Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Chris0321
üzenetére
Ez megint kb. ugyanaz az eset, amiről nemrég egy másik topikban volt szó. Ennek az adatlapján szintén 10 MB/s írási sebesség van megadva a 16 GB-os modellnél, vagyis nincs miről beszélni... Másrészt a linkelt esetnél az illető keverte az írási és az olvasási sebességet, vagyis amikor a pendrive-ra és amikor a pendrive-ról másol. Lehet esetedben is erről van szó és olvasásnál mutat 40 MB/s értéket.
Tanulság: tessék egy normális, kellően gyors pendrive-ot venni, ha annyira fontos a minél nagyobb adatátviteli sebesség!
-
Chris0321
veterán
Szevasztok.
Nekem egy olyan problémám van, hogy tavaly novemberben vettem egy Kingston DTDUO3/16 Gb-os pendrive-ot amit a régi gépemmel és a munkahelyi gépemmel használtam. A régi alaplapom egy ASUS P5KPL-AM EPU
volt, sata 2-es winchesterrel és egy nagyon régi házzal így nem csodálkoztam rajta, hogy az írási sebességem a pendrive-ra 10 MB/s körül volt. A munkahelyi gépemen kb. 40 körüli értéket produkált, így gondoltam majd az új géppel hasítani fog. Nem talált. Az új alaplapom az adatlapomon, sata 3-as winchesterről írom az adatokat a pendrive-ra és akár 2-es akár 3-as foglalatban van a pendrive 40-es kezdésről szinte azonnal leesik 10 körülire a sebesség megint. Ez főleg azért idegesítő mert amikor az új gépemen lévő sata 3-as hdd-re másoltam át a régi gép 2-es hdd-éről akkor a filmeket simán vitte 100-as körüli sebességgel. Az alaplapra volt csatlakoztatva mindkét hdd. Néztem tegnap a céges gépen hátha a pendrive lassult be valamiért de ugyan akkora sebességet mutatott.
Tudna valaki segíteni ebben a problémában?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest