- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremez
aktív tag
Üdv,
Pár hónapja lettem tulajdonosa 2 128 gb [Blitzwolf BW UP3] pendrivenak. Sebességre nincs panasz, viszont sajnos olyan jelenséggel szembesültem, hogy az egyik ntfs re formázva kétféle okos tvn-n se működik, holott terrabájtos HDD-k hibátlanul mennek. A másik dj pultban való használatra lett, ami fat32 re van formázva(a media player fat32-őt kezel, 2,5"-os külső házas 500 gigás SSD tökéletesen működik) és megfelelően exportálva rá a tartalom, meglepődve szembesültem, hogy nem képes beolvasni a lejátszó. Valakinek van erre ötlete ? pc-n tökéletesen olvasom és írom. Próbáltam újra partícionálni hátha esetleg valamin fennakadt, de semmilyen módszerrel nem történt változás.Ide lettem irányítva a milyen pendrive-ot vegyek topikból.
A tv-k hagyományos NTFS lemezeket kezelnek tökéletesen.
Az MBR/GPT ellenőrzést is megcsináltam és a rendszer szerint MBR, aminek működnie kellene, de mégse.
Itt van két kép is róla. Ez az ntfs-re formázott drive, de a fat32-es is MBR.

Bármi más trükk, megoldás valakinek ? Valamibe mélyen kellene turkálni ?
Szuper cuccok lennének, de amire kellene azokra pont nem használhatóak. Nagyon kellemesen másolok rá pc-ről fájlokat, de ez így ciki..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest