy ért angolul. -
BBéci
legenda
A legszebb és legszexibb nevű dartsos 170-es kiszállóval nyert.
-
BBéci
legenda
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Miatt!
Az sajnos csak ott, az Ally Pallyban fog kiderülni. -
BBéci
legenda
válasz
Creative997
üzenetére
Bocs, de Barney!
-
BBéci
legenda
válasz
Don.Corleone
üzenetére
A játékosok mentális felészítésével kellene többet foglalkozni.
-
BBéci
legenda
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Csehek, lenygyelek jól szerepeltek, nekik is drukkoltam. Viszont szlovák és román versenyzőt nem láttam. Lehet, hogy nem figyeltem eléggé.
Drukkoltam a lányoknak is, nem játszottak rosszul, de kevés volt. -
BBéci
legenda
140 után 60; 41; 55 - így nem lehet a legjobb 16 közé jutni, pláne Pro Tour kártyát szerezni.
Nándinak is volt egymás után 4-5 triplamentes köre, ez nem PDC színvonal.
Mérges vagyok, mert drukkoltam nekik. -
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Érdekes, ide befért Wright.
Alighanem azért, mert MvG nem akart messzire utazni. -
BBéci
legenda
Major Nándi a legjobb 16-ban!

-
BBéci
legenda
Jehirszki nyert, bejutott a legjobb 64 közé, Major Nándi is, Penge kikapott.
Major Nándi a legjobb 32-ben!
-
BBéci
legenda
Egyetértünk!
Ma Penge nyert két meccset, a másodikat követtem, rémesen hullámzó volt a teljesítménye. Volt 55 pontos legje és 12 nyilasa is, majd a következőben kiszállt 145-ről. 1:3-ról fordított, 5:3-ra nyert.
Jehirszki Gyuri remekel, 90-es átlaggal vezet 3:0-ra. Elkiabáltam, a negyedik leget 28-cal kezdte. -
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Az tavaly volt. A VB-n nyert párat, egyiket a világranglista vezető ellen.
Mindenkinek voltak, vannak rossz időszakai, még MvG-nek is. -
BBéci
legenda
A VB-n valóban remekül játszott, de szerencséje is volt.
Tavaly elég sokszor kikapott, például Gerwentől hatszor.
Ha neked szimpi, nézd és drukkolj neki, én keresek más elfoglaltságot, például dartsozni fogok, amikor ő játszik. Közben fél füllel hallgatni fogom az angol nyelvű közvetítést és amikor vesztésre áll, akkor ülök le a laptop elé.
-
BBéci
legenda
Szerinted nem kár, mások szerint az. Nem baj, hogy másképpen gondoljuk.
#7096zsolti72837
Tudom, mert folyamatosan kapom a hírleveleket és a Facebookon is nyomják a híreket.
De ettől még tény, hogy korábban döntöttek, mint például tavaly, csak a Masters után.#7097Cheif
Crossnak én sem örülök, ritkán nézem a meccseit mert irritál a búrája és a stílusa, a folytonos térd vakargatás.
Három játékosnak fogok drukkolni: Bunting, Gerwen, Price. -
BBéci
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem szokták ennyire korán közzétenni, eldönteni a résztvevők neveit, furcsa.
Nagyon szomorú vagyok, mert Smith és Wright nem kerültek be a 8 közé.
Van benne jó is, egy csomó időm felszabadult, nem fogom nézni a meccsek többségét. Inkább dobálok, gyakorlok. -
BBéci
legenda
Hasonló a helyzet Trina Gulliverrel, az ő 10 VB győzelmével.
Viszont Littlernek jósolok minimum hatot.
Sosem voltam Gerwen szurkoló, de nem bánnám, ha idén ő nyerne, vagy Bunting.#7020zapikanka
Littler sokaknál váltott ki antipátiát, külföldi vélemények is ezt mutatják. Flegma, nagyképű és hasonlók. Amikor a tudás szerénységgel párosul, az szerethető. -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz
DeathAdder
üzenetére
Na igen, mert csak Humphriesben bíztam, hogy meg tudja állítani a "kövér tinédzsert". Roppant mértékben el leszek keseredve, ha ő nyeri a VB-t.
-
-
BBéci
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mi krézi van egy kilencnyilasban? Megdobta oszt jónapot.
Players Championship fordulókon is jó néhányat dobtak, nyugtázták egy mosollyal. Ha azzal nyer valaki meccset, netán tornát, na, az már valami!
Bocs, de így látom! -
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Sosem hallottam eddig erről a csatornáról. Aminek egyik oka, hogy nagyon ritkán kapcsolom be a tévét, szinte csak F1-et nézek rajta.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nincs a csomagomban.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Az mi?
-
BBéci
legenda
Nézném az Austrian Opent, de a korábi streamek közül egyik sem működik.
Adjatok ötletet, hol tudném nézni! A fizetősöket hagyjuk! -
BBéci
legenda
Minden nap dobálok valamennyit, átlagosan másfél órát, néha négyet, ötöt. Évente 2 csomag/6 db szárat fogyasztok el, amióta lyukasztott tollakat használok. Igaz, nagon ritka madár a robinhúd.
Egybeizét nem kedvelem, nem véletlen, hogy a PDC ranglista első 32 helyezettje közül csak néhányan választják. Fém szárakat még kevesebben. -
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Littler készlete elég sok kipattanót produkált, engem nem győzött meg az a toll. Semmi bajom a 30 éve bevált gyártmányokkal.
-
BBéci
legenda
válasz
Don.Corleone
üzenetére
A merev toll könnyebben eltéríti a szorosan mellé érkező nyilat, a róla kipattanás is gyakoribb.
Mindig ugyanazt a nyilat dobom el utoljára, annak forog a szára és nem lyukasztott a tolla. -
BBéci
legenda
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Target a szponzora: [link]
-
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Chisnallnak drukkoltam, ő az egyik azok közül, aki képes nagyon jó játékra, de nem stabilan. Tavaly nyert European Tour fordulókat, aztán a major tornákon semmi komolyat nem produkált. Pénteken 109-es átlaggal győzőtt Schindler ellen, ma 8. nyíllal dobta meg a D16-ot, előtte 7 mellé ment.
-
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Ma is szánalmasan játszott, rossz volt nézni.
-
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Oké, de akkor is uncsi, nem néztem. Asp meccsét sem.
Wright másfél éve gödörben van, nem úgy néz ki, hogy egyhamar kimászik belőle. Adrian Lewis esetéhez hasonló. -
BBéci
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Már megint a két Luke játszik egymás ellen. Nekem uncsi.
-
BBéci
legenda
Erős kételkedéssel fogadom azokat a nyilatkozatokat, hogy ki, mennyit edz, gyakorol. Mindenki azt mond, amit akar, vagy amit a menedzsere a szájába ad.
Sokkal nagyobb poén azt előadni, hogy hetek óta nem vettem a kezembe nyilakat, mégis képes vagyok 9-nyilast dobni. Ennek van hírértéke, veszik, mint a cukrot.
Mindenki úgy kerekít és kiszállózik, ahogy számára a legjobb. Suljovic 160-akkal dobott 9-nyilast és rendszeresen d14 vagy d7 a kiszállója. Na és? Ettől különleges?#6921mephi666
Ha Asp-nak nevezed, pont azt a részt hagyod el, ami nekünk, magyar férfiaknak a legkedvesebb!
-
BBéci
legenda
Ma a Q School-on Székely Pali a legjobb 8 között végzett.
-
BBéci
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hullámvölgyben van, remélem, összekapja magát! Ha úgy fog játszani, mint tavaly, az gáz lesz.
-
BBéci
legenda
Katasztrofálisan vacak a magyar kommentár, a sporttelevíziózás szégyene.
Szepesi György, Vitray Tamás az etalonok, Gyulai, Knézy, Vitár, Novotny is élvezhetőek voltak.
De akik dartsot közvetítenek, elvétve hoznak össze értelmes, kifigásolhatatlan mondatokat. Megy az "egyébként", "ugye" és hasonló felesleges kötőszavak használata és még sorolhatnám, de felesleges időt pazarolni rájuk. -
BBéci
legenda
ZM mai aranyköpéseinek (böszmeségeinek) egyike: "ez a 180 kinyitotta a vészcsengőt Jim Williams fejében".
A vészcsengő megszólalni szokott, kinyitni például az ajtót és a pofonládát lehet. -
BBéci
legenda
Nem működik a Goldenarrows, ajánljatok valami másik live stream-et!
Köszi! -
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Köszi, én a WDF honlapon keresgéltem.
Taki mikor játszik? -
BBéci
legenda
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Valamennyire javít a helyzeten az alkohol, de versenyekre majdnem mindig autóval mentem, így az nem jöhetett szóba.
2015 tavasza óta strigulázom a 90-nél magasabb értékű dobásaimat, napi és havi bontásban. Tisztán látható, hogy mikor csapott be a ménkű. Nagyjából az év végén. Novemberben még szórtam a 100 fölöttieket, utána megesett, hogy napokig egy árva 100-as sem jött össze. Közben a tábla környékét szitává lyuggattam, főleg a balra eső és az alatta lévő részt.
Idén tavasszal kezdtem látni a fényt az alagút végén, aztán jött májusban a COVID, ami visszavetett. Augusztus óta megint fellendülést mutat a statisztikám. Néha pár percre visszatért a régi formám: 100-100-100-140-t20. Ez arra ment ki, hogy a 20-as szektoron hány nyílból dobok 500 pontot. -
BBéci
legenda
válasz
Don.Corleone
üzenetére
A kérdéseidre nem tudok válaszolni, viszont sorstársak vagyunk.
Meccseken, főleg kiszállóra dobáskor 110 körüli a pulzusom és a "kézakadás" is gyötör, bár én dartitisnek nevezem. -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Nem játszott rosszul, de a győzelméhez az ellenfél átlagon aluli játékára is szükség volt.
Sajnos mindegyik magyarnak pocsék a kiszállózása, nem érte el a 25%-ot, Nándié 23,1 volt. Heta ellen 5-ből nulla találat.
Mi ennek az oka? Talán az, ami nálam: ahogy felcsillan a legnyerés esélye, 110 lesz a pulzusom, remeg a kezem. Úgy rémesen nehéz célba találni. -
BBéci
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Jól játszott, megérdemelten nyert.
-
BBéci
legenda
válasz
RockCNC
üzenetére
Nem a semmiresemjó limlomoldalon (szívem szerint betiltanám, mert csak azokat listázza, akik fizetnek érte) kellene kersgélned!

[ONE80 ELEKTROMOS DARTS GÉP, DELUXE II, LED-ES KIJELZŐVEL, KABINETTEL]
A profi, versenygépeket kivéve ez a legjobb, amivel 32 éves dartsos pályafutásom alatt találkoztam.Ez a szerkenytyű 3 éve 40000 forintba került, tehát nem drágult vészesen. Ezzel szemben a Winmau Blade 5-öt ugyanakkor 13500 forintért árulták, jelenlegi utódja 25900 Ft. Mi indokolja ezt a brutális áremelkedést? Tej, sajt, kenyér az alapanyaga?
-
BBéci
legenda
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Az igazi sportegyesületek darts szakosztályai tartanak edzéseket, akár teljesen kezdőknek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest