Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vtibike496

csendes tag

Na mint kiderült eddig a paypal váltogatott. Múltkor 1 hete kb bementem a fogaskerékbe beállításoknál és Manage pre-approved payments menüben átkapcsoltam h ne ez a ge*i váltson, ugye régebben amikor fizettem ebayen mindig átdobott a paypal oldalra még a régi sárgás fehér felület volt, és ott volt a fizetésnél hülyegyerek biztosan leírva h mi váltson, utána pay gomb azt kész, tudta a paraszt hogy mit csinált. Most meg bejön egy kis szar ablak hogy x dollár azt pay a gecik meg alapból nem hagyták úgy hátha nem tudja a paraszt hol kell beállítani tiszta véletlen. Ugye fogaskerék és ott, na de most ahogy beállítottam azóta be sem jön, vagy vmi error hibát kidob, elég gáz.
    Most előbb vettem vmit 1-1 dollárért először paypal-al utána bankkártyával fizettem ki, és jó lett a paypalnal a beállítás amit írtam, bankom vált, viszont ha bankkártyára megyek már a retek paypal vált, ott van a emailben Exchange rate: 1 HUF = 0.00356848 US.
    Tehát lényegében az új felület szarabb lett, bonyolultabb, és hülye fasznak nézik a júzereket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés