Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremez
aktív tag
válasz
King Unique #4929 üzenetére
Egy partíció van rajta és nem történt változás az aktív parancs után sem. Ez így viszont nagy szívás..
-
King Unique
titán
válasz
xtremez #4927 üzenetére
Ha már DiskPart, akkor a list partition parancs mit mutat, nincs a pendrive elején valami kicsi partíció, amit a buta tévé és lejátszó nem tud kezelni?
select disk 2
list partitionHa van, akkor azt lehetne törölni, illetve akár a teljes pendrive-ot a DiskPart módszerrel, ha nincsen rajta fontos adat, vagy le van mentve máshova is, majd újraparticionálni, formázni, stb.
Ha nincsen egyéb partíció, illetve MBR alapon 1 db elsődleges partíció van FAT32 / NTFS fájlrendszerrel, akkor esetleg még meg lehetne próbálni aktívként beállítani a partíciót, hátha úgy már kezelik az említett készülékek, azokon lévő OS-ek.
Ha az előbbiek után sem kezelik a tévék és a lejátszó a pendrive-okat, akkor meg inkompatibilitási probléma lehet, ennyi. Ugyanis az ilyen készülékek, azokon lévő buta OS-ek nem feltétlen kezelnek mindenféle USB 3.X eszközt, azoknál chipet és firmware-t. Amin esetleg a készüléknél az OS / firmware frissítése javíthat (ha megoldható), vagy másik lehetőség értelemszerűen olyan eszközt, olyan pendrive-ot használni, ami kompatibilis.
-
xtremez
aktív tag
Üdv,
Pár hónapja lettem tulajdonosa 2 128 gb [Blitzwolf BW UP3] pendrivenak. Sebességre nincs panasz, viszont sajnos olyan jelenséggel szembesültem, hogy az egyik ntfs re formázva kétféle okos tvn-n se működik, holott terrabájtos HDD-k hibátlanul mennek. A másik dj pultban való használatra lett, ami fat32 re van formázva(a media player fat32-őt kezel, 2,5"-os külső házas 500 gigás SSD tökéletesen működik) és megfelelően exportálva rá a tartalom, meglepődve szembesültem, hogy nem képes beolvasni a lejátszó. Valakinek van erre ötlete ? pc-n tökéletesen olvasom és írom. Próbáltam újra partícionálni hátha esetleg valamin fennakadt, de semmilyen módszerrel nem történt változás.Ide lettem irányítva a milyen pendrive-ot vegyek topikból.
A tv-k hagyományos NTFS lemezeket kezelnek tökéletesen.
Az MBR/GPT ellenőrzést is megcsináltam és a rendszer szerint MBR, aminek működnie kellene, de mégse.
Itt van két kép is róla. Ez az ntfs-re formázott drive, de a fat32-es is MBR.Bármi más trükk, megoldás valakinek ? Valamibe mélyen kellene turkálni ?
Szuper cuccok lennének, de amire kellene azokra pont nem használhatóak. Nagyon kellemesen másolok rá pc-ről fájlokat, de ez így ciki..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- PLC programozás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- További aktív témák...
- Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Kingston NV2 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest