Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

válasz BBéci #6488 üzenetére

Nagyon sokat gondolkoztam rajta hogy milyen nyíl legyen látatlanban, és tudom hogy nem a legjobb döntés így megvenni egy nyilat, de reménykedem benne hogy szerencsém lesz és jól döntök. Mindenképp egyenes testűt akartam, és hasonló kialakításút mint ez!
    Köszönöm szépen a segítséget!

Viszont szeretnék még egy dolgot kérdezni. Pl a fenti linken szereplő Harrows Supergriphez honnan tudom meg hogy milyen hegy van alapból, vagy inkább úgy kérdem meg hogy cikkszám szerint nincs olyan oldal ahol listázva lenne hogy ehhez alapból milyen nyíl van, milyen hosszú, milyen jó rá, stb?

sky11
    Igen ezen is gondolkoztam mert iszonyat módon bejön, de amit linkeltem egy nagyon picit jobban tetszik.

bigrob
    Jó sokat fogok dobálni mindenképpen, aztán meglátom hogy mennyire válik be, de remélem jól döntöttem emellett. Sok hirdetés van fent Darts Piacon amik 1-2 órát voltak használva, tényleg nagyon jókat ki lehet fogni. Böngészgettem sokat ott is.

Ma este rendelem meg a szettet, most egyelőre a hegynek akarok utánajárni hogy mi a jó hozzá ehhez a Harrows Supergrip-hez. Harrows oldalán a toll meg szár van csak fent.

Új hozzászólás Aktív témák