- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
Soha ne mondd, hogy soha

Egyébként meg én is sajnálom, hogy lassan vége az idénynek... Egyrészt nem lesznek egy ideig versenyek, másrészt izgalmas a liga is és szívesen folytatnám, harmadrészt félek, hogy jövőre esetleg sokkal unalmasabb évünk lesz 1 domináns csapattal. De mindenesetre jövőre is itt leszek és állok a harc elébe.Most meg meglátjuk mi lesz, remélem meglesz az 1. helyem a ligában.

Pá, Te szépet jöttél fel az erősen közepes kezdés után. Azért az évad végére még a gyenge kezdés mellett is meglátszik, hogy ki mozog otthonosan az F1es körökben és ki az aki csak felületesen figyelget. Persze tudom, hogy jópáran kedvüket vesztették menet közben, szóval nyílván nem róluk beszélek.Magam részéről én is nagyon sokat jöttem fel mert elég gyengén kezdtem, 7.-8. helyen voltam sokáig a ligában. Most pedig (remélem) lassan TOP100as leszek összetettben.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 5 - 14" - Ryzen 5 pro 7535U, 16GB ddr5, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest