-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Nem Pécsről! Épp ez az, hogy Pécsről költöznénk el! Azért kéne délibb melóhely, na!
Ez a lényeg. Mert ha maradok a pécsi melóhelyemen, akkor onnan kell bejárnom Pécsre. 88km odavissza! Levezetni nem sok, csak km-ben sok, meg autó kopik, drága az üzemanyag stb...
Szóval ez a szitu.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
a2d2
addikt
Volt itthon szilikon tömítő anyag, direkt ezek kiváltására való, de az sem szereti a folyamat benzinben úszást. Kezd taknyosodni
Az a gond a láncfűrésznél hogy egymás mellett van a lánckenő olaj és a benzin és folyamat érintkeznek az egymástól elválasztó tömítéssel. Hülye konstrukció, jobb lett volna műanyag tárolók beépítésével megcsinálni a gépet.
Asszem itt látszik miről van szó. Pedig német gép.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
Zewa
senior tag
Baromira nem vagyok otthon fafajtákban, gőzöm nincs miből lenne érdemes. Józan paraszti ésszel a kemény fákat hanyagolnám. Ár pedig olyan hogy kerül, amibe kerül, persze ha 10-en ezres nagyságrend akkor inkább hanyagolom az ötletet.
Úgy érzem átfáradok az asztalos topicba, és megkérdezem az ott lakókat szerintük (szerinted) hogy lenne életképes az elgondolás."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
nagyúr
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Exian
addikt
Ez oké, de nem lényeges a 3D tudás, AGP kártyám viszont annyi van, mint szemét és vannak komolyabbak is, amilyet nem kapok 1500-ért PCIe-ben.
Szóval jó lenne nekem sima AM2 lap AGP foglalattal.
DE! Lehet persze PCIe slotos is, ha van intergányolt VGA. Utóbbi mindenképp kell, mert nincs PCIe kártyám és ha nem muszáj, nem akarok venni.
-
-
-
Exian
addikt
Aha, kösz. Mi kaptunk egy úgynevezett kezdő csomagot a géphez. Ez tartalmazott egy doboz (24db-os) Somat Gold tablettát, egy 750ml-es Somat öblítőt és egy ilyen 60 mosásra elegendő beakasztós nemtommit
Ez utóbbi is mivel ingyen volt, beraktuk, de kell ez utána is feltétlenül majd, amikor elfogy?
[ Szerkesztve ]
-
-
Exian
addikt
Eonnál dolgozó ismerősöm van, igaz irodista, de gondolom ismer "mindenkit". Meg van egy másik, aki EON leányvállalatnál van, ők döntögetik-állítgatják a vill.oszlopokat, meg szerelik a derótokat. Talán ő a legtutibb akkor számodra.
Konkrétan miről van szó, miért kellene? Mert akkor rákérdezek.
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
...aki beszerzi ar alatt a keszuleket es fel is szereli
Ár alatt?! Nem akarlak elkeseríteni, de a klímásoknak ritka sz@r szezonjuk volt. Ilyet idén már biztosan nem találsz.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Exian
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
-
air
nagyúr
"Satrazasnal semmi nincs."
Na, akkor erre csak ennyit.
Időpont: 1990 nyara. Helyszín: Tiszakécske-Kerekdomb Família kemping.
Felszerelés: 3 személyes, hálófülkés sátor, elősátorral. 3 db kemping ágy, 3 hálózsák, 3 kemping szék, 2 kemping asztal, ebből az egyik "konyhai" tárolóval. Konyhai felszerelések 3 személyre, TV (Junoszty ) és kétheti hideg-, meleg ruházat szintén 3 személyre. És mindez egy 2 ütemű Trabantban, tetőtartóval, utánfutó nélkül.
Persze a kempingben volt közös fürdő- és WC, de tulajdonképpen teljesen "összkomfortosan" nyaraltunk. 15 voltam. De szép is volt.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
a2d2
addikt
Áh, néztem most egy ilyen 63m-et vaterán, 100e Ft, kisebb szakadások vannak, meg nap kiszívta.
Ezen kívül rengeteg helyet foglal a rudazata.Ha azt mondod vékonykák a pálcák a másikhoz akkor nézd meg ezt.
[link]
Nekem tetszik, ez az a felfújható rendszer.
Ha esetleg téli akcióban meg lehetne szerezni 100e körül akkor én inkább erre szavaznék.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
hipó
tag
Jó neked, de egyébként sok minden befolyásolhatja a dolgot. Én a patikában vettem, lehetséges, hogy más töménységű is volt. Ráadásul a szintetikus c-vitamin gyorsan kiürül a szervezetből, és lehet, hogy egyszerre bevéve két kanálnyiból kevesebb szívódik fel, mint egy késhegynyiből, amit egész nap fogyaszt az ember.
A testsúly is számíthat, pl én 80 kg vagyok.
Szóval azóta kisebb intenzitással tolom a fehér port, csak amikor eszembe jut, mellette meg több gyümölcsöt eszem : ) -
NGA
addikt
Ment privi. Esetleg ha mást is érdekel:
Mivel másik tv-t tervezünk venni, igy lenne egy Sony 32BX420 tv. 2 éve vettük, most járt le a garija. Új állapotú, a távját szinte nem is használtuk, mert vettünk hozzá tartalék távot. Minden papírja, doboza megvan, karcmentes. USB-n 1 terrás lemezt kezel, mkv, avi, wmv, mp3 mindent lejátszik. 2 hdmi-je van. Mi 70-re gondoltunk, 2 éve volt 129e.
-
-
-
Exian
addikt
Végül sokkal egyszerűbb lesz a megoldás: vesz a srác egy komolyabb laptopot, ami direkt hosszabb akkus üzemidőre van kihegyezve Meg max. vesz hozzá 1-2 akkupakkot, ha hosszadalmasabb lenne az árammentes időszak... Mivel úgy is akarnak egy plusz, tartalék gépet, akkor az már ezen okból kifolyólag laptop lesz, aminek azért jóval könnyebb megoldani az akkus üzemeltetését, még ha szünetmentest is nézünk hozzá.
-
Exian
addikt
Szerintem 1gb-s modulban 400mhz alattiak ritkák, mint a fehér holló. Én legalábbis nem emlékszem, hogy láttam kisebb órajelűt. Neten is csak egykét spécibb darabot. Nagy értelme nincs is, 400asok mennek olyan lapban is, amik kisebb órajelen tudják csak hajtani. Viszont, mire bejöttek az 1gb-s modulok, már nem nagyon voltak olyan lapok, amik csak kisebb órajelet tudtak, így felesleges lett volna eleve kisebb órajelre hangolniuk.
Szóval szerintem úgysem fogsz gyengébbet találni, mégha szándékosan is keselnél olyat
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
addikt
Nem lehet minden értéket pénzben mérni, nekünk fontosak... A mosógépet nem rég vettük, nem tudnánk annyiért eladni amennyiért vettük, viszont, ha újat kellene vennünk többe kerülne...ha, meg már azt visszük, akkor meg mindegy is, mert azt sem tudjuk személygépkocsival felvinni a többi "aprósággal" együtt.
Sajnos nincs olyan ismerősünk, akinek lenne ekkora autója, ha lenne, már megkértük volna, hogy segítsen...#57086 zsolt19900
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Na ja. Tesóm férjének a szülei Ausztráliából!!! költöztek haza (ott éltek 30 évig és most nyugdíjas korukra hazajöttek), és hazahozatták a bútoraikat. Több, mint 1M Ft volt a hajó+teherautós szállítás. De nekik megérte, mert olyan bútorok voltak, amiket ők terveztek és nem kevés pénzből és nem ócska anyagokból készíttették el. Egy a gond: az ottani lakásukhoz méretezték milliméterre pontosan a bútorokat és most itt nem találnak olyan lakást, amibe minden bútor szépen passzolna Legalábbis szerintük. Lassan az lesz, hogy nem a lakáshoz terveznek bútorokat, hanem a búrotokhoz építtetnek házat
-
-
Exian
addikt
Tetszik ez az autó és ez a 6 üléses megoldás Kösz a tippet, eddig ez a Peugeot 806/Citroen Evasion nem is került a látókörünkbe. Pedig kivitelben és árban is megfelelő.
Nekünk legtöbbször az a gondunk, hogy nem 7 személlyel kellene mennünk, hanem csak 6, és szerintem ez a rendezgethető ülésrendszer a legjobb, 90%-ban a 6 ülés kellene, úgy ez a legkényelmesebb talán.
-
őstag
Egy autós szakboltba egy jó klímatisztító spay-ért. Azzal a leírása szerint Te is meg tudod csinálni, pont úgy, ahogy a mindenhol máshol csinálják. Ha nagyon biztosra szeretnél menni, akkor az autód típusa szerinti márkakereskedőnél is meg tudod venni elvileg. Persze ez csak akkor áll, ha tölteni, vagy javítani nem kell. Ez esetben én múlt évben a Marsonál voltam és profik voltak korrekt árért, amit előre megmondtak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla