Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
válasz
thefreeman
üzenetére
Most igazából működik de miután bedugom csak kb 3 perccel később ismeri fel a gép. Én pedig csak egy partíciót csináltam rá de a gép 2-t lát az egyiken 29.4GB-t a másiknak semmit csak azt érzékeli hogy valami be van dugva. Valahogy nem lehet vissza hozni a gyári beállításait? Mondjuk ha törlöm a driverét?
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok. Nem olyan rég már írtam a pendrive problémámmal. Akkor az volt hogy 2 részre volt osztva az egyik 36MB a másik 29Gb. Ez jó is lett volna de a 29 gigás részére nem lehetett windows telepítőt csinálni. Próbáltam helyrehozni és nem tudom hogyan de végül sikerült elérni azt hogy egy partíció legyen de az használhatatlan. Amíg bele vagyok lépve egy formázó programba(EaseUS, PartitionGuru) addig felismeri normálisan. De miután kihúzom a következő bedugásnál már vagy fel sem ismeri vagy csak pár perc után. Hogyan lehetne még ebből egy normálisan működő pendrivot csinálni? Ha 16 giga működne én már azzal is boldogabb lennék. Minden segítséget előre is köszönök.
A pendrive Maxell 32gb USB 3.0 E500. Volt hozzá egy program a Mylocker de már arra sem reagál. -
thefreeman
aktív tag
válasz
thefreeman
üzenetére
Valahogy elértem azt hogy látja egyszerre mind a két partíciót. Valahogy meglehet oldani hogy csak egy legyen így nem látja a telefonom OTG kábelen keresztül.
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok. Van egy ilyen pendrive-om. Az a problémám hogy van egy publikus(27mb) és egy titkosított(29,3GB) része. A pendrivehoz tartozik egy program a mylocker v2.0.0.2 ha megnyitom ezt és beírom a jelszót csak akkor tudok belépni a titkosított részre addig csak a 27mb-t látja a gép. A programmal próbáltam újraformázni úgyhogy fordítva legyen de 100%-nál kiírja hogy : configure size fail ! error code 81 vagy hogy az eszköz eltávolítva pedig be van dugva . Valakinek ötlete hogy lehetne megoldani hogy a publikus része legyen 29gb és a titkosított 27mb?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 500GB 2.5" SATA 100% noti HDD-k Toshiba, WD, stb
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest