Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz zolee3000 #7155 üzenetére

Szia,

alapból, amíg nem verifikált a paypal accountod, bizonyos megkötések, limitek vonatkoznak rá. Pl, hogy évente mennyi pénz mehet ki illetve be a paypal számládról. Van havi megkötés is. Nézd meg ezeket, hogy neked megfelelnek, mert alapból alacsonyak, és verifikált account kell ahhoz, hogy növelhesd a limiteket.
    Igen, ahogy írtad, a bankkártyás cucc az 400 Ft-os próbaterhelést jelent.
    Bankszámlát én nem ellenőriztettem, simán beállítottam és feltöltöttem a paypalomat, majd visszakértem a pénzt róla a bankszámlámra, így ellenőriztem hogy tuti-e. Az 1500 Ft, amit mondasz, az szerintem a levonás, amit akkor kapsz, ha nem sikerül a bankszámládra visszakérni a pénzt a paypalról, ezért oda kell figyelni, hogy helyes név, illetve adatok legyenek megadva a bankszámládnál.

Szóval a limitek miatt fontos lenne neked a verifikálás, amit úgy tudom, csak bankkártyás ellenőrzéssel lehet megcsinálni.

szerk.: nekem ma sikerült végül verifikáltatni a paypal accountomat. Így már eltűnt néhány limit, de az évi pénzfogadás még mindig megvan, azt még növelni akarom, most viszont igazolványt és bankszámla kivonatot kell szkennelnem és elküldenem nekik.

Új hozzászólás Aktív témák