- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
válasz
jozsi252
üzenetére
YouTuberól jött az ihlet nekem is.
Felnit tudtam kérni ismerőstől, LED szalag volt itthon úgyhogy nekem kellett venni 1 festéket kb

Falvédőm is homemade, 30mm xps, arra ragasztva egy centis hungarocell és filc textil anyaggal takarva.Az egész állvány, falvédő, világítás projekt kb 12 rugómba fájt, igaz volt ragasztó meg apróságok itthon.
Amúgy maga az állvány egy hangszóró állvány
-
-
bigrob
őstag
válasz
jozsi252
üzenetére
Jól döntöttél, hogy csatlakozol a férfiakhoz, normális nyilakkal!

Én elmentem Gamecenterbe, megfogdostam pár nyilat és egy jó recés, nem csúszós 24g-os Reddragon Razor Edget vettem, utána facebookon darts piac és darts nyilak adok veszek csoportban vettem kipróbálni egy hordós Winmau Foxfire 22g-t 7500-ért amit most tovább cseréltem egy Cinege Vigilante 24g-re, nekem ezek a nagyobb súlyúak jönnek be.
Használtban is ki lehet fogni szép állapotú nyilakat, én ajánlom! -
BBéci
legenda
válasz
jozsi252
üzenetére
Dobáltam olyannal, tetszett, de mindenkinek egyedileg kell kiválasztania a megfelelő nyilat.
2014 nyarán vettem Target Power 8zero készletet, majd három év múlva Target Precision Distinction-t. Másfél éve félretettem és visszaváltottam a Taylor-félére. Nem egyszerű megtalálni a legjobbat. -
jozsi252
veterán
válasz
jozsi252
üzenetére
Ha mondjuk kitolom a határokat akkor a
Dart szett Harrows steel 21g Supergrip 90% R jó választás lehet szerintetek? -
Cheif
tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Kezdésnek egyenes testű nyilat szoktak ajánlani.
Én nem vennék réz vagy acél nyilat inkább egyből egy wolfram tartalmút ajánlanék. Kipróbálás nélkül nehéz ügy egyből beletrafálni a jóba. Esetleg utána el tudod adni/cserélni ha mégsem jó. Vagy kezdésnek veszel használtat és akkor ha nem jó, azt kb. ugyan annyiért el tudod adni amennyiért vetted. Facebookon van 2 csoport, darts piac és darts nyilak adok-veszek, esetleg érdemes megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Assetto Corsa Rally
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AliExpress tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

Falvédő mindenképp kell, de egyelőre 80-90 dobásból egy sem ment a tábla mellé. Kedd fele remélem megjön, jobb biztosra menni.