Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Még az éjjel összedobtam egy újabb fordítást, de ez a tegnap előttihez képest csak apróbb módosításokat tartalmaz, szóval aki azt feltette, nem életbevágó a cseréje. Azóta jött még egy-két újabb commit, illetve ebben benne van összes színtéma, és az általam módosított script-eken történt némi fazonigazítás, "szépséghibák javítása", de semmi funkcionális változás nem volt.
Letölthető itt: MI-R3G_3.4.3.9L-102-c413016_with_MC.zip
Képek: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Amúgy ha valakit érdekel jött ki friss Breed loader is, legalábbis mióta én utoljára frissítettem, azóta több is. Megjegyzem feltettem a frisset, és ott vannak fordítási hiányosságok a Tampermonkey scriptben, van ami kínaiul jelenik meg, úgyhogy végül a 1338-as verziót tettem fel, az hibátlanul működik még a fordító alkalmazásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Battlefield 5 PC SteelBook és játék
- Witcher 1 Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő