Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Pendrive probléma

Hozzászólások

(#3480) Lacc válasza King Unique (#3479) üzenetére


Lacc
aktív tag

Igen, ezeket utólag próbáltam.
Viszont most az asztali Ubuntuba behelyeztem (eddig csak Windows gépeken próbáltam), ott a formázás opciónál hirtelen észrevette, hogy 31GB-os (a Disks program), de a nautilus fájlkezelő ugyanúgy csak 2.5Mb-ot észlelt.
Érdekes módon a diskpart is csak 2.5Mb-ot látott. A H2testw is csak annyit, és nem mondott rá semmi hibát a pendrive-ra.
Nem biztos, hogy az Ubuntunak köszönhető :) de szó se róla, hogy Windows alatt nem néztem meg a disks managerrel, felhúztam magam, hogy a boltok zárási idejében ment tönkre és itt vidéken csak 17:00-ig van élet a számtechboltokban a hétvégén nincs is. De az az Ubuntu mellett szól, hogy ő nem dugja el az ilyen segédprogramokat, és könnyebben eszembe jut, hogy van ilyen is :)
Nem tudom, hogy mi történhetett. Szó se róla, hogy volt rajta egy Ubuntu iso fájl, de azt fájlmásolás útján tettem rá. Az volt a fura, hogy 3 partició volt. Egy az iso fájlnak, egy a doksiknak (mappák, pdfek, doc), és volt 30GB nem allokált terület is a pendrive-n. Lehet amikor Windows alól áthúztam az iso fájlt, akkor csináltam véletlenül vele valamit, csak nem vettem észre?
Mert bootolni nem bootolt 2 laptopon amelyeknél engedélyezve van az usb boot (és ráadásul első a sorrendben)

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Pendrive probléma
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.