Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ígyvanferi
    addikt

ígyvanferi: nem igazán értem hogy miért nem váltassz 775-ös foglalatra... (így vettem ki a szavaidból) Vettem az Asrock lapomat 13500-ért (kezeli a DDR-t DDRII-őt AGP és PCI-E-t) Fejlesztésre tökéletes. Akkor egy Intel P4 LGA 775-ös 3,0ghz-es proci 10000 forint nagyából. Egy PCI-E-es VGA (olcsóbb mint a AGP-s és gyorsabb is) igény szerint... van 7600GT ha ez elég. 25000FT akkor van 8600GT 26000-30000 közt. DDRII-es ram 1gb 6000-7000FT

Nem értelek... a maradi sz@r cuccok drágábbak és szarabbak is nem értem hogy ennek ellenére mért akarsz annál maradni. Mellesleg proci-t nem is lehet már kapni... legalábbis itt nem de nem is baj mert senki se vesz már ilyen lábbal ellátott ...-t

Számoljunk Lap: 13500
    Proci: 10000
    Ram: 1g 6000 2g 12000 - 13000
    VGA: 27000 - 30000 (8600GT-t ajánlom a 7600-nál 2-3e-vel drágább de jobb)
    Táp: 5000 (ez nem lenne egy top táp de elég lenne)

kb ennyi és mennyibe kerül? 64500... ennyiből max használtan raksz össze egy általád kiválasztott maradi cuccokból össze állított PC-t de nagyon nem érné meg...

szerk.: amúgy oda bízom a döntést de nagyon marhaságot csinálsz ha amellett döntessz... (már most se tudnád másnak eladni nem hogy késöbb, ha váltani szeretnél)

Kicsit jobban átgondolva, teljesen igazad van Neked is és Mycsonak is. Valóban hülyeség lenne megmaradni a régi szabványoknál, ha nagyjából ugyanannyi anyagi ráfordítással már alap szinten is sokkal jobb lesz a cucc.
    Egyébként ezt amolyan koleszos, netezős, néha WoW-ozós gépnek szánnám. Később lesz pénzem egy jóféle játékgépre, ahogy már említettem.

Ezek fényében akkor milyen processzort ajánlotok? Valami tuningosabb változatot szeretnék 12000-13000 Ft-ból. Esetleg valami hozzá passzoló lapot ... :B

Kössz szépen Nektek a felvilágosítást! Jó, hogy előbb kérdeztem, és nem cselekedtem. :R

Új hozzászólás Aktív témák