Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee3000
tag
válasz
proof88
üzenetére
Köszönöm!

Volna még valami. A "Top Up" menüpontban szereplő "Transfer ID" (PayPal Customer Reference) egy 15 karakter hosszú kód, amit, ahogy írtad is, a PayPal számlára való utaláskor/befizetéskor kell megadni a közlemény rovatban. A "My Profile" menüben, a "My personal info" fülnél megjelenő táblázatban, ahol a személyes adataim szerepelnek (név, email stb.) a sor alján van egy olyan rovat, hogy "Merchant account ID", ami 13 karakterből áll. Az micsoda? Szokták ezt az azonosítót kérni?
-
zolee3000
tag
válasz
proof88
üzenetére
Világos, de én más cipőben járok - nálam pénz fogadás, saját bankszámlára lehívás nem lesz.
Dicker:
Konkrétan innen szeretnék egy-két képet rendelni. EBay-t még nem használtam. Azért kérdeztem a menetét, mert már olvastam olyan problémáról, hogy az online boltban a PayPal-os fizetés kiválasztásakor átdobta a rendszer a vásárlót a PayPal oldalára (ez eddig rendben lenne, te is írtad, meg logikus is, hogy ez következik), ahol egy olyan menü fogadta, ahol a regelt kártyaszámot kellett megadni, és innen sehova máshova nem lehetett továbblépni.
Ezért kérdeztem, mert nem szeretnék úgy járni, hogy feltöltöm a PP accountot, aztán a mégsem tudok vásárolni. Utána meg egy bonyolult művelettel regeljek bankszámlát, meg utalgassam vissza rá a pénzt, ami ráadásul már díjköteles művelet. -
zolee3000
tag
válasz
proof88
üzenetére
Szia
Lehet, hogy rosszul tudom, de olyan 21 ezer Ft körüli a havi limit, ami nekem bőven elég lenne. Nem rendszeresen és egyszerre csak pár ezres tételekben vásárolnék. Kártyát kiváltani nincs lehetőségem, szóval vagy megy ez a PayPal anélkül, vagy marad az itthoni vásárlás.
Mondjuk, azt tudom, hogy a Lajtától nyugatra már ciki készpénzzel fizetni, meg minden emberre 3 hitelkártya jut, de az online vásárlásoknál pl. nem lenne egyszerűbb az eladónak, üzletnek megadnia a számlaszámát, amire a vételárat szimplán átutalhatnám, ahelyett, hogy nekem kéne a bizalmas kártyainformációimat kiadni? Országon belül működik ez a fizetési rendszer (ugyebár nemcsak utánvét van a világon), de nemzetközi szinten már problémás? Ez tipikus túlbonyolítása a dolgoknak. A tranzakció során a pénz lényegében így is számláról számlára megy, csak közbeiktatunk még egy pár lépcsőt (kártya, online számlavezető rendszer).
Akkor ha jól értem, eddig unverified státuszban használtad az accountodat. Tehát a vásárlásokhoz ezek szerint mégsem feltétlenül szükséges a kártya regisztrálása (attól függetlenül, hogy mondjuk van).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Google Pixel topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Tőzsde és gazdaság
- Iqos cigaretta
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

V/