- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_felh
csendes tag
Sziasztok
Egy komoly problémámmal fordulok hozzátok.Vásároltam magamnak ruházati cikkeket, paypallal fizettem, kaptam EMS(!) tracking numbert az eladótól, aki látszólag el is küldte a rendelésem.
Viszont valamit trükközött, mivel SOHA nem jutott el hozzám a csomag, illetve SOHA nem is hagyta el a feladási országot.
Ez ugye egyértelműen látható is, ha lekérdezem a követési adatokat.Szerencsére az EMS pontosan mutat mindent: időpontokat, városokat, országokat, érkezés, feladás, kézbesítés stb... A címem, adataim 100% pontosak voltak.
Mindeközben az eladó (aki korrektnek, stabilnak tűnt a visszajelzései alapján) már el lett távolítva(!) az aukciós portállól (nem ebay) amin keresztül vásároltam.
Leveleimre természetesen már nem válaszol.Nem az első vásárlásom, sőt voltak már hasonló problémáim eddig is.
Előfordult hogy paypal "nem azt kaptam amit..." caset is nyitottam már, de az eladó egyszerűen beírt egy tracking numbert, és automatikusan lezáródott a paypal nyomozás. Nem lett belőle refund - tehát b@szhattam, soha nem lehetett újra nyitni a caset.
Volt hogy "nem kaptam meg a csomagot" caset indítottam, de ennek sem lett semmi eredménye.Itt viszont komolyabb összegről van szó.
Mit tegyek pontosan, hogy 100% visszakapjam a pénzem, és az eladónak SEMMILYEN módja ne legyen a további trükközésekre - valamint a paypal se basszon ki velem hogy automatán lezárja az ügyet, ha az eladó beír valami tacking numbert, vagy claim-ra állítja a caset.
Egy korrekt ügyintézésben bízom, amit valóban át is néznek, és cselekszenek is.
Az összes információ egyértelmű, összes bizonyíték mellettem szól - csak nem szeretnék úgy járni, hogy a kisköcsögnél marad a pénzem.Mi a helyes megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged