Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jackal79
üzenetére
Fogalmam sincs mi okozhatja. Nekem is van rajta HDD, két qbittorrent kliens is fut rajta, de nem szokott leszakadni róla. WiFi jelerősség ügyben esetleg próbáld meg a Wireless - General oldalon alul, a Select country/region opciót Debug módba állítani. Én alapból mindig így használom, és nem tapasztaltam változásokat WiFi ügyben a cserék során, és a család sem panaszkodott ilyenre.
-
-
-
-
válasz
jackal79
üzenetére
Nem, hanem a Firewall menüben engedélyezni a Transmission WAN felőli elérését. Ez nekem azért kell itthon, mert a teszt router WAN portja az éles router egyik LAN portjára van rákötve, még a másik LAN porton a laptopom van, szóval a teszt routert a WAN portja felől érem el, vagyis technikai értelemben távoli eléréssel.
Attól függ, mivel szeretnéd elérni. Alapesetben helyi hálózaton Samba-t szokás használni, amit szintén engedélyezni kell és beállítani az USB menüben.
-
válasz
jackal79
üzenetére
Én nem tapasztalok ilyet. Létrehoztam az SSD-n a /transmission mappát, bekapcsoltam a szolgáltatást és a "távoli" elérést, és reboot után már elérhető volt a kliens. Csináltál reset-et és az után ilyen?
#3640 jackal79
Összetételüket tekintve nincs lényegi különbség, többnyire próbálom ugyanazokat az összetevőket beletenni az fw-be, amíg belefér. Itt inkább csak a forrás különbözik, mikor melyik fejlesztő repójából lett fordítva. Nekem egyikkel sem volt stabilitási gondom, ha lett volna, akkor azt már töröltem volna a megosztásból. Mondjuk általában 20-40 napnál tovább egyik sem ment, mert utána csináltam újat és cseréltem. DLNA-t használom én is, transmission-t nem, de ha nem menne, akkor gondolom már jelezték volna itt mások is.szerk.:
De ha mindenképp választanom kéne egy fw-t, hogy szerintem melyik volt a "best", akkor az utolsó Alexey-t mondanám: MI-R3G_3.4.3.9L-101-289c95a_with_MC.zip De itt még egyszer mondom, nekem a többi ott lévővel sem volt bajom. -
-
válasz
jackal79
üzenetére
Szia!
Ezt a verziót használom én is jelenleg mindkét itthoni Mi-R3G routeren, eddig nem volt vele gondom. DLNA megy, a transmission-t nem próbáltam, mert nekem utólag telepített qBittorrent fut rajta. A többi verziót pedig hozzá való router hiányában nem tudtam tesztelni.
-
-
válasz
jackal79
üzenetére
Az én fw-mben NTFS, ext2/3/4, FAT32 és exFAT támogatás biztosan van, szóval ezek mind jók. A routeren leggyorsabb az ext3/4 lenne, de ha olykor átakasztanád TV-re vagy laptopra is, akkor inkább legyen NTFS, azt általában minden támogatja. A Padavan router tuti, a Windows-os laptop szintén, és gondolom a TV is.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Próba
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest