- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Amikor készültem a játékra, akkor megnéztem 1-2 "beginner tips" meg "good to know" videót, meg beleolvastam 1-2 cikkbe, aztán az lett a legszimpatikusabb tipp, hogy "játsz lassan, take your time, fedezd fel magad a játékot, élvezd... hagyd a guide-okat..."
Ebben a szellemben is kezdtem játszani, de azért érdekelne, hogy van-e visszafordíthatatlan vagy javíthatatlan rész egy karakter buildjében? Mert jól hangzik ez a lassan ,nyugi, nem kell guide... de azert ha beleteszek többszáz órát és kiderül hogy totál elcsesztem valamit és kb új karit kell indítani....na az felcseszne nagyon.
Pl már most bánok 1-2 skillt amit unlockoltam vagy nem nagyon merek ilyen support gemet ellőni mert olyan ritka, h nem akarom elcseszni
sajnos nem is mindig értem még a mechanikákat, hiába olvasok el mindent, tooltipet is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- További aktív témák...
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 8GB DDR4,256GB SSD,QUADRO K2200 4GB VGA,WIN11
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sajnos nem is mindig értem még a mechanikákat, hiába olvasok el mindent, tooltipet is..