Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
Sziasztok
Ha Twitch fiókom-ra kapott donateknél szeretném letiltani,hogy a valós nevemet lássák,mikor kapok egy támogatást paypalra,az hogy lehetséges? -
Nekem volt tételsor is, akkor ezek szerint nálad csak nem történt meg a fizetés és ha a webshop is azt mondja hogy nincs akkor nem történt vásárlás, így leemelni sem fogja senki, a bank nem fogja elutalni, majd feloldja a zárolást. Szóval ha kell a dolog akkor vedd meg újból.
-
Bib
őstag
Nincsen a tevékenységek listában csak az értesítéseknél : 2023. március 1.. napján jóváhagyott egy 19 540 Ft HUF összegű kifizetést a(z) xxxxxx végű kártyáján. Ha a kifizetés bármilyen okból meghiúsul, nem fogjuk levonni a függőben lévő összeget. Eltarthat néhány napig, amíg a művelet megjelenik a kártyakivonatán. Ez tegnap délelőtt óta van így.
-
Nézd meg légy szíves a böngészős PayPal-on, ha ott nincs a fizetések listában akkor tényleg sikertelen. Ilyenkor a PayPal nem téged ellenőriz, hanem a fogadó félnél van valami vizsgálni valójuk és azért van függőben, de a szövegük is erre utal.
Ha ott van akkor van tranzakció azonosítód és azt megadhatod az üzletnek hogy nézzennek utána mert ők is azzal az azonosítóval kapnak értesítőt.
Nekem amikor ilyen jelent meg 45 perc múlva már rendben volt, de ezen időn belül nem kerestem az üzletet, lehet hogy nekem is azt mondták volna hogy sikertelen, bár kapnak értesítést arról hogy megy a pénz. -
Bib
őstag
Sziasztok! Tegnap vásároltam volna ecipo-ről paypallal. A bankom zárolta az összeget, sms jött a levonásról. A PP aplikációban nem látszik tranzakció, a PP weboldalon értesítésként van ott, hogy függőben lévő kifizetés, ha meghiúsul stb akkor nem vonják le.Mit kell tennem? Csak várni kell ha igen meddig? Köszi előre is.
-
Megváltozott a fizetési rendszer, 2 lehetőség van
1. fizetéskor lehet átállítani az árfolyamot a kártyakibocsájtóra
2. Előre megadod hogy a kártyának mi legyen az alapértelmezett devizája. Ha EUR-ban fizetsz azt beállítva alapértelmezett devizának a kártyánál, semmiféle váltás nem történik az EUR terhelést a PayPal továbbítja nálad az OTP felé aztán ők majd váltják az EUR-t forintra.
Az Összefoglaló 4. pontnál van erről szó.
Én úgy oldottam meg hogy virtuális kártyát adtam hozzá amelyek a legtöbbet használt deviza alapértelmezésre vannak beállítva, van USD, EUR, GBP és HUF amikor fizetni kell az épp szükséges devizának megfelelő kártyát választom ésa kártyakibocsájtó afizetési deviza összegét kapja meg a PayPla-tól.
Ha neked csak egy kártyád van annál természetesen lehet változtatni mindig az alapértelmezést de havonta csak 6-10 alkalommal, pontosan nem tudom, kb. ezt a mennyiséget tudtam kiköveztetni, mert mire a a 6. alkalomhoz jutottam volna inkább a fenti beállítást kezdtem elhasználni.
Amikor rendszeres fizetést kezdesz el fizetni akkor megjegyzi a kártya deviza beállítást és majd azzal a devizával szedi le a havi részletet, ennél arra kell figyelni, ha a szolgáltató devizát cserélne, mondjuk USD-ről HUF-ra állítja az előfizetési díjait, akkor le kell állítani a $-os fizetést és a következő alkalommal HUF beállítással fizetni, hogy az legyen megjegyezve.Az OTP nem középárfolyamal számol, hanem az elszámolás napi első deviza eladásival, egyedül a fizetési értesítő van számolva a fizetéskori érvényes deviza eladásival.
-
csƵ
addikt
Üdv!
Tegnap vásároltam 70 EUR értékben és a középárfolyam 380 körül volt, de 405-ért váltott a PP vagy a bank - ezt konkrétan nem tudom. (évekkel ezelőtt még beállítottam, hogy a bank váltson, nem tudom maradt-e a beállítás)
Van valami megoldás, hogy ne bukjak EUR vásárláson 6-7%-okat OTP forintos kártyával? -
akom
őstag
Sziasztok!
Otthoni telefonszámot hogy tudom törölni? Nem látok sehol rá lehetőséget. -
Till@
aktív tag
Töröltem a kártyát.
Hátkártya csatolásnál már nem tudom hogy volt pontosan, de az megtörtént.Aztán megerősíteni szerettem volna kártyát, azt nem engedi, pedig lefut a banki metódus kb ahogy írtad. Csak nem sms, hanem push üzenet,ujjlenyomat , jóváhagyás, mint egy vásárlás.
A feleségemnek régen azt hiszem maestro kártyája volt, az nem volt jó internetre, de már neki is mastercard lett valahogy
Nekem meg pont a net miatt volt dombornyomott, ami már nem dombornyomott.Viszont arra azért felfigyeltem a paypalban, hogy amikor új kártyám lett és csatoltam, annak a képét mindig frissítette az aktuálisra, tehát mintha lefényképeztem volna a kártyát, ennél a legújabb kártyánál ilyen nincs, megtartotta az előző kártya képét.
-
Törölnöd kellene a bankkártyát a PayPal fiókból és 24 óra elteltével próbálkozni.
De tavaly tavasztól csak a bankoknál a fizetési hitelesítési eljárás jött be, a PayPal-nál nem volt változás, így ezen a hitelesítési részen van a probléma gyökere.
Akkor hogy jól értsem, a bankkártya csatolás gombra kattintva előtte megadva a kártyaadatokat (ez nem megerősítés) megjelenik a fizetés megerősítési metódus, feladja a hitelesítéshez szükséges jóváhagyási dolgokat (nálam meg kell adnom egy jelszót és azután küld egy sms-ben egy kódot azt beírva lesz a fizetés hitelesítve) nálad is megjelenik minden, mint amikor ezzel a kártyával Interneten vásárolsz, de azután jön ez a hibaüzenet hogy nem tudták megerősíteni, hogy Ön a kártya tulajdonosa.
Nem kaptak megfelelő adatot a banktól, ennyi. Akkor is ha náluk minden működik.
A feleséged kártyájánál is "megújítva" a Netes vásárlás engedélye? -
Till@
aktív tag
Kb. 15 éve így van, egy a folyószámlánk, 2 külön bankkártyával ( más számokkal ), Tavaly tavaszig minden működött, paypal is.
A 400 Ft-ig nem jutok el.megerősítésnél beírom a 3 jegyű kártya kódot, aztán kapcsolódik a bankhoz, ahol 0 USD terhelést kell jóváhagynom, lefut a banknál rendben minden (ránézésre), aztán ugye vissza paypalhoz, ott picit gondolkozik , majd visszadob hogy nem tud hitelesíteni. -
Ez elég speciális megoldás hogy egy számlához két kártya és ott lesz a gond hogy a bank nem megfelelően igazolja vissza a profilok miatt.
A kártyaszámok ugye nem egyeznek? Vagy ha igen akkor eltérő a lejárati idő és a CVV2 kód sem lehet azonos, bár én nem hallottam olyanról hogy az azonos lenne.
Ha csak a CVV2 kód eltérő akkor a a bank a feleséged kártyáját veheti figyelembe a visszaigazolásnál és ezért nem tud a PayPal rendszere hitelesíteni. Még mindig nincs a KH banknak virtuális kártyája? Mert az lehet hogy megoldaná a gondot.
A megerősítés amikor a 400 Ft-ot levonják azt megcsináltad és amikor megkaptad a kódot a terhelés könyvelési szövegben azt beírtad? -
Csápájev
őstag
Sziasztok
Ha Twitch fiókom-ra kapott donateknél szeretném letiltani,hogy a valós nevemet lássák,mikor kapok egy támogatást,az hogy lehetséges?
Üzleti fiókot kell csinálni és akkor csak a nicknevem fogja megadni az adományozónak?
Illetve ennek hogy történik az adózása, ha 10 dollárt kapok egy hónapban az is adóköteles? Írnak erről valahol hosszabban? -
Till@
aktív tag
Már nem tudtam szerkeszteni.
Az nem lehet a probléma hogy a bank alkalmazásában, a megbízó neve nem az enyém, hanem az asszonyé a tranzakcióknál ?
Egy számlánk van, 1-1 kártya saját néven.A bankban csináltattam magamnak saját profilt a netbankhoz, mert korábban az ő profiljával ment az én kártyám megerősítése vásárlás esetén, mindaddig míg nem kaptam új kártyát. Ezután csináltattam saját netbank profilt, és valamiért újra kellett engedélyezniük a netes vásárlásokat. -
Till@
aktív tag
Webes belépés sikerült.
Kártyát látom,azt még a tiltás előtt visszacstoltam, de megerősíteni továbbra sem engedi.Nem tudtuk megerősíteni adatait
Kártyája továbbra is társítva van PayPal-számlájához, de nem használhatja vásárlásra, amíg nem erősíti meg, hogy Ön a kártya tulajdonosa. Erősítse meg újra, vagy lépjen kapcsolatba a kártya kibocsátójával.
Külföldi vásárlás működik a kártyán egyébként ( 170 EUR ),ma próbáltam, ez is jó lehet banki oldalon. Viszont ezt paypal-lal szerettem volna, de az akció miatt meg kellett lépnem anélkül. -
Nyilvánvalóan az a banki dolgozó nem ismeri a PayPal működést és ezért monták ezt a hülyeséget, kérdés az hogy megfelelő válasz üzenet megy el a kártyatársaság felé a 0 Ft-os nak írt terhelésről és náluk is előfordul hogy a nálunk minden rendben van szöveg nem igaz.
Az hogy náluk minden rendben hiba kiszűrhető azzal is hogy egy másik bank bankkártyáját próbálod hozzáadni.
A sok mókolás miatt beléphetett a biztonsági rendszer a folyamatba és ezért lettáél blokkolva, a böngészős belépést kellene helyreállítani és azután fogaalakozni a kártya témával.
Javaslatom:
Ha új router van akkor annál ránézni a biztonsági beállításokra, nehogy ott legyen valami blokkolva és ha nem fix IP címet használsz akkor újraindítással egy új IP cím használata.
Nem tudom melyik böngészőt használod, de mondjuk Firefox és Edge esetén ha azokon próbáltál belépni, akkor törölni kellene az PayPal sütiket, majd a böngésző gyorsítótárat és újra indítva a böngészőt ezen a linken belépni.
A böngészőben legyen engedélyezve a felugró ablak, a sütiknél a védelemben ne legyen tiltva a harmadik fél sütik (Firefox esetén a sütiknél a Szokásos beállítás rendben van, ha egyéni a védelem akkor meg ez a jó beállítás a blokkolásnál: Webhelyek közötti követő és egyéb webhelyek közötti sütik elkülönítése) a Veszélyes és félrevezető tartalom blokkolása most ne legyen bekapcsolva.
Oldal fordítás és reklámblokkoló se működjön.Ha sikerülne belépni ellenőrizd hogy látod-e a kártyát, ha nem akkor újból felvinni. úgy ahogy az Összefoglaló 3. pont szerint.
Ha ezután sem megy akkor telefonon lehet segítséget kérni, ők látják a hozzáadási próbálkozást és azt is hogy mi lehet a gond. Ha azt mondják hogy a banknál van elcsúszva a dolog, az elhihető nekik. De meg is fogják oldani, ha mégis náluk lenne gond, mert szerintem ezt a számú kártyát blokkolta a rendszer a nem normális tevékenységek miatt. -
Till@
aktív tag
Na, még jobb a helyzet
Weben már be sem enged, csak mobil appon.Megerőssítem hogy én vagyok PP abban, be is jön a zöld pipa, aztán kidob ilyen szöveggel : Sorry, we couldn't confirm it's you . Router csere volt nemrég, ugye másik eszköznek ítélte, jött is email róla, meg a kártya módosításokról.És figyelmeztetett hogy én voltam e.
Egyébként a kártya törlést - újból csatolását a bankban (KH) mondták, hogy végezzem el.A bank appjában egyébként minden úgy történik mintha vásárolnék, ott látszólag végbe megy a megerősítés.
-
Ugyanazt a kártyát többször leszedni, hozzáadni nem igazán lehet. Blokkolhatja a rendszer.
A kártya hozzáadásnál még ha te 0 Ft-ot látsz is a kártyának aktívnak és legalább 1000 Ft pénzzel feltöltöttnek kell lenni ez akkor már kell, amikor beírtad a kártya adatokat (kártya szám, lejárat dátuma, cvv2- csc kód és kiválasztod a számlázási címet) és a Kártya csatolás gombra kattintsz, ekkor jön a kártyakibocsájtó erős hitelesítéses fizetési jóváhagyás kérése. Ezután jön az a a kiírás hogy sikeresen linkelve, hozzáadva a kártya.
A későbbi megerősítés esetén meg 400 Ft-ot vonnak, az nem lehet 0 Ft terhelés.Szóval ha a fentiek szerint ment akkor működni-e kell, de azt írtad hogy sikerült hozzáadni akkor nem egészen világos ez a "nem megerősítés".
A rendszeres fizetések máshogy működnek, az első kifizetéskor eltárolt kártyaadatokkal dolgoznak, arról szedi le a pénzt, ha a kártya új lesz (új idő, új cvv2 kód) akkor nem fog működni a fizetés.Mely bank és milyen kártyája?
Egyébként nem feltétlen kell elhinni a banki szöveget, nekem a megkapott bankkártya cvv2 kódja nem egyezett a banknál nyilvántartottal, nem is tudtam fizetni Interneten amíg be nem mutattam nekik a kártyát, hogy írják már át a kódot, náluk minden rendben van szöveggel ment egy hétig a huzavona.
Másnál meg nem volt engedélyezve a külföldi használat, vagy az Internetes fizetés. Vagy valamiért a 0 Ft-os terhelést nem megfelelően dolgozza fel, igazolja vissza a banki rendszer.Esetleg ha magyar nyelven lenne nálad a PayPal akkor állítsd angolra vissza és azután próbáld meg hozzáadni a kártyát.
Ha nem sikerülne, akkor telefonon lehet segítséget kérni a kártya hozzáadáshoz, de azt a 400 Ft-os megerősítést azt utána neked kell megcsinálni, ha az leakad akkor banki hiba van mindenképp. -
Till@
aktív tag
Sziasztok !
Nagyon régóta van Paypal számlám, de tavaly óta az új kártyámat nem tudom megerősíteni, nemrég voltam a bankban hogy engedélyezzék az online vásárlást újra (gondolom a kétlépcsős hitelesítés miatt az új kártyán ki lett ez kapcsolva), neten tudok vásárolni kártyával, paypalon elindítom a megerősítést, 0 USD-ral megterhel, engedélyezem a bank app-jában, ott zöld pipa, aztán a paypalon hibaüzenet hogy keressem meg a bankom.A bankot már hívtam , szerintük minden ok., paypal hiba
.Kártyát eltávolítottam, hozzáadtam többször de nem segít.Ja a youtube előfizetésemet gond nélkül vonja.
Mit tudok tenni ? szeretném használni -
gban
veterán
Végül megadtam egy webkártya adatait amin van 800 Ft.
Ment is tovább szépen, be lehetett jelölni hogy elsőre a PayPal egyenleget használja fel, utána a vegye a kártyát.
Így tettem, jön az üzenet, a bank további hitelesítést kér, és jön is az SMS, hogy ez a kód kell a 0,00 Ft vásárlás folytatásához
Bravó...
De a vége siker, köszönöm a linkeket, szerencsére megoldódott. -
Az EUR egyenleged az alapértelmezett egyenleg amin rajta van a 30 euro fölötti összeg?
Ha így van akkor ez az hely azt a paramétert állította be hogy csak hitelkártya lehet a fedezet a PayPal-on és itt credit car és bank account van emlegetve, ez utóbbi magyar fióknál nem opció a fizetésre.
If you don't have a valid credit card or bank account to link to your PayPal, please choose another of our Accepted Payment Methods.
De ez alapján van beállítva? -
gban
veterán
Vásárolnék battle.net-en, PayPal-lal fizetve, 29.99 euro értékben, kiválasztom a PayPal fizetést, van a számlámon 30 euro fölötti összeg, mégis első lépésként azt kéri hogy rendeljek az accounthoz egy hitelkártyát.
Tudjátok hogy miért kéri mindenképp, kikerülhetetlenül? -
válasz
rushty #46669 üzenetére
Mivel az angol a hivatalos kapcsolattartási nyelve PP-n nem igazán praktikus a magyar szöveg, persze volt aki magyarul írt aztán kapott reakciót is rá. De itt is előbb az eladóhoz kerül a dispute és azután majd belép a PayPal, ha magyar az eldó akkor mehetne magyarul.
Az elméleti idő 180 nap, de amikor felmerül a probléma akkor kell indítani miután az eladóval történt probléma rendezés sikertelen lett volna és garanciális ügyintézésre nem használható ha az eltelt idő több mint amit az eladó visszaküldési időnek megadott.
-
rushty
őstag
Dispute és Claim
Mennyi idő van rá? Nem 180 nap? (Ez rémlett).
Mennyire szerencsés magyarul írni? -
törölt tag
Forintot euro zsebbe rakni váltással lehet. De eurot lehet euro zsebbe rakni váltás nélkül.
Pont ez lett volna a lényege a vásárlásomnak, hogy euró van rajta és ők euróban számolnak akkor vonják le az eurót. De mivel magyarországi cég, ezért hiába euróban számolnak, forintot fognak levonni, mintha nem is lenne szó euróról. Közben meg az árak mozognak, az árfolyam függvényében... oké, ha lefelé megy jobban is kijöhet...
Ugyan nem ide tartozik, de felmerült bennem a kérdés, hogy vajon booking is így működik? Ha ott foglalsz és euró pénznem pl a szállás, és a bookingon is eurót állítasz be. De magyarországi szálláshelynél akkor is átváltja forintra, abban terheli, vagy ez esetben marad az euró levonása?
Első esetben az eurós ár "tájékoztató jellegű" - gyakorlatban abból képződik.
-
simondr
senior tag
Sziasztok!
elrontottam a paypal utalast (sajat bankszámlámról, paypalra) a komment mezőbe a kódom helyett csak annyit irtam hogy paypal.
Mi fog történni az oda utalt pénzzel?Előre is köszönöm
mod: közben a paypal forumon azt találtam hogy ilyen esetben 10 munkanapon belül elvileg visszautalják a pénzt, ez így van? járt már így valaki?
-
válasz
#01110937 #46662 üzenetére
Nálam a Wise-nál az adott devizaszámlára kerül a forint, átváltással a számlának megfelelő devizára, lényegében átviszik a pénzt. Tökmindegy a szóhasználat mert váltás történt, az adott Revolut deviza zsebbe kerül a pénz, nem egyszerű váltás történik. A lényege a hsz-nek az volt hogy csak lehet előre biztosítani az adott devizát a forint valamiről.
-
törölt tag
válasz
czanga #46657 üzenetére
Revolutnál nincs külön "forint" "euro" stb számla. Az számít miben érkezik a terhelés (milyen pénznem) és milyen deviza van épp a kártyádon. Ha van euród abból vonja le, ha nincs akkor a forintból vált. Ha nagyobb az összeg(350e forintnál), vagy hétvégére esne akkor célszerű előre váltani eurót.
Ha véletlenül sem akarod elkölteni elrakhatod a széfbe...
Kérdeztem egy céget, hogy mivel euróban van kiírva az ár, ha eurós kártyával fizetek akkor eurót von le? (elkerülve az árfolyamos dolgokat). De azt mondták, mindenképp forintban, az csak tájékoztatás... (De ők euróban számolják...).
"vicces".
-
czanga
őstag
Persze, érthető. Viszont nyitottam, de revoluton belül nem tudok mozgatni, és EUR Rev. számlára kellene kerülnie eurónak amit csak forint alapú OTP számlámról tudok megtenni, de abban az esetben is lenne konverzió az összeg feltöltésénél gondolom. Tehét ugyanott vagyok maybe?
-
válasz
czanga #46657 üzenetére
Ha marad a forint számlád, nem csinálsz EUR-t akkor a fizetés pillanatában fogja átváltani. Pár napja volt EUR már 380,02 Ft körül most megint megy fel és 383,3 Ft persze kis tételben ez a 3-5 Ft különbség nem igazán számit, nálad is csak 915 Ft különbség lenne a példa szerint, de mivel nem kerül pénzbe a számlanyitás akkor miért ne? Lehet játszani az árfolyammal.
-
czanga
őstag
-
válasz
czanga #46655 üzenetére
Persze arról az egyenlegről, zsebből szedi amin van pénz és akkor konvertálja ha más deviza lenne. Én jobban szeretem ha olyan devizát ér el amiben fizetni kell. Lehet úgy spórolni hogy akkor váltasz át forintot EUR-ra amikor az olcsóbb (erős a forint) és ott tartod az EUR számlán, fizetéskor onnan szedi le.
-
czanga
őstag
Nagyon köszönöm!
Revolut alatt létrehoztam egy online kártyát, "Euró alapú" névre keresztelve, majd ezt hozzáadtam Paypal-hez és elneveztem ugyanerre. (Majd figyelni fogok arra, hogy fizetésnél válasszam ki, hogy a kártya bankja váltson, ne a Paypal) Hozzáadás után adott kártyánál Paypal-en belül megváltoztattam az alapértelmezett devizát Euro-ra. Revoluton belül nem állítottam semmi mást. Azt hiszem, de javíts ki ha tévedek a Revolut hiába van forint számlám, alapból azt a devizát fogja használni, amivel egyenlíteni kell az összeget, de nem is találtam nagyon változtatási lehetőséget.
Azt hiszem ennyi lenne, ha jól értelmeztem?!
-
válasz
czanga #46653 üzenetére
Hozzáadod a Revolut kártyát úgy hogy legyen rajta eg ykis 1000 Ft-nyi pénz a hitelesítéshez. Ha megtörtént akkor a kártya alapértelmezett devizáját EUR-ra állítod és ennyi.
Amikor fizetsz EUR-ban akkor a terhelés csak átfut a PayPal-on mert a kártya "EUR-os" és majd a Revolut EUR zsebből (legyen rajta annyi pénz ami kell) fogja levonni. Nincs PP váltás és más hókuszpókusz.
Ha hagyod a kártyát EUR-on (tudod változtatni más devizára is) és mondjuk USD-ben kell fizetni, akkor majd fizetéskor kiválasztod a Revolut (kártyakibocsájtó) váltást és akkor sem lesz PP váltás vagy fizetés előtt USD-re állítod a kártya alapértelmezett devizáját és akkor megint az történik amit az előbb írtam az EUR-ra.
Mivel több bankkártya adható hozzá, nekem van USD, EUR és HUF alapértelmezett virtuális, digitális kártya hozzáadva és azt választom fizetéskor amely devizában kell fizetni, nem kell állítgatnom az alapértelmezést. A Revolutnál is lehet több virtuális kártya így meg tudod oldani ott is. -
czanga
őstag
Sziasztok.
Szeretnék rendelni egy német megbízható oldalról 279 € értékben egy terméket az autómhoz amit Revolut kártyával szeretnék fizetni, viszont “sajnos “az oldalukon csak PayPal illetve átutalási megoldás létezik.
Szeretném a Revolut kártyám előnyeit átváltási szempontból kihasználni, tehát kérdés hogy ehhez mit kell tennem?
Elég egyszerűen a Paypal felhasználom alatt kicserélni az OTP-s kártyát a Revoir útra, és beállítani hogy ne a PayPal váltsa a pénzt? (vagy utóbbit fizetéskor kell?) Jól gondolom?Sajnos ezer éve nem használtam a paypal accountom, így minden segítségnek örülök.
-
Crogan
tag
Nem nagyon használtam paypalt most viszont kellene. A Google authenticator használtam erre. Csak ez volt benne. A többire a Microsoft authenticator van beállítva. Mert itt az iphone vissza tudja állítani a fiókokat. A google-ét nem. Köszönöm az infót.
Írásban nem lehet őket elérni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest