Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
Nem lehet, hogy a hard reset, vagy mi a full törlés helyi neve, hiánya okozta a gondot? Ott volt a beállítás, de az Owrt nem tudott mit kezdeni vele. Ettől függetlenül szinte biztosan igazad van és nem tuti az OWRT. Nekem speciel nagy csalódás volt. Sokan használják, elterjedt, de max azon a két három routeren, azzal az a specifikus beállítással megy jól.
-
golya87
őstag
Sziasztok!
Pár hete beállítottam frissen egy RM2100-ast Padavannal. Működik rajta minden, kivéve egy pár éves LG WebOS Tv-t. Youtube megy, Disney Plus vagy LG App(?) Store nem. 5Ghz-n átállítottam a csatornát 100-ról 44-re, de a helyzet változatlan. UPNP-t hiányolná?
DNS a 8.8.8.8 router felől felajánlva, a Digis router még nincs bridge módban, így dupla NAT mögött van a Tv. És az alap 192.168.1.x-ről át kellett állni másikra, mivel a router és a digis eszköz nem lehet ugyanabban a tartományban. Minden más Intruder alapFW. -
golya87
őstag
Nem nagyon volt róla szó, de hátha találkoztatok vele valahol.
A Xiaomi Redmi AC2100-nál van újabb, jobb router padavan alá? -
golya87
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Noob kérdés, de Jenkins?
Az tud még ClearCase-t is kezelni, szóval semmi sem lehetetlen.
-
golya87
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
golya87
őstag
válasz
woodworm
üzenetére
Az nvram set paranccsal megadtam, majd commit-tal nyugtáztam, de mégsem jó. Sem a GUI-ban nem látszanak a bejegyzések, de még csak fel sem veszi a telefon a megfelelő IP címet. Ezt a hibát dobja a syslog:
"Mar 19 07:12:25 dnsmasq-dhcp[374]: DHCPNAK(br0) 192.168.1.51 bc:9f:ef:b8:7f:90 address not available" -
golya87
őstag
Sziasztok!
Rm2100-ason szeretnék fw-t váltani. (Sensegsm -> Alexey)
Tudnátok segíteni, hogy a fix ip címeket hol tárolja el a router? Elég macerás lenne újra felvenni egyesével őket.Előre is köszönöm a segítséget!
-
golya87
őstag
válasz
mr.perfect
üzenetére
A Breed azért jó, mert egy ilyen ELRONTOTT frissítés után nem kell soros kábeleket forrasztgatnod.
-
golya87
őstag
Melyik most a leggyorsabb, itthon is, boltból megvehető Padavan képes router?
-
golya87
őstag
válasz
Papamaco
üzenetére
Ezen leírással meddig jutsz?
Értelem szerűen az OpenWRT image-et ne tedd fel, inkább a Breed-et! -
golya87
őstag
Tudom, hogy olvashatnék orosz fórumot, de eléggé megkopott a nem létező nyelvtudásom.
Aki gyakori vendég azon fórumokon és nem veszi zokon a hírdeklődést:
Nincs esetleg arról valami pletyka, hogy Alexey tervezné az RM2100-as támogatását?Előre is köszönöm az információt!
-
golya87
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Érdekes, mert az első cserénél, amikor a Microserver integrált lan portjáról álltam át a hálókártyáéra, akkor nem volt ilyen gond. Viszont, amikor egy hétre rá vissza akartam állni, akkor nem akarta elengedni a hálókártya MAC <> IP összekapcsolását.
Végül egy router restart és a szerveren kiadott dhclient parancs megoldotta. -
golya87
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sajnos nem segített:
Sep 27 19:01:22 dnsmasq-dhcp[26434]: not using configured address X.Y.Z because it is leased to XX:XX:XX
Hát akkor ennyit a 61 napos uptime-ról.
-
golya87
őstag
Hogy tudom reboot nélkül eldobni a meglévő DHCP lease-eket?
Hálókártyát cseréltem az egyik gépemben és az Istennek se akarja elengedni a router, így nem tudom az új MAC címhez rendelni ezt az IP-t. -
golya87
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nálam még csak 43 nap, viszont ez (RM2100+Padavan) tényleg olyan, mint az N66U+Tomato volt régen. Lefedi az egész lakást, stabil ugyanúgy. Sem az AC66U_B1, sem a MiR3G+OpenWRT/Padavan nem tudta ezt.
-
golya87
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sajnos RM2100-nak még mindig nincs híre.
-
golya87
őstag
Sziasztok!
Ilyen sorokkal van tele a routerem log-ja:
Aug 18 08:30:24 kernel: PeerAddBARspActionSanity(): ADDBA Resp Ba Policy[0] not support
Csak kínai (hanwckf) találatokat kaptam Google-on.
Mi okozhatja?
(RM2100 Sensegsm) -
golya87
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Akkor ez eldöntetett, köszönöm!
-
golya87
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hektikus, hogy mikor jelentkezik, de olyankor (pl a poszt írása előtt) több (magyar) oldallal is így jártam. Most ismét nem tapasztalom.
-
golya87
őstag
Hiába mindkét (wan, lan) helyen 1.1.1.1 van beállítva DNS szervernek, mégis gondolkodik a telefon egy-egy weboldal betöltése előtt. Ez firmware hiba, vas vagy szolgáltatói? (Alexey múlt heti build, Mir3g)
-
golya87
őstag
Most olvastam, hogy a Xiaomi kijött a Redmi AX5 router-ével. Jól gondolom, hogy Padavan csak a MediaTek SoC-ket támogatja?
-
golya87
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Régi szép Tomato-s idők a 400+ napos uptime-mal...
-
golya87
őstag
válasz
herdsman12
üzenetére
Ja, ok, köszönöm!
Sajnos elég rossz az orosz tudásom.
-
golya87
őstag
Sziasztok!
Prometheus script-et hol kellene szerkesztenem, hogy felmegyem Alexey repóját is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars: Fate of the Old Republic megjelenés még 2030 előtt?
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)