- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#01110937 #47789 üzenetére
Nem rétegigény volt és nem 1-2 ember, mert ez szűnik meg lakossági és kisvállalati e-mail cím szolgáltatás és a cégek nem egyet használtak
Ezek a cím végződésűek voltak
@digikabel.hu, @hdsnet.hu @invitel.hu, @fibermail.hu @vnet.hu, @globonet.hu, @euroweb.hu, @eol.hu, @dunaweb.hu, @anet.hu, @profinter.hu vagy @kulturnet.hu -
Vistaboy
veterán
válasz
#01110937 #47783 üzenetére
Már nagyon régóta vagyok a DIGI-nél - fejből most pontosan meg nem mondom, de úgy 10 éve - és akkor még nem nagyon volt más email-fiókom. Ez volt az első, amit regisztráltam, azért, mert mikor bekötötték, egyből meg is kaptam, és azóta is használom. Jó, közben lett google, windows és outlook is (muszájból), de a fő email-em mindig is a DIGI-s volt, ami tökéletesen működött, nem volt szükségem másikra.
Miután most megszűnik, kénytelen vagyok a google-re áttérni, de amúgyis muszáj lettem volna váltani, mert az új Outlook, ami váltja a Mail programot Win11 alatt, nem támogatja a POP3-at.
-
válasz
#01110937 #46864 üzenetére
Ez így már jó, nem kell a csoporthoz csatlakozni hogy elolvassa aki akarja.
Persze nekem még mindig az a pontosabb meghatározás hogy Xoom-on keresztül a PayPal egyenlegről mint pénzforrás a Xoom-hoz lehet EUR-t küldeni EUR bankszámlára. Nem utalunk a PayPal egyenlegről. De a lényeg az hogy hozzá lehet jutni forintra váltás nélkül. -
válasz
#01110937 #46855 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, egy lehetőség annak aki nem akarja a devizát elvásárolni, csak vannak akiknek nincs Revolut, nem is akarnak és a Xoom sem kell nekik és a költséget sem akarják fizetni. És azért ez nem egészen kiutalás, pénzküldés inkább. Viszont a linked egy privát csoportra mutat és itt nem lehet tagokat toborozni, mert csak akkor látja valaki a forrást ha csatlakozik, szóval erre a linkre semmi szükség a hozzászólásodban.
-
válasz
#01110937 #46822 üzenetére
A kártyás fizetés volt a téma, az hogy valaki utánvétellel fizet mert szeret drágán szállíttatni ahhoz persze nem kell még bankszámla sem és nem használ kártyát sem.
Szerintem kevered az OTP Telekód módosítást és erős hitelesítést, mert az erős hitelesítésre ezt adják fel, nincs bankautomata említve mert ezt nem ott szokták kezelni:
Ezen felül írják is: Ha nem adtál meg telefonszámot a banki azonosításhoz és/vagy nincs internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásra szerződésed (nincs internetbanki hozzáférésed és nem használsz OTP MobilBankot), személyesen kell befáradnod bármelyik OTP Bank fiókba a telefonszám megadásához és az internetes biztonsági kód beállításához.
Bár ugye a Netes fizetés jóváhagyása a folyamatosan változó egyedi kóddal megy, ha az OTP egy fix kódot rendel hozzá akkor már felülírná a biztonság alapvető szabályát, hülyeséget csinálnak, ott is minden fizetés egyedi kódos szerintem.
-
válasz
#01110937 #46662 üzenetére
Nálam a Wise-nál az adott devizaszámlára kerül a forint, átváltással a számlának megfelelő devizára, lényegében átviszik a pénzt. Tökmindegy a szóhasználat mert váltás történt, az adott Revolut deviza zsebbe kerül a pénz, nem egyszerű váltás történik. A lényege a hsz-nek az volt hogy csak lehet előre biztosítani az adott devizát a forint valamiről.
-
Beat Store
csendes tag
válasz
#01110937 #46580 üzenetére
Igazabol tenylegesen ez a jollegam akar vasarolni csak sok visszaeles volt es most sajat cimre nevre lehet csak rendelni.
Ugy hasznalnam h regsiztralok neki egy paypalt alarakom a virtual cardom es fizetek es igy az o paypalje latszana. Szoval se a ceges szabalyzat nem serul es meg is tudtam segiteni.
Valoszinu h a kartyat akkor a fizetesi oldal nem kapja meg semmil,en formaban. (Pl ugy se h a kartya utolso 4 szamjegye)
Koszonom a valaszokat! -
törölt tag
válasz
#01110937 #46512 üzenetére
Folytatás...
Ma töröltem a csatolt banki adatokat és pénznemet, 0 ft volt már a számlán. Így számla lezárása... megint a ügyfélszolgálatra irányított. Leírtam mi van átkerült egy ügyintézőhöz, este nézem van-e vmi fejlemény... annyi történt, hogy már nem tudtam belépni...
Ezek alapján nem volt semmilyen gond, hátralék, megbeszélni való - egyszerűen csak ők zárhatják törölhetik a számlát. Úgy tűnik ez a menete....
Ez jött emailben (még hosszabban).
Lezárt számla állapota
Sajnáljuk, hogy Ön úgy döntött, bezárja PayPal-számláját. A világ több tucat országában és régiójában több millió taggal rendelkező PayPal folyamatosan fejleszti és bővíti díjnyertes szolgáltatásait.
A PayPal a világ vezető online pénzkezelési szolgáltatása magánszemélyek, vállalkozások és kereskedők számára. A PayPal időtakarékos, biztonságos, költséghatékony és könnyen használható egyéni és üzleti megoldásokat kínál, legyen szó személyre szabott bevásárlókosárról, ATM-bankkártyáról vagy egykattintásos vásárlásról.
#46571 runner 125
A profilképre
-
válasz
#01110937 #46524 üzenetére
Ez nem érint bennünket mert ez USA PayPal és nem törték fel a PayPal fiókokat rossz a megfogalmazás, mert ha megszerzik azonosítódat és belépési jelszavadat azzal csak beléptek a fiókodba a tudtod nélkül. A feltörés esetén más történik.
Aki a hangzatos címet adta az a később leírt módszerrel a cím alapján a PayPal biztonságát vonta kétségbe és nem említi név szerint a többi weboldalt amit még feltörtek, ha már megemlítette?
De honnan tudja a PayPal hogy aki belép a fiókhoz tartozó jelszóval és azonosítóval az egy hacker vagy a tulajdonos? Ha sem értesítőt, sem kétlépcsős azonosítást nem állított az user azzal ugyan mit lehet kezdeni.
De ezt történt:
A támadás során a hackerek a különböző weboldalakról kiszivárgott adatokat használták fel. A támadók botokat és más automatizálási módszereket is használnak arra, hogy a kiszivárgott adatok felhasználásával egyéb weboldalakon is bejelentkezzenek a fiókokba.Mi itt egyébként mindenkinek ajánljuk a két-lépcsős belépési azonosítást és az EU-s PayPal még azoknál is szokott kérni megerősítést akinél ez még nem lenne bekapcsolva.
-
válasz
#01110937 #46518 üzenetére
Próbaterhelés magyar fiók esetén nincs bankszámla szám megadásánál, hiszen semmit nem tudnak levonni, az csak egy kifelé menő adat megadás, nincs pénzmozgában funkciója. A bankkártya esetén van próbaterhelés.
Ha ha valakinek nem küldenek pénzt a PayPal eygenlegére vagy nem akarja forintosítva a bankszámláján látni, akkor semmi szükség a számlaszám bepötyögésének. -
válasz
#01110937 #46512 üzenetére
Mit szeretnél? Lezárni a számlát? Akkor mire várnál egy évet hogy az inaktív használat díját felszámolják?
Amit lehet azt el kell távolítani, bankkártya, bankszámla, az egyenleg 0 legyen, se pénz maradvány, se tartozás ne szerepeljen az egyenlegen. Az is lehet hogy kell valami személyes információ, igazolás mert nekik 8 évig meg kell őrizni a PayPal számla adatait, ezért jiányos adatokat nem lehetnek. -
slice14
veterán
válasz
#01110937 #46300 üzenetére
Szerintem ha valaki rászánja magát valamilyen hitelesítő használatára, az utána is kéne nézzen annak backup lehetőségére vagy átköltöztetésére. Én pl azért költöztem át az MS Authenticator-be, mert a Google-ösben nincs felhős backup. Legalábbis én nem láttam ilyet benne. És ez telefon elvesztésnél vagy költözésnél kényelmetlenséget okoz, mert kel hozzá egy másik eszköz is a visszaállításhoz.
Ha itt egy előfizetéses app-ra gondolsz, amit pl Google Play-en keresztül fizettél elő, annál álltalában szól a Play az eltávolításnál hogy az eltávolítással nem szűnik meg az előfizetés. És külön le kel mondani az előfizetéseknél.
Persze ha nem a Play rendszerén keresztül fizetsz elő, az más kérdés. -
embe
nagyúr
válasz
#01110937 #46136 üzenetére
Ez teljesen más. Már kétszer találtak meg így a Jófogáson, ahol hirdettem. Károm nem keletkezett, de nagyon profin csinálják, nagyon kidolgozott oldalakkal. Aki nem figyel, tapasztalatlan, az úgy beleszalad hogy csak na.
Tettem feljelentést is, de lezárták hogy károm nem keletkezett. -
válasz
#01110937 #46144 üzenetére
Nincs 4 órás történet magyar fiók, forintos bankszámla adat megadás esetén., csak adminisztrációs adat, a PayPal csak a 3*8 (2*8) számformátumot ellenőrzi a beíráskor.
Az hogy téged ellenőriznek annak nem bankszámlához van köze. Többször volt olyan hogy a bankszámla kitörlése után blokkolja a rendszer a számlahozzáadást, de a feloldás kérése után -volt akinek ők írták be a bankszámlaszámot- nem volt időtényező. No mindegy. Nálad így ment a dolog, de legalább már jó. -
válasz
#01110937 #46142 üzenetére
Most akkor tisztázzuk a magyar fiók bankszámlaszámát nem kell megerősíteni, az csak azokra a PayPal regisztrációk esetén szükséges ahol a bankszámla fizetőeszközként használható.
Magyar fiók esetén csak egy előre megadott adat hogy rendszer automatizálni tudja a bankszámlára való kiutalást ezen a számlaszámon nincs mit megerősíteni a complete a verification nem létező dolog. A magyar specialitást az ügyfélszolgálat nem ismeri.
Ha te ezt megtudod csinálni akkor tedd azt:
Click on the Money tab and Link a Bank Account. Enter your bank account information and select continue. To verify your account, we'll make two small deposits (less than $1 each) into the bank account provided. This usually takes approximately 3-5 business days.De én nem akarlak meggyőzni arról hogy ez a szöveg nem ránk vonatkozik.
-
válasz
#01110937 #46140 üzenetére
Több mint 10 éve használom, ilyenre nem volt időkeret sohasem. Ha a rendszer blokkolást feloldják azután bármikor adhatsz meg bankszámlaszámot, van olyan ország ahol a bankszámla fizetési eszköz a PP-n és akár 10 számlaszámot adhatsz hozzá, semmi értelme nem lenen időkeretnek. Még egy kérdés, tőled kértek meg személyazonosság és lakcím igazolását és a telefonszámod is meg van erősítve?
-
válasz
#01110937 #46138 üzenetére
Akkor nem tudom mi lehet gond, lehet hogy megint blokkolta rendszer a bankszámla hozzáadást ehhez a fiókhoz, így kénytelen vagy újból kérni.
Ugye nem használsz VPN-t vagy valami más IP cím blokkolót, nem privát ablak és a felugró ablak is engedélyezve van, ha esetleg valami jóváhagyási oldal akarna előugrani? -
válasz
#01110937 #46136 üzenetére
A Gránit bankos számla lehet hogy nem tetszik a rendszernek. Tegnap CIB-es számlát adtam hozzá, el van mentve rendesen..
Amit ezek az MNB-es írnak az nem egészen idevágó téma, ha szó szerint veszem akkor a PayPal ellen szövegelnek fizetési kérelem címszó alatt.
De jó lett volna, ha OFF-nak van jelölve ez a téma rész, mert zavaró.
Erről volt szó itt a PP-n, mint vevő: az eladó azt mondta adjam meg az email címem, és küld egy fizetési kérelmet.
Az MNB-s esetén az ügyfél eladó lenne. Arra kérik az ügyfelet, hogy indítson fizetési kérelmet, ám ehhez egy hamis linket adnak meg.
Apró gondok a cikkel.
pl az eladó az nem fogyasztó és nem vagyok az MNB ügyfele sem, csak a nyelvi helyesség miatt.
Már ezzel megvezetik az olvasókat. Mert baromság.
Ha linket ad meg ahova beírom hogy mennyi pénzt küldjön hogy ver át, nem nekem kell bankkártya adatot megadnom vagy pénz utalnom hiszen én várok tőle. Soha ilyet nem hallottam, láttam.
A PayPal-on úgy működik a fizetési kérelem hogy elkérem a vevő e-mail címét és személyes és lakcím adatait. Megcsinálom a fizetési kérelmet és elküldöm az e-mail címére. Ezután ha van PayPal fiókja azon keresztül kifizeti, ha nincs PP fiókja akkor meg a bankkártyával kifizeti.
Na ha most hamis linket adnak meg, azt nem tudom használni, mert nem arra van szükségem, akkor nem adok el neki semmit.
Egyébként is az ne oktasson ki a ki milliárdokat elbaltázott a pénzünkből és nem ellenőrzi normálisan a bankok tevékenységét, pl a szektorális adók áthárítása. Csak feenntartással ami tőlük jön -
válasz
#01110937 #46134 üzenetére
Ennél nincs semmi határidő, akkor veszed fel velük a kapcsolatot amikor akarod, de ha nem lesz kapcsolat akkor nem tudod hozzáadni a számlaszámot.
Amire válaszoltál abban hsz-ben nem volt benne, én meg nem olvastam vissza tovább.
De akkor amit itt írtál mi oldódott meg? Én azt gondoltam hogy az amivel indítottál. -
válasz
#01110937 #46113 üzenetére
Beírtam az Összefoglalóba és de itt is szoktam idézni:
Magyar idő szerint munkanap 09:00-17:30, 00353 1 436 9111 ez Írországi szám.
Ez lenne az ügyfélszolgálati magyar vezetékes telefonszám: 06 1 777 7944, de itt is angolul beszélnek, viszont magyarországi percdíjjal számolnak a telefonszolgáltatók-
A te telefon tarifádtól függ a díja, de maximum 10 percen belül lerendezhető -
válasz
#01110937 #46098 üzenetére
Úgy írod ahogy akarod és az amit akarsz, ez csak a neked kiírt képernyő információ a számla listán, lehet ékezetes akkor is ha angol a felület nyelve, nem magyar. Nagyon régen volt már hogy az ékezetes betű problémát okozott. Azóta "magyarkodtak" egy kicsit.
Inkább az szokott lenni a probléma ha virtuális bankszámlának tekintik a bankszámlaszámot, értsd ez alatt a digitális bankokat számlaszámait, de eddig a Gránit Bank számláival nem volt ilyen gondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest