Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
Ha egy ali-s eladó eljátsza ezt 100 vásárlóval, akkor az ali rendszerében 100 sikeres eladás egy termékre, amit el sem küldött valószínűleg. Esetleg 20 vásárló ad neki 5 csillagot, mert milyen jó fej volt, hogy kártalanította. Az már egy igen torz képet ad. Mert konkrétan ez az eladó semmit nem csinál, csak a vásárlók idejét vesztegeti.
-
Ghard
őstag
Egyre gyakoribb, hogy aliról paypallal akarják visszautalni a pénzt. Ne menjetek ebbe bele, felesleges köröket futtok. A paypalnál költsége is van az utalásnak. Egyszer én is engedtem a kis kínainak, hogy paypalozzon

Vagy újraküldi, vagy alipay refund, ilyen egyszerű.
Paypalon így küldött vissza 49 centet

Paypal vitarendezési központjával mi a helyzet? Egy hete írtam nekik egy nyitott vitával kapcsolatban, azóta se reagáltak. Látom, hogy karbantartanak, de még meddig...
-
Ghard
őstag
Ma nyitottam case-t paypalon, mert nem jött meg egy csomag.
Most este kapok róla emailt, a következő szöveggel: Investigation Complete. Because you reported that this claim has been amicably resolved, this case has been closed.
Mi a fene történt a paypallal? Én semmit sem jeleztem nekik, hogy megoldódott volna. Refund sem jött.
Írtam már a supportnak is... -
Ghard
őstag
Üdv
Banggoodról vettem egy hibás hőmérőt, amit csak paypalt bevonva voltak hajlandóak visszavenni.
Most azt kérik, hogy küldjem vissza a refundhoz, ami rendben is van. De paypaltól ezt a levelet kaptam:
1. A visszaküldött terméknek abban az állapotban kell megérkeznie, ahogy azt Ön megkapta. Továbbá minden szállítási költség is Önt terheli.Erre az esetre akkor nem tudom visszaigényelni a postaköltséget? A limitből nem futottam ki, mert egyszer sem volt még postaköltség visszaigénylésem.
-
Ghard
őstag
Sikerült belefutnom egy átverésbe. Paypallal fizettem, nem volt nagy összeg. Gondoltam egyszerű lesz a refund. Nem lett az.
Egy letölthető szoftverről van szó. Ha jól olvastam erre vonatkozik a vevő védelem, eladó oldalról viszont nem. Tehát ha valaki szoftvert ad el és a vevő reklamál, akkor a vevő visszakapja a pénzét akármit csinál az eladó. Én lehet, hogy elcsesztem, mert not received helyett not as described caset nyitottam(így próbáljon őszinte lenni az ember). Leírtam, hogy nem működik az adott szoftver, honnan van és egyebek. Előzőekben az eladó lerázott, nem is vitáztam vele, egyből áttoltam paypalnak a dolgot. Majd jött a határozat, hogy vissza kell küldenem postán(!) az eladónak a cuccot. Mellékeljem a tracking számot is...
Nem tudom, hogy jutott ide az ügy, vagy én néztem be valamit. Most várok egy másik ticketre, ahol elmagyaráztam még egyszer a dolgot. Hátha megértik... -
Ghard
őstag
Sziasztok.
Érdekes dologba futottam bele.
HumbleBundle oldalon akartam paypallal fizetni, de miután átdobott paypalra, bejelentkezés után ezt írta: Ehhez a tranzakcióhoz nem használható a kártyám, adjak meg másikat.
Fura, mert ebay és más oldalon semmi baja nem volt. Gondoltam egyet, és a konverziót visszaállítottam a drágábbra( paypal váltsa). Érdekes módon ezután engedett fizetni.
Mastercard van most a paypalomon, ezelőtt Visa electronnal sose volt ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest