Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
zolee3000
üzenetére
Szia,
alapból, amíg nem verifikált a paypal accountod, bizonyos megkötések, limitek vonatkoznak rá. Pl, hogy évente mennyi pénz mehet ki illetve be a paypal számládról. Van havi megkötés is. Nézd meg ezeket, hogy neked megfelelnek, mert alapból alacsonyak, és verifikált account kell ahhoz, hogy növelhesd a limiteket.
Igen, ahogy írtad, a bankkártyás cucc az 400 Ft-os próbaterhelést jelent.
Bankszámlát én nem ellenőriztettem, simán beállítottam és feltöltöttem a paypalomat, majd visszakértem a pénzt róla a bankszámlámra, így ellenőriztem hogy tuti-e. Az 1500 Ft, amit mondasz, az szerintem a levonás, amit akkor kapsz, ha nem sikerül a bankszámládra visszakérni a pénzt a paypalról, ezért oda kell figyelni, hogy helyes név, illetve adatok legyenek megadva a bankszámládnál.Szóval a limitek miatt fontos lenne neked a verifikálás, amit úgy tudom, csak bankkártyás ellenőrzéssel lehet megcsinálni.
szerk.: nekem ma sikerült végül verifikáltatni a paypal accountomat. Így már eltűnt néhány limit, de az évi pénzfogadás még mindig megvan, azt még növelni akarom, most viszont igazolványt és bankszámla kivonatot kell szkennelnem és elküldenem nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
V/