Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degradator
tag
nekem is lenne egy kérdésem, igen régóta AMD tulaj vagyok csak pár hete van Prescott P4 em, nem tudom hogy kb mennyi az elfogadható hőmérséklet, amin még bátran lehet hosszabb távon használni a gépet.
jelenleg kettő megoldás közül választhatok:
1:1 ben tuning 3300 mhz proci és 445 körül megy a ram. ez így stabil, hűvős a proci 50 fok körül.
a másik egy kicsit rostosabb, 333 ra visszaosztva ram, fesz 1.49 volt(több kéne neki?
)
és 3.73 Ghz. így majdnem kijön a 400 as ram.
gond csak annyi hogy 64 fokig is felszaladgál, de lehet még ennél feljebb is menne, valamint instabil! ilyen magas órajelre mekkora feszültséget ajánlotok? D0 steppinges Prescott prociról van szó, és egy jó tuninglap, egy MSI 865 PE NEO2 es.
ja már csak egy kérdés! csipszetnek ne adjak + feszt? elég meleg, lehet h emiatt fagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Trollok komolyan
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)