Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
menyhartlevi
üzenetére
Ennyit írtam a keresőbe: OTP deviza árfolyamok
Ez az első link amit felad.
Mozgasd a képernyőt felfelé és itt Árfolyamok.
Az OTP-d Deviza eladási árfolyammal terheli a számládat vétel esetén.
€ 313,91
$ 281,28Paypal árfolyam
Belépsz
PayPal balance-ra katt
Manage currencies-katt
és Payment conversion
€ 324
$ 291 -
aytukabozs
addikt
válasz
menyhartlevi
üzenetére
"Másik kérdés: hogy lehet átállítani hogy ne a PayPal
váltson, hanem a bank?"Amennyiben nem kártyával használod a PP-t akkor nincs ilyen lehetőséged szerintem, hiszen a topupnál forint számláról utalsz egy másik forintszámlára (unicredit) tehát itt nincs konverzió.
-
Kernel
nagyúr
válasz
menyhartlevi
üzenetére
Akár normál utalás, akár instant, szerintem ugyanazt a díjat kell fizetni, amit a saját bankod felszámít egy belföldi utalásért.
Az igaz, hogy egyik az Unicredit bankhoz megy, másikat a szlovák bank intézi, de gondolom, utóbbi is csak belföldi utalásnak számít, mert a partnerbankok ebben valószínűleg így állapodtak meg.
De abban biztos lehetsz szerintem, hogy a saját bankod nem fog ingyen utalni, illetve ez attól függ, milyen csomagod van náluk.
-
Hintalow
senior tag
válasz
menyhartlevi
üzenetére
A preapproved payment a folyamatos levonásokat tartalmazza pl. egy havi előfizetést, amit a paypalon vonnak.
Nem ott lesz az általad keresett beállítászoli62:
mondjuk nem igazán hiszem, hogy nagyon el lehetne titkolni előlük, ha utalsz rá--> látszik a neved, ha kiveszel pénzt--> szintén meg kell adni, a bankkártya hozzáadásánál nem mernék állást foglalni, de abból kiindulva, hogy csomót olyan eset van fórumokon, amikor más nevére szóló bankkártyát akarnak hozzáadni, és nem engedi hibás adatokra hivatkozva, szerintem az is eljut hozzájuk...
RBJ:
ha fizetsz paypalhoz kapcsolt bankkártyával, az teljesen hétköznapi kártyás vásárlás, mintha csak kb a sparban használnád a lakótelep szélén.
Ha ingyenes a bankodnál/számlacsomagodnál a kártyás fizetés, akkor paypalon is az lesz, ha van rajta jó kis átterhelt tranzakciós adó, akkor az paypalra is érvényes -
menyhartlevi
aktív tag
válasz
menyhartlevi
üzenetére

Megtaláltam a "My Preapproved Payments" részt, de ott nincs semmi...
Nem tudom semmire átállítani.
-
zoli62
addikt
válasz
menyhartlevi
üzenetére
Elvileg a cseh cég ezért nem számít fel külön díjat, legalábbis azt írják a honlapjukon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- OLED monitor topic
- Autós kamerák
- Vicces AI generált képek
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

V/