Új hozzászólás Aktív témák
-
nanofocus
tag
Hát gyerekek így 15-20 óra után, majdnemhogy poe szűzként ( a poe 1-ben az a 100 órácska semmi ) így azt kell mondanom, hogy tényleg oda kell figyelni hogy mit hogyan kombinálsz, mert ha rosszul rakod össze a buildet, egy helyben fogsz haladni.
Tapasztalat: sorceress-t indítottam, már a második-harmadik hely is kihívás volt, nem beszélve az act1 boss-ról akit kb 10x kellett megpróbálnom hogy kinyírjam a rohadék farkasaival együtt.
Indítottam egy alt karit, de úgy néz ki egyelőre ez lesz most a main, egy witch. Ferzőtés és minionok kombóval mindenen megy át mint kés a vajon, csak chaos sebzésre speceltem, ami az első karival volt 5 óra az itt 1-1.5 alatt lement, nem beszélve arról h egyszer sem haltam, nem úgy a sorcival akivel legalább 30x. Nem nézek inkább buildeket, próbálom kitalálni mi merre hány méter a képességfán.
Véletlenül bevettek egy guildbe, utána vettem észre hogy van külön guild stash és abba is pakolnak bele jó cuccokat a haverok
Az aji 300 aranyból mit érdemes vásárolni, szakik meg tudják mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- PC Architech NOVA Gamer PC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest