Hirdetés
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Nagyon sokat gondolkoztam rajta hogy milyen nyíl legyen látatlanban, és tudom hogy nem a legjobb döntés így megvenni egy nyilat, de reménykedem benne hogy szerencsém lesz és jól döntök. Mindenképp egyenes testűt akartam, és hasonló kialakításút mint ez!
Köszönöm szépen a segítséget!Viszont szeretnék még egy dolgot kérdezni. Pl a fenti linken szereplő Harrows Supergriphez honnan tudom meg hogy milyen hegy van alapból, vagy inkább úgy kérdem meg hogy cikkszám szerint nincs olyan oldal ahol listázva lenne hogy ehhez alapból milyen nyíl van, milyen hosszú, milyen jó rá, stb?
sky11
Igen ezen is gondolkoztam mert iszonyat módon bejön, de amit linkeltem egy nagyon picit jobban tetszik.bigrob
Jó sokat fogok dobálni mindenképpen, aztán meglátom hogy mennyire válik be, de remélem jól döntöttem emellett. Sok hirdetés van fent Darts Piacon amik 1-2 órát voltak használva, tényleg nagyon jókat ki lehet fogni. Böngészgettem sokat ott is.Ma este rendelem meg a szettet, most egyelőre a hegynek akarok utánajárni hogy mi a jó hozzá ehhez a Harrows Supergrip-hez. Harrows oldalán a toll meg szár van csak fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest