- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dodder
tag
Üdv Mindenkinek!
Keresek socket-a alaplapot 1700 plusszos proci alá. Ami a lényeg tudjon ddr1 memókat fogandi.
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
a2d2
addikt
Keresek háromkerekű gyermek bicajt. Lehetőleg hátsó fogantyúsat vagy rudasat vagy mi a fene az. Lányos színek előnyben - fene az ízlésemet, mi?
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
rollins
őstag
Ez még mindíg eladó:
LG W1952TQ-PF (19" Wide), 3év gar., 34K -
Zewa
senior tag
-
Topikgazda
maradt 100db Verbatim "-" -os lemezem ha érdekel valakit, 72/db áron viheti őket
pici 775-ös procit, valami nagyon olcsót beszámítok Ha nem kell lemez akkor meg vennék egyet ha van valakinek dobjon már 1 jóképességű privit[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
-
chungee
addikt
válasz valentinho #18679 üzenetére
Kár
-
GTheo
tag
Eladó egy jegy a vasárnapi Disco's Hitre !
Normál jegy, 4 kuponnal!
3900 Ft, jelenleg ennyiért csak 2 kuponnal kapsz. Várom az érdeklődőket. -
hoax
senior tag
Nem megy valaki BP-re mostanában?
El kellene hozni egy lapot+ram párost...Don't panic!
-
nesa
veterán
Olympus x-785 ultrakompakt digitgep elado meg kb 10ho garival +512XD kartya +tok +tolto.
Bena de leforditott oldal.
Privibe lehet bombazni .
Mindene megvan,makulatlan alapotba
[ Szerkesztve ]
-
OrangeBud
tag
elado :olympus camedia és concorde 1gb mp4
licit holnap estig es erthetoen a legbokezubb licitalo viheti is... -
-
chungee
addikt
Van valakinek olyan ismerőse, aki ismer valakit és annak az ismerősének az unokatestvére... tud sürgősen B kat. jogsit "szerezni"
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Bandus99 #18675 üzenetére
Vagy a Mobile Master progi.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
Bandus99
őstag
Hozzaerto ember segiteseget szeretnem kerni egy regi 7210-es telefonrol kellene lementeni az sms-ket. Szeretem kolcsonbe egy CA-42-es kabelt, de miutan radugom UARt drivert keres es nem talaltam. Ezutan kertem kolcson egy infrat az felismeri kiirja rovid idore hogy 7210 de sajna akar a pc suite progival (7.1) akar oxygen II progival probalom egyik sem hajlando felismertni.
Van valaki aki tudna ebben segiteni? A telon van jopar sms akar txt ben is tokeletes lenne.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Peace
nagyúr
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy Gigabyte 8500GT karim eladó( PCI-E) de a legjobb lenne a beszámolgatás.
10-15k-t dobnék rá! Ajánlatokat várok!"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
makro
senior tag
van egy Domino csomagom 640Ft lebeszélhatőséggel 2009/07/29-ig
érdekel vkit?
500 pénz vagy csere, nekem mind1 -
Jó pap holtig tanul
@nesa : Végfoktranyók pápá? Kérdés hogy csak elfüstöltek vagy vittek valami mást is (ill. csak a melegtől füstöltek el vagy külső októl?)
@bandus99 : Nics a közeledben valakinek laptopja? Általában van rajtuk infra, fogsz egy Cell Phone Manager-t, és hajrá.
Mutogatni való hater díszpinty
-
nesa
veterán
válasz CPT.Pirk #18660 üzenetére
Kikapcsolt,kiszaltam es rogton lerantottam a tapot ,igyis eleg nagy fust lett a kocsiba.
Az a 3db fet van megegve mast nemlattam kiegve.A dologhoz az meg hozzatartozik hogy 15A bizti volt benne amit ugye eleg hamar kivagott utanna raktam bele 25A es KB 3mp ig szolt es ez lett.
Amugy 20A kellet volna bele de nemhiszem hogy ez okozta volna a problemat. -
nesa
veterán
Van 1 ilyen vackom reggel enyhen atmant fustgepbe, javit valaki ilyet??
Kep a balesetrol.
Esetleg olcsobb hasonlo cucot keresek
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Valakinek van fölös ketrece,kisrágcsáló számára? Mennék érte......S.O.S.
-
hoax
senior tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Kaics
aktív tag
Hagyjuk a gumikat. Valaki használja a vindóz pista ReadyBoost spesziálisz témáját? Megéri ezzel foglalkozni?
-
#TOTTI
őstag
válasz Bandus99 #18643 üzenetére
Nem centrírozásról beszélek konkrétan hanem általában.. Ebben az esetben nem a vevőnél van a probléma..! De ha visszajön gecizik cserébe hogy múltkor leesett a súly de ezt nem tudatja csak szívatja az eladót akkor már gond! Ehelyett vissza lehet menni reklamálni, sajnos nem ismerem az esetet..
Na de akkor ON : DDR3 Kingmax 1Gb 1066 tesztelni stb.. nem kell valakinek..?
[ Szerkesztve ]
-
-
@Pirate@
tag
vegyetek széket!
Főnöki forgószék...
-
stuntmanmike
tag
Voltam ma bennt a Diginél, rákérdeztem hogy állnak a fejlesztéssel. Uránvárosban már teljesen ki van építve a rendszer, csak vmi engedélyre várnak az e-ontól. A belváros már más tészta, mert még lesznek szerelős témák is, így nyár közepe - vége felé lesz elérhető a szolgáltatásuk itt.
-
Bla82
tag
válasz mexx0407 #18607 üzenetére
Hát én egyszer jártam csak a Toldy-nál de többet biztos nem megyek. Cirka 2 éve voltam centiroztatni 4 kereket. Meg is csinálták nem is volt drága, de másnap elkezdtek potyogni az acélfelnikről a rákalapált súlyok. Még szerencse, hogy a kerékdobokban műagyag bélés van és csak azt sértették meg. Lehet egyedi eset volt, de ezek után én már nem bízok bennük.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
-
kano
nagyúr
Én is éppen szombaton tettem fel a nyári kerekeket a fókámra. De azért egy gumi felszerelése felnire szakszerszám nélkül nem hiszem, hogy könnyen menne. De aki azt megcsinálja kézzel az előtt leborulok.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Bandus99
őstag
Hogyne. Most hetvegen is ez tortent es ezert is irtam.
4 gumit tettem fel, egy oldala dudoros = kuka masikban meg talaltam egy szep pozdorja csavart. Kihuzni nem merem, nem tudom mennyire hosszu. Ezert gondoltam szuksegem lesz 2 gumira.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
a2d2
addikt
Próbáltátok már magatok felhelyezni a gumit?
Hamar megvan ám, nem túl bonyolult mutatvány.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
kano
nagyúr
válasz Magnum_ #18619 üzenetére
Ezért kell rákeresni google-ban és az megmondja, hogy hol a legolcsóbb.
-
yerico
senior tag
Na ja, csak amikor az első 2 kerékből 5 csavart kellett kiszedni, akkor nem sok lehetőségem volt, hogy hol tudok azonnal venni egy komplett nyári garnitúrát, ha nincs nálam készpénz, csak kártya. Ilyenkor jön jól a Marso. (imádkoztam is, hogy a frissen felfújt keréken beérjek hozzájuk, mert az 1 db. pótkerék kevés 2 kerék cseréjéhez.) Egyébként gumikban nem drágák, csak sokért rakják fel, és a kettő összeadódik
-
kano
nagyúr
válasz Bandus99 #18608 üzenetére
Én is így tettem, mert az a Pirelli téligumi amit akartam nagyon drága volt Mohácson / Pécsen. Semmi köze a gumisnak, hogy hol vetted. Én Mohácson rakattam fel (Park utca elején). Bemész, megkérdezed, hogy mennyiért szerelnek fel 4db gumit és utána felteteted, ha tetszik az ár. Ha nem tetszik neki akkor elmész máshoz aki megteszi. Milyen gumi kellene pontosan? Körbekérdezel Pécsett, én megkeresem neked az árakat a neten és kiszámolod, hogy hogyan jössz ki jobban. Amikor akció van a webshopok nagykeráron vagy alatta tudják adni. A gumis is ugyan ilyen áron kapja tőlük de arra még rárak rendesen. (Egy gumis mondta, hogy ez van.)
yerico
És még rettentő drága is a Marso.[ Szerkesztve ]
-
yerico
senior tag
válasz Bandus99 #18608 üzenetére
Ne izgulj, a Marso a náluk vásárolt gumit is pénzért rakja fel.
Ja, a 6-os, Pellérdi kereszteződésnél levő gumis meg korrekt hely, eddig mindig rendesen megcsinálták, amit kértem. Árulnak is, van weboldaluk is, de nem tudom a nevüket, valamelyik országos hálózat tagjai. És még és olcsók is.
[ Szerkesztve ]
-
Bandus99
őstag
Aztan guruljak be egy gumishoz az uj gumikkal mondvan ezt kernem felrakni a felnire?
Nem fognak ram csunyan nezni aztan mindenfele indokkal haralmas penzeket elkerni ezert?Tudsz jo ceget mondani Pesten? (tudom google a baratom, de hatha kepben vagy)
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
kano
nagyúr
válasz Bandus99 #18605 üzenetére
Pestről rendelni. Még a futárköltséggel együtt is jobban jössz ki mint, ha Pécsett veszed meg.
-
Bandus99
őstag
válasz zsolt19900 #18601 üzenetére
Hazimozi rendszer van a kocsiban?
Mas:
Ugy tunik vennek kell 2db 185/65 R14 es gumit, mert tonkrement ami most rajta van.
Hol erdemes mostansag pecsen gumit venni?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
nesa
veterán
Vegyel Mazda 323 at friss friss muszaki -zoldkartya minden kopott alkatresz ki lett cserelve (1db trapezgombfej ) az aljan kicsit dolgozott a lakatos... de most 2 evig tuti nemkell bizergalni ahogy szamolom kb 1-2ft/km a szervizkolsege a gepnek ,ebben a gumis is benne van+ muszakival+ zoldkartyaval+ ablakmosoval+sima mosas is benne van ezt kb 2,5ev tapasztalat alapjan mondom kb 50.000km utan.
Cserebe varosiassan szamolva varosba 7L/100Km orszaguton 4,5L/100km
De en videki modon oszinten szamolva varosba 8,5-10L, orszaguton rovid tavon PL 10km 8-8,5 , hosszutavon 7l/100km
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
Hajjaja
Hogy mit kell csinálni, most per pillanat a kipufogo van atlakitas alatt.
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla