Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Először is: köszönöm a válaszod!
Ha aktív, és a PayPal egyenleg az elsődleges fizetési eszköz akkor annak az egyenlegnek kellene lenni az elsődlegesnek amilyen devizában fizetni kell és ott kell lenni a pénznek. Ha pl €-ban kell fizetni és Ft az elsődleges, akkor nem fogja látni az €-os egyenlegen lévő pénzt.
- Aktív, persze, és az egyenleg az elsődleges (és egyetlen) mód. Ez így működött 2.5 évig, most meg valamiért nem. Most is Forint van rajta és a Facebook is Forintot venne le - ahogy eddig is tette. Nem volt semelyik oldalon semmilyen változtatás.Ha a másodlagosnak bankkártya van megadva akkor ha lekéri a Facebook akkor pénznek menni-e kellene akkor is ha az egyenleg üres.
- Nincs másodlagos, eddig ment úgy hogy mindig töltve volt rá pénz.Volt aki úgy oldotta meg hogy egy új Facebook lekérést indított.
- Nem tudunk újat indítani mert a Facebook-on nincs mostmár gomb arra hogy fizethessek (helpdesk le is írta hogy miért: mert nem sikerült automatikusan.. kész röhej hogy akkor nincs manuális), nem tud lekérést indítani. Arra megy a hivatkozás, hogy megpróbálta a rendszer az (egyébként egyetlen) PayPal account-ről leemelni a pénzt automatikusan és "nem sikerült", ezért le is állította a szolgáltatásokat..Lehet írni nekik hogy valami gond van, nem működik ez a fizetés, jön egy általános automata válasz és arra elküldöd a hiba leírást válaszul.
- Megvolt és az volt a válasz hogy nagyon sajnálják de megpróbálta a rendszer automatikusan a PayPal-t és nem ment, biztos nincs rajta pénz (van, már hogyne lenne, eddig is volt). Ekkor mentem fel a PayPal-ra megint és néztem meg hogy minden rendben van-e a Facebook engedélyeivel és ekkor néztem meg ezt a bizonyos Balance dolgot ami az összeg helyett csúnyán a "nem várt hibára" fut..Akkor is az írás marad ha technikai hiba van, vagy gyorsabb ha tudsz angolul a telefonálás.
- Ezt akartam elkerülni mert ugyan jól beszélek angolul (mert napi szinten melóban szinte csak úgy beszélek) de az indiai ügyfélszolgálattal sose voltam jóban mert értetlenek, ezért írtam ide mert értelmesek emberek vannak és tapasztaltak, aztán hátha van ennek valami trükkje/módja/valami változás amin átsiklottam pedig írtam róla/ilyesmi. Eleget szívok a saját melómban is velük ( :Most úgy oldottam meg hogy kifizettem kártyával (egyébként azzal amivel amúgy a PayPal-t töltöm amúgy, hozzáadtam a Facebook-hoz mint fizetőeszköz aztán fizettem majd töröltem - tudom, értelmetlennek tűnik de volt már 2x gond belőle mikor hozzáadtuk hogy úgy emelt le pénzt hogy nem volt rá jogalapja (megérne egy külön posztot.. akár a Homárra is), úgyhogy mivel nincs "virtuális" kártya maradt a PayPal + feltöltés mint amolyan esetleges önvédelem).
..és köszi, megint!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest