Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
woodworm #585 üzenetére
Na átléptem debian alá és megpróbáltam befrissíteni a scriptet, hát azt mondta nem elérhető a szerver. Ezek szerint a régi verziót nem lehet frissíteni, vagy legalábbis nálam nem ment, újra le kellett töltenem. Csináltam egy új könyvtárat és újra letöltöttem a scriptet, működik, ki lehet választani a repót, próbaképp buildeltem is egy ALXDM fw-t, simán lefordult. Csináltam egy újabb könyvtárat és a Miracle091 repóból is próbáltam egy fw-t buildelni, de hibával megállt:
"libiconv/iconv.c:103:47: warning: missing braces around initializer [-Wmissing-braces]
checking for Doxygen tools... checking for dot... not found
Makefile:9: *** missing separator (did you mean TAB instead of 8 spaces?). Stop.
make[1]: *** [Makefile:181: all] Error 2
make: *** [Makefile:172: libs_only] Error 2
/------------------------------------------------------------------------------/
Firmware: ERROR
An error occured during the compilation process!
Please copy the logs and then ask questions on 4pda!
Press any key to continue... "
A Doxygen-t felraktam de így sem találja....
Új hozzászólás Aktív témák
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest