- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-08-17 09:37 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
Ez nem torziós, ez sima csatolt lengőkar. Ennek meg nagyon nem szabadna így állnia akkor.

szerk.: Jaja jogos, rosszul írtam, az csak a torziósra vonatkozik. Ilyen sima csatolt lengőkar nem szokott ilyet csinálni, hogy így megdől a kerék.
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
De ez volt, ez a régebbi fémházas. Ilyenből lett Gates, és jó lett.
-
MasterMark
titán
Hát amióta kicseréltem azóta jónak tűnik, tartja a 90 fokot. Gates került bele, ez még a régebbi nagy fémházas volt.
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
Peugeot 206 2005-ös, NFU motorral. A fordulat föl-le mozog nagyon picit, nem csak alapjáraton, hanem bárhol ha tartom van a gáz. Kipufogón hallom hogy vissza is durrog amúgy ha elejtem a fordulatot.
Gyertyák trafó volt már cserélve, pillangószelep tisztítva lett. A motor tetején lévő kartergáz visszavezető cső is új.Van valakinek ötlete mit kéne megnézni?

-
MasterMark
titán
Két helyen? Azt láttam hogy a nagy házason mintha lenne egy légtelenítő, de hol máshol? Illetve van valami leírás, vagy majd érzésre?

-
MasterMark
titán
Állóhelyben felmegy 90-ra, de elindulok 70 alá beesik. És a belső fűtés se olyan meleg mint kéne szerintem, illetve lassan is jön meg.
Ahogy néztem itt az egész házat kell cserélni szenzorostul mindenestül, de majd megnézem ezen pontosan milyen van.
-
MasterMark
titán
Húgom 206-jában NFU motorral lemegy 70 alá menetközben a hűtővíz. Termosztátot akarok cserélni mert nem hinném, hogy ez normális.
-
MasterMark
titán
Ha maga a kerék nem ér bele semmibe biztosan, akkor nagy valószínűséggel kerékcsapágy.
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
https://web.archive.org/web/*/https://prohardver.hu/tema/peugeot_klub/*
https://web.archive.org/web/20250721164730/https://prohardver.hu/tema/peugeot_klub/friss.html
Sajnos nincs az oldalon maga az összefoglaló, valami függvény hívná meg az meg nem lett lementve.
-
MasterMark
titán
A pugokkal minden rendben.

-
MasterMark
titán
Ilyet akkor is tud csinálni, ha fékezel egy nagyot, és a felmelegedett tárcsán nyomva tartod a féket álló autón.
Ha nyomod a féket álló autónál, akkor ott elvezeti a hőt a betét amitől meghullámosodik a tárcsa.Ha tényleg új tárcsa volt, akkor ez menthető lett volna felszabályozással.
Tárcsa cserénél csak új betétekkel szabad összerakni, és ellenőrizni kell a féknyereg ne szoruljon, a dugattyú ne szoruljon, minden karban legyen tartva rendesen.
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
Köszi, levettem a légzsákot, mindent a kormányhoz mértem, lehet hogy a kormányoszlop nincs rendesen testelve? Azért nem gondoltam erre, mert a csavarokon keresztül, mindenképp jó testelés kell legyen.
Azt tudom, hogy BSI-ben is vannak relék, de ezek szerint a BSM belsejében is, az szuper.

Egyébként légzsákot levéve is adtam rá gyújtást hogy próbálgassam az érintkezéseket.
Ami kicsit meglepett, hogy le se tojta, hogy nincs a légzsák bedugva, nem jelent meg semmi figyelmeztetés erre. Ez így normális?
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
Hello,
Peugeot 206 CC 1.6 16v 2005 duda nem megy. Duda jó, biztosíték jó, kormánykapcsoló jó. Kormánynál a duda kábelben nincs áram, ellenállás végtelen a kettő között. Azt nem tudom, hogy ott kell-e áramnak lennie, nem biztos.
Ez már a multiplexelt, szóval nincs relé sehol csak a BSI-ben.Bármi ötlet esetleg? BSI-n belül lesz a gond?
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
Boîtier de Servitude Moteur, a biztosítékdoboz a motortérben.
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
Hogy keressem fel?
Googléban nemigazán találom. Valami elérhetőséget tudsz? -
MasterMark
titán
Üdv,
Tud valaki helyet ahol megcsinálnának egy fojtószelep adaptációt Peugeot 206 NFU motoron?
Ez a műanyag fojtószelepes változat. Folyamatosan fluktuál a fordulatszám, alapjáraton 720-820 között, ha lehúzzuk a gázpedált akkor 1480-1550.
Mi baja lehet? Szokásos dolgokat megnéztük, nem szív falsot, stb.
A kartergáz visszavezetés tudja valaki hogy működik ezen? Nincs PCV szelep ahogy láttam.
Köszi.

-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
Ez nem pont ugyanolyan mert ezen a fémházas fojtószelep van, nem a totvány műanyag, de ugyanilyen a többi része. Itt látszik:
Piros a fojtószelepház, a zöldön keresztül ugye maga elé van kötve. Érezni is rajta a vákuumot. De ez gyárilag így van, gondolom nem kéne probléma legyen...
Fekete a tankszellőztetés.
-
MasterMark
titán
Nem maradt le semmi, nem szív falsot sehol.
Kivéve... Maga a pillangószelep és a ház között zárt állapotban is megy levegő. Fos műanyaga az egész, a ház is, a pillangószelep is. Ez kéne gondot okozzon?
Nincs benne alapjárati motor, hogy oldja meg az alapjárat vezérlését? A karterszellőztető csöve a pillangószelep előtt és után is be van kötve, ott például kap levegőt pluszban.
Amikor az alapjárat megy fel-le akkor nem mozog a pillangószelep egyébként.
-
MasterMark
titán
Üdv,
Peugeot 206 CC 1.6 16v 2005 fojtószelep tisztítás után ugrál az alapjárat kb. 100 RPM-en belül. Hidegen-melegen mindenhogy.
Bármi ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Óra topik
- Milyen joysticket vegyek?
- Temu
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED monitor topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Opel topik
- További aktív témák...