- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#60252516 #4386 üzenetére
Én legalább egy éve (de lehet több) nem használok Prometheus-t, pont azért, mert sok volt vele a szívás. Alapból Debian barát volnék, de jó ideje már azon sem megy a Promatheus. Régebben egy ideig azért tartottam Debian 8.11-et harmadik rendszerként az aktuális Debian és a Windows mellett, hogy azon fordítsak. Aztán egy SSD csere után már nem tudtam visszarakni, mert megszűnt a repo. Aztán meguntam, kukáztam a Prometheus-t, és már natívan fordítok mindig az aktuális Linux Mint rendszeren, ezzel eddig nem volt gondom.
Ubuntu-t nem próbáltam de azon kéne mennie, mert eleve azt ajánlja Szergej is a rídmíben. A Linux Mint rendszered milyen, Ubuntu alapú, vagy LMDE?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Viccrovat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest