- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremez
aktív tag
válasz
King Unique #4929 üzenetére
Egy partíció van rajta és nem történt változás az aktív parancs után sem. Ez így viszont nagy szívás..
-
King Unique
titán
válasz
xtremez #4927 üzenetére
Ha már DiskPart, akkor a list partition parancs mit mutat, nincs a pendrive elején valami kicsi partíció, amit a buta tévé és lejátszó nem tud kezelni?
select disk 2
list partitionHa van, akkor azt lehetne törölni, illetve akár a teljes pendrive-ot a DiskPart módszerrel, ha nincsen rajta fontos adat, vagy le van mentve máshova is, majd újraparticionálni, formázni, stb.
Ha nincsen egyéb partíció, illetve MBR alapon 1 db elsődleges partíció van FAT32 / NTFS fájlrendszerrel, akkor esetleg még meg lehetne próbálni aktívként beállítani a partíciót, hátha úgy már kezelik az említett készülékek, azokon lévő OS-ek.
Ha az előbbiek után sem kezelik a tévék és a lejátszó a pendrive-okat, akkor meg inkompatibilitási probléma lehet, ennyi. Ugyanis az ilyen készülékek, azokon lévő buta OS-ek nem feltétlen kezelnek mindenféle USB 3.X eszközt, azoknál chipet és firmware-t. Amin esetleg a készüléknél az OS / firmware frissítése javíthat (ha megoldható), vagy másik lehetőség értelemszerűen olyan eszközt, olyan pendrive-ot használni, ami kompatibilis.
-
-
xtremez
aktív tag
Üdv,
Pár hónapja lettem tulajdonosa 2 128 gb [Blitzwolf BW UP3] pendrivenak. Sebességre nincs panasz, viszont sajnos olyan jelenséggel szembesültem, hogy az egyik ntfs re formázva kétféle okos tvn-n se működik, holott terrabájtos HDD-k hibátlanul mennek. A másik dj pultban való használatra lett, ami fat32 re van formázva(a media player fat32-őt kezel, 2,5"-os külső házas 500 gigás SSD tökéletesen működik) és megfelelően exportálva rá a tartalom, meglepődve szembesültem, hogy nem képes beolvasni a lejátszó. Valakinek van erre ötlete ? pc-n tökéletesen olvasom és írom. Próbáltam újra partícionálni hátha esetleg valamin fennakadt, de semmilyen módszerrel nem történt változás.Ide lettem irányítva a milyen pendrive-ot vegyek topikból.
A tv-k hagyományos NTFS lemezeket kezelnek tökéletesen.
Az MBR/GPT ellenőrzést is megcsináltam és a rendszer szerint MBR, aminek működnie kellene, de mégse.
Itt van két kép is róla. Ez az ntfs-re formázott drive, de a fat32-es is MBR.Bármi más trükk, megoldás valakinek ? Valamibe mélyen kellene turkálni ?
Szuper cuccok lennének, de amire kellene azokra pont nem használhatóak. Nagyon kellemesen másolok rá pc-ről fájlokat, de ez így ciki..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 870 EVO / 250GB / MZ-77E250B
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új, 3 év gar
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged