Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Persze, érthető. Viszont nyitottam, de revoluton belül nem tudok mozgatni, és EUR Rev. számlára kellene kerülnie eurónak amit csak forint alapú OTP számlámról tudok megtenni, de abban az esetben is lenne konverzió az összeg feltöltésénél gondolom. Tehét ugyanott vagyok maybe?
-
czanga
őstag
-
czanga
őstag
Nagyon köszönöm!
Revolut alatt létrehoztam egy online kártyát, "Euró alapú" névre keresztelve, majd ezt hozzáadtam Paypal-hez és elneveztem ugyanerre. (Majd figyelni fogok arra, hogy fizetésnél válasszam ki, hogy a kártya bankja váltson, ne a Paypal) Hozzáadás után adott kártyánál Paypal-en belül megváltoztattam az alapértelmezett devizát Euro-ra. Revoluton belül nem állítottam semmi mást. Azt hiszem, de javíts ki ha tévedek a Revolut hiába van forint számlám, alapból azt a devizát fogja használni, amivel egyenlíteni kell az összeget, de nem is találtam nagyon változtatási lehetőséget.
Azt hiszem ennyi lenne, ha jól értelmeztem?!
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Szeretnék rendelni egy német megbízható oldalról 279 € értékben egy terméket az autómhoz amit Revolut kártyával szeretnék fizetni, viszont “sajnos “az oldalukon csak PayPal illetve átutalási megoldás létezik.
Szeretném a Revolut kártyám előnyeit átváltási szempontból kihasználni, tehát kérdés hogy ehhez mit kell tennem?
Elég egyszerűen a Paypal felhasználom alatt kicserélni az OTP-s kártyát a Revoir útra, és beállítani hogy ne a PayPal váltsa a pénzt? (vagy utóbbit fizetéskor kell?) Jól gondolom?
Sajnos ezer éve nem használtam a paypal accountom, így minden segítségnek örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest