Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
acstati
csendes tag
Elég sokat vásárolok az Ebayen és nekem eddig a legegyszerűbb a PayPal-es fizetés volt, hisz azonnal megkapta a másik fél a pénzt, nem kellett sokat várni. Valami olyanra emlékszem, hogy anno, mikor regisztráltam a kártyám, kaptam valami keretet, amiből tudtam fizetni. Az már elfogyott, s most egyszerűen nem engedi a kártyámmal a fizetést (fedezet lenne), valami olyat írt ki, hogy adjak meg egy másik kártyát vagy ha ezt akarom használni, akkor faxoljak át nekik igazolvány másolatokat. Ez most mi és miért csinálja?
Közben meg a kollégám kártyájaval simán tudok fizetni, kutya nem kérdezi, hogy más a név a kártyán, mint enyém.....
Köszi: K
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest