Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Peugeot / Citroën / DS topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Adott az autó...1.6HDi 99LE BHY motorkód, BlueHDi.
Amikor rendeltem hozzá az olajcserés cuccokat, akkor én kiböngésztem, hogy az alábbi üzemanyag szűrő lesz jó. Kinézetre legalábbis ez volt. Amúgy PE816/9 típusú.
A boltban azt mondja a csávó, azért ránéz ez-e a jó. Aztán mondja,hogy szerinte nem ez, hanem a PE816/6. Az így néz ki.
De szerintem ez faxság. Ennek ellenére végül egyiket sem hoztam el. Segítenétek, hogy melyik a megfelelő típusú szűrő ?
Illetve cserénél, amielőtt a tetőt visszateszem, fel kell tölteni gázolajjal? Vagy elég párszor gyújtást ráadni, hogy az üzemanyagpumpa feltöltse? Hogy történik a kilevegőztetése? -
sowi
őstag
Végülis csak idő kérdése volt: [link] átalakító készlet az 1.2 puretech motorhoz
-
sowi
őstag
válasz
Steve_Brown
üzenetére
Beírod a vin keresőbe peugeotnal és semmi infót nem dob rá nekem
-
sowi
őstag
válasz
Steve_Brown
üzenetére
ezt nem tudom honnan szerezted, de VIN-re semmi nem dob semmit rá

amúgy sima 206...ez még VAN-CAN bus sajnos, nem fullCAN -
Dorien
veterán
Kicsit OFF, mert Renault, de azért ez elég kemény sztori...
"A márkaszerviz árajánlatával ellentétben nem kellett kicserélni a teljes akkumulátorcsomagot olvasónk 10 éves Kangoo-jában. Kiderült, hogy nem a legdrágább alkatrész hibája miatt világított baljós jelzés a műszerfalon."
-
sowi
őstag
válasz
Steve_Brown
üzenetére
2009ben nem volt sima 206, 2006ban álltak át a full canra és 2006tol 207es volt helyette illetve 2009tol volt a 206+
-
tbalazs14
csendes tag
válasz
MC Pite
üzenetére
Őszinte leszek, nem értek az autószereléshez, illetve én nem is néztem rá, csak a szervíz információ alapján érdeklődtem. De lehet, hogy hétvégén megnézem apámmal, hátha ő tud valamit segíteni benne. Illetve megfordult a fejemben, hogy egyszerűbb lehet a teljes motort lecserélni egy 1.2-es bontottra, főleg, hogy ha tényleg nem újítható fel. Ebben az esetben műszakin nem szokott gond lenni, hogy nem az eredeti specifikációnak megfelelő motor van benne?
-
sowi
őstag
válasz
Steve_Brown
üzenetére
függ a bsi szoftver verziójától is, illetve többfajta kar is létezik, török fórumokon mintha láttam volna rá megoldást, a 206+ azért nehéz mert elnézve a műszerfalat ilyen keverék félig 207 és 206 alkatrészekből egy c3 azért egyszerűbb facelift uán mert az fullcanbus és tényleg csak berakod a kart és megnézed milyen a fékpedál kapcsoló aztán 2 helyen kell programozni, BSI injection és a kormány alatti modul
a lipták meg egy gyökér f@sz, hogy finom legyek...nem tudom hogy létezhet még az az ember 2024ben -
MC Pite
veterán
válasz
tbalazs14
üzenetére
Ez DLC bevonatos, ezt nem biztos hogy lehet.
Szelepek nem retkesek vastagon hogy nem tud rendesen bezárni? Rengetegnek tűnik elsőre ekkora veszteség. Max alapméretes gyűrűt próbálnék be, eközben látszik hogy van-e (rendellenes) kopás (ha hallgatott a váltás segédre pl). És ha tényleg felújítás kell, lehet inkább akasztanék bele egy bontott 1.2-est (csak a hátsó dobot kell cserélni, minden más egyezik). -
tbalazs14
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok Budapesten vagy a környéken megbízható motorfelújítással foglalkozó műhelyet ajánlani? Az autó egy 2012-es Peugeot 208, 1 literes, 3 hengeres benzinmotorral. Szervízben azt mondták, hogy fel kell a motort újítani, mert nagy a kompressziós veszteség (mindhárom hengernél 40-50% körüli). Valószínű, hogy az előző tulajdonos elhanyagolta az olajcserét, és a régi olaj elhasználta a dugattyúkat. -
FeZ...
aktív tag
válasz
Steve_Brown
üzenetére
Az a baj, hogy biztosat senki sem fog tudni mondani, csak a próba. Az én autómba pl. simán betettem és feltanítottam és működik, míg egy kicsivel fiatalabban már nem ment. Volt akinek csak úgy működött, hogy tempomatos műszeregységet kellett szereznie az autójához, csak azzal együtt ment. A jellemzőbb azonban az, hogy ezekben a régebbi, kis benzinesekben általában nem megy :-( . Az, hogy C3-ként lépsz be szerintem nem sok vizet zavar, mert a BSI-n és a motorvezérlőn múlik a dolog, hogy lehet-e benne egyáltalán engedélyezni és azután, hogy fog-e működni, az meg részben szoftver kérdése, ami nem módosul attól, hogy 206 vagy C3-ként van azonosítva a diaggal. (még mindig szerintem ! ) Amúgy egy kart betolni és engedélyezni a vezérlőkben nem nagy mutatvány, ki lehetne próbálni. Én előtte azért megnézném, hogy milyen féklámpakapcsoló van az autóban ! Dupla-e (vagy van-e két külön kapcsoló, mert fejből nem emlékszem a 206-ra) , mert az kell a tempomathoz és ha be sincsen kábelezve esetleg, akkor már sokkal macerásabb a dolog.
-
MC Pite
veterán
válasz
lockdown90
üzenetére
Magyar autóknál sem tudnak semmit
. -
fpatrik17
senior tag
Franciából behozott C5-re létezhet szervízmúlt lekérdezés valamilyen módon? Gondolom kb esélytelen, de egy kérdést megért.

-
Steve_Brown
senior tag
2009-es 206-osba retrofittelt már valaki közületek cruise controlt? 1.4 KFWA motorkódba magyar fórumokon csak azt olvasom hogy kb lehetetlen. Illetve Lipták Zoltán is azt mondta, hogy nem fog menni.
Ugyanakkor külföldi fórumokon azt írták, hogy J34P motorvezérlővel is Citroen C3-ként belépve sikerült már felkódolni.
-
edari
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Hetfon viszem az autot muszakiztatni (elotte ugye atnezetem), megkerem oket ha tudnak nezzenek ra arra is.
-
V.Stryker
nagyúr
A gyári navinál valahogy kikapcsolható, hogy ne vigyen be földútra?
-
edari
őstag
Sziasztok
Ha terhelesre (es magasabb fordulatnal motorfeknel) csorog a motor, az valoszinuleg hajtokar csapagyas (Hdi, RHR)? -
Hauptmann
veterán
Nekem volt kínai, több is. Mindegyiknek volt valami baja, az egyiknek a tükörállítója esett szét, a másiknak az hátsó ablakok reteszgombja döglött meg, aztán inkább visszatettem a kopottas gyárit. Az, hogy a kínai világítása nagyban eltér a gyáritól említésre sem méltó. Szétszedve a gyárit, és a kínait, a beltartalmat nézve ég és föld a kettő a gyári javára.
-
MC Pite
veterán
Sok balesetmentes kilómétert a 308-al és C5-el
Amíg várhatóan több a kérdés, aláírásba típust és motorváltozatot vagy spritmonitor linket célszerű berakni.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
lockdown90
üzenetére
1.6HDI 99LE verzió. 199.640km-el vettem. Valós, mert a kollégámtól vettem át. 8 éves az autó. 2 évesen vette 120ezer km-el, az utóbbi 6 évben meg nála volt.
És most lett kicserélve az adBlue tartály újra, gyári szeleppel együtt... Kedden délután lett kész, szerda délután hoztam el a kocsit.Nem akartam se dieselt, se franciát... Honda Civic 1.8 benzint akartam. De napi ingázósnak az sokat fogyasztott volna, plusz ennyi pénzért 2010-es évjáratok jöttek volna csak ki. Szóval, nem mondom,hogy Toyota Prius után kicsit nem aggódom.

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Hauptmann
üzenetére
Ma pont az M0-án volt utam, így megáltam Ecseren a peugeot bontóban. Patika újszerűt sikerült vennem. 25-ről le kellett alkudni egy 20-asra, mert azt hiszik aranyat árulnak. Be is raktam, tökéletesen működik minden.
Annyi, hogy króm karika nem volt rajta, mint az enyémen, de átraktam a régiről. -
FeZ...
aktív tag
válasz
zeus_2k14
üzenetére
"Dayconál a görgők azok dayco görgők vagy pedig az INA neki a beszállítója?"
Régebben mindig INA görgők voltak a Dayco készletben. Most nem tudom mi van benne, milyen minőségű a cucc, mert egy ideje nem szereltem be Dayco-t, de meg kell nézni a boltban, mi van a dobozban. Amúgy régebben a Dayco gyári beszállítója volt a PSA-nak, nagyjából 5 évvel ezelőtt szinte csak Dayco vezérléseket szereltünk be, sosem jött vissza egy sem.
-
FeZ...
aktív tag
"olajszűrő. Jó lenne tudni, hogy milyen kell bele, vagy mi lenne a legjobb. "
"- Üzemanyag szűrő?"Ha beszerezhető, akkor Purflux vagy akár a gyári (ami esélyes, hogy szintén Purflux). Esetleg Mann.
"Részecskeszűrő eltömődés ellenőrzése. Ez hogyan megy? "
Diagnosztikai műszerrel nézhető a nyomáskülönbség, abból következtethető (jó esetben) az eltömődés mértéke, és a diaggal még olvashatók egyéb értékek a FAP-hoz.
-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok!
Csatlakoztam C5 táborba egy 2008-as RHR automata, exclusive sedannal. Méter 312k.
Hátsó féktárcsa+betét és olajcserét szűrőkkel megoldjuk itthon, viszont vezérlés csere és hydro+futómű átnézés/javításra szeretném típusdokihoz vinni.
Jelenleg olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy Kiss Gábor - Baja és Bethlen Gábor - BP is megoldható, mivel Baja tőlem 50 km, ellenben Pestre járok heti rendszerességgel dolgozni.Ti melyikőjükhöz vinnétek/járnátok a helyemben? Kíváncsi lennék személyes tapasztalatokra (vállalási idő, árak, megbízhatóság, személyes szimpátia, stb) terén?

-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Vezérlés csere előtt állok egy 1.6 HDI 9HW 2008-as Berlingoval. Rendelném hozzá a vezérlést, nektek mi a véleményetek a Dayco vezérlés szettről + INA vízpumpáról? Dayconál a görgők azok dayco görgők vagy pedig az INA neki a beszállítója? Nyugodtan vegyem meg hozzá szerintetek?
Természetesen hosszbordás szíjat is cserélek
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
lockdown90
üzenetére
Igen. 308 T9 kódon fut vagy ilyesmi.
Hauptmann: ami benne van az gyári. Én is bontott gyárira gondoltam vagy max valami jó minőségű utángyártottra. A kérdés az volt, hogy ajánlott bolt, bontót ismertek-e.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ma a sok duma mellett végre tényleg jogosult tag lehetek itt. Meglett az autó. Olajcsere rögtön megvolt. Egy dolog nem működik, az elektromos tükörállítás. De érezhetően a négyirányú gomb szét van esve belül. Berakok egy képet róla az autó alá. Segítenétek, hogy honnan érdemes rendelni ilyen kapcsolót?
-
ptesza
senior tag
válasz
MC Pite
üzenetére
Köszi az infókat. Az olajat már meg fogom tudni keresni ezekkel az infókkal.
A karbantartási terv lekorlátozódik erre az évre a PH mérésre. Jövőre fékfolyadék, utastér szűrő, hűtőfolyadék PH , és a hosszbordás szíj. Ennyi van benne.
A fékfolyadék cseréhez Székesfehérváron a Gumiflex-hez vinném. Nagyon jól felszereltek és értenek is hozzá. Az ABS szelep kivezérlésre rákérdezek.
-
ptesza
senior tag
válasz
lockdown90
üzenetére
Az én vezetési stílusomhoz képest jól megy. (Nem én foglak letolni az útról.) Ha összehasonlítom az előd 1.6 tdci szedán fókusszal, ahol volt pár módosítás , akkor ahhoz képest kevésbé dinamikus. Nekünk megfelel, megpakolva sem volt semmi panaszom.
-
MC Pite
veterán
Nem teljesen értelek... Miért nem kéred le a karbantartási tervet? Akár a korábbi karbantartásokat?
"A My Peugeot app szerint ellenőrizni kell a hűtőfolyadék PH-t. " NEM mérjük, CSERÉLJÜK! (papíron 2 évente, de 4 évente nem árt; ABS tömb szelepeit kivezérelve!)Olaj: Karbantartási tervben (vagy total lubadvisor) szereplő gyártói jóváhagyású olaj (márka mindegy)
pl Stellantis FPW9.55535/03, PSA B71 2290, PSA B71 2297. nem a bárdi/unix/virágboltos/pékségnél nézzük meg, sajnos hasonlóan jól lövik be ezen a 4 helyen. -
ptesza
senior tag
Sziasztok! Egy kis eligazítást szeretnék kérni.
2 hónapja boldog tulaja lett a családunk egy Peugeot 5008 1.5 Blue HDI GTline 2018-as SUV-nak. Eddig csak használtuk és nem csináltunk mást a mosáson és tankoláson kívül.
Most nemsokára műszaki vizsgás is lesz és amúgy is illendő lenne karbantartani. 130000km van benne. Egyáltalán nem tűnik elhanyagoltnak és szerintem jól karban is volt tartva.
Miket kellene nézetni cseréltetni?
Amiket gondoltam:
- olaj/olajszűrő. Jó lenne tudni, hogy milyen kell bele, vagy mi lenne a legjobb. Ezt meg tudom csinálni én is.
- Légszűrő és utastér szűrő
- Üzemanyag szűrő?
- ED Blue utántöltés. Itt épp most volt téma , hogy akkor a legjobb ha teljesen fel van töltve. Az ajánlást majd visszakeresem.
- A My Peugeot app szerint ellenőrizni kell a hűtőfolyadék PH-t. Erről tudni lehet valamit?
- Szintén My Peugeot alapján fékfolyadék csere. Ezt elég gyakran írják.
- Hosszbordás szíj csere
- Részecskeszűrő eltömődés ellenőrzése. Ez hogyan megy? Itt a közelben van egy kicsi de komoly cég aki részecskeszűrő mosással foglalkozik. Szerintetek ezt ők tudnák ellenőrizni is? Vagy van értelme piszkálni úgy is hogy nincs semmi problémám vele?
Ezeken az általánosabb dolgokon kívül mik lehetnének még?
Köszi az infókat előre is. -
dik
őstag
134 ezernél volt tartály cserénk... most clearnoxot tesztelem ami mondhati nem olcsó annyira... a cserélt tartály sokkal tovább szívja vissza az anyagot így állítolag jobban kell majd bírnia fejlesztettek rajta valamennyit... elválik... persze ezekek tudod beszámoltam róla...

-
whited
addikt
Sziasztok
Sikerült vennem egy 406c 2.2HDi-t és szeretném a bajait kezelni.- KM óra hektikus, néha megy, néha nem(fordulat, hőfokok hibátlanul mennek)
- Jobb tükör motoros része nem reagál, bal hibátlanEsetleg tudna segíteni valami, vagy ötletet adni ezekkel első körben, hogy hogyan induljak el?
-
V.Stryker
nagyúr
Most szólt az ember, akitől a héten hozzuk el az autót, hogy tegnap elő lett készítve az átadásra és hogy most tűnt fel, hogy az elektromos tükörállítás nem működik, egyik oldalon sem. A tükröt be lehet hajtani elektromosan, de egyik oldalon sem mozgatja a tükörlapot.
Mivel egyik oldalt sem megy, így feltételezem nem a tükröknél van gond.
Van valami ismert hiba ezzel kapcsolatban?
addamka: Köszi.
Közben kiderült, hogy még kb. negyedig van, mert előző szervízelésnél nézték. -
válasz
V.Stryker
üzenetére
FAP becsült érték szokott lenni tankolások száma alapján. Emiatt ajánlott teletankolni őket, illetve FAP adalék töltés után diaggal feltanítani neki az új mennyiséget.
Abdluet passzolom, olyanom még nem volt és nem is érzek vágyat rá a tartály szivattyú hibák miatt
De tippre ott méri a szintet.Mobilra nekem ez jött be: https://www.amazon.com/FAP-Citroen-Peugeot-ELM327-OBD2/dp/B01LJUI2TA
-
-
dik
őstag
Nekünk a Berlingoban 1.6 blueHDI 99Le csak Adblue van. 2018/8 havi...
-
MC Pite
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Na.
EGR kb mindenben van.
A FAP az segít részecskeszűrőt regenerálni, csökkenti a hőmérsékletet ilyenkor.
Adblue ettől függetlenül vagy van, vagy nincs (euro 6osokbannvan a hangyapisi, de a fap mellett).Elkoszolódás van és lesz. Belevaló olaj(!), rendes terhelés néha, és olykor sprés vagy ha az már kevés, mechanikai takarítás kell.
Télen ajánlott a prémium diesel, amúgy kéthavonta egyet legalább szvsz.
-
V.Stryker
nagyúr
Értem. Köszi az infót.
Lehet buta kérdés, de jól olvastam, hogy ha adBlue-s, tehát FAP verzió, akkor nincs EGR? Tehát nem kell figyelni az elkoszolódást?
Illetve tuti láma kérdés, de nem vagyok nagy dieseles. Érdemes a premium gázolaj árát megfizetni? Vagy elég ha egy premium egy sima van tankolva?
-
FeZ...
aktív tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Csak a kívülállóknak (elnézést, nem degradálón írom) érdekes, mert akik ezzel foglalkoznak azok tudják, hogy a Bárdi és az Unix árképzése enyhén szólva is ...... szemtelen.
Sokkal érdekesebb jelenség viszont az, hogy ilyen árképzés mellett is van rengeteg dolog, amit viszont az említett 2 cégnél olcsóbban megkapok, mint a Kaufferben.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszönöm.

Érdekes, hogy belépve a Bardi 238k-t hoz rá, a Kauffer külföldi készletről meg 117k -t. Nem is dráma igazából ha 117k körül megállna.
-
V.Stryker
nagyúr
Azért köszi.
Kollégám epp 2008-at akar venni. Az uj 1.2 PureTech benzinbe szíjról láncra váltottak? Honnan lehet tudni, melyik már lancos?
Most kicsit dilemmaba van, hogy 6-ért 85ezret futott 1.5HDi vagy 7 körül 3000-et futott 1.2 benzin legyen.
Akad tanácsotok a témában? -
MC Pite
veterán
fecus: Láttatlanba nem tudunk biztosat.
Decsokkal esélyesebb a koksz, mint a kopás. Ha mégis kopás, akkor hülye juzer alacsony fordulaton hordósra koptatta a hengerfalat.V.Stryker: Valahogy úgy, kuplung szettnél lévő cikkszámikból, leírásból.
-
válasz
MC Pite
üzenetére
Ezzel kapcsolatba jutott eszembe, hogy ez a bizonyos THP olajfogyasztás pontosan milyen beavatkozással javulna meg? Másképpen melyik hiba fogyasztja azt a sok olajat.
Csak azért kérdezem, mert egy általános szerviz (lehet, hogy még a márkaszerviz is) minden sz*r munkát rá akar számolni mire elhárítja a tényleges hibát. Az enyém 10 éves és életében először jelzett, hogy kér egy kis olajat pont az olajcsere előtt 2 hónappal. -
MC Pite
veterán
Szerintem ott is 1l/1000km.
2 deci/1000km so-so, aflölött azért érdemes foglalkozni vele, mert a katalizátort, szondákat is magával viszi, és ilyenkor még elég lehet alapos tisztítás (vagy alapméretes gyűrű, mert nagy eséllyel a furatok kokoszosak).V.Stryker: serviceboxban [http://alkatreszonline.hu/]
-
wolf64
tag
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem , hogy a 1,6 THP 156 LE motornak mennyi a gyárilag megengedett motorolaj fogyasztása cserétől cseréig . Sehol nem találok róla információt , vagy csak rosszul keresem ?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Úgy néz ki, hogy jövő héten életemben először francia autó tulaj leszek.
Toyota Hybrid után magas a léc a megbízhatóság terén... Kíváncsi leszek.
Olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet lekérdezni, hogy van-e kettostömegű lendkerék az autóba? Egy 2016-os, 99LE-s 1.6 BlueHDI-ről van szó.
-
Hauptmann
veterán
Ilyen 1 millió kilométeres cikkek vannak bőven más márkákkal is. A Toyota rendelkezik a legkiforrottabb hibrid rendszerrel, és beleépültek a köztudatba. hogy ha hibrid, akkor Toyota.
A '90-e évek japán autóit hagyjuk szintén, családban volt Xedos 9, másfél éves korában már rohadtak az ajtajai.
Nem, nem jobbak, megbízhatóbbak a japán autók, ez egy ugyanolyan idióta sztereotípia, mint az, hogy az 'Opel sose kop el', vagy a 3F faszság. -
zsola400
senior tag
válasz
Hauptmann
üzenetére
Az újabb japán valóban nem olyan megbízható mint a régiek 90-2000-es évekből. De szinte az összes márkának van ev vagy hibrid változata akkor mégis miért van többségben a Toyota?
Nem vagyok japán párti de....
[999 999 km: ezért legendás a Toyota -
Hauptmann
veterán
válasz
zsola400
üzenetére
Ne kezdjük már itt el ezt a 'japán autó megbízható' bullshitet. Nem, nem megbízható, ugyanolyan fos, mint a többi. A taxisok meg azért használják, mert komoly kedvezmény tudnak rá érvényesíteni, taxis haver is emiatt húzott be a listaárnál jelentősebben olcsóbban egy Priust.
-
Tibko8
senior tag
válasz
zsola400
üzenetére
Igen tudom és mindenki agyon dicséri a megbízhatóságát. 100-ból 1-1 db inverter/akkumulátor baja szokott lenni de azt ugye gariba cserélik 10 éves koráig ha él a hybrid garancia.
Viszont vágyok egy kényelmes jó esetben masszírozós ülésre is akár. Ezt a toyota nem tudja és a zaj csillapítás sem az igazi -
zkozol
csendes tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
-
zkozol
csendes tag
Sziasztok!
Izzítógyertyát szeretnék venni egy Peugeot 208 1.4 HDI (dpf) 2012-es évjáratú autóhoz.
Melyik gyártmányút javasolnátok?Köszönöm!
-
Tibko8
senior tag
válasz
lockdown90
üzenetére
Igen mindegyik az sajnos. Valamit már hallottam hogy adblue rendszer nem a legstabilabb
-
lockdown90
senior tag
ez már gondolom a bluehdi változat lesz? a legmegbizhatobb sztem a sima 2.0/2.2 hdi 163/204 LE, de gondolom ezek az évjáratok már taxinak oregek lennenek
adblue rendszer problemakrol hallani az FL utani, ujabb evjaratoknal, de ha gondolod csatlakozz az 508 hungary csoporthoz facebookon ott felvilagositanak a tulajok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hogy érted hogy semmi nem dob semmit rá?

.

Igazán megkoszonnem.