Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd #9543 üzenetére
lol vagy.
néztem a videodból megint egy kicsit (stikában melóhelyen
, hang nélkül ), kiseggelted azt a 3000-et, tisztán látszik rajta, a videoban semmi extra nincs, a földnézésed engem kifejezetten zavar, szerintem ez basic hiba, hook-olni jobban hook-olsz mint én, de nem is road a main-em, lehet ügyesebb is vagy nálam, de én inkább leáplom az asszonyt alkalmasint, minthogy junkrattal álmodjak....amúgy füles nélkül játszol jól látom (telefonon kicsit nehéz), ha igen akkor ez is basic hiba. cod4-ben mikor megvettem az első steelseries fülesem egy szintel magasabbra került a szintem.
egyszerüen sokat játszol, és mint minden blizz játékban itt is arra törekszik a rendszer, hogy 55% körüli winrate-en tartson, hogy ne menjen el a kedve senkinek a játéktól, van-volt, még egy kis mázlifaktorod, és ennyi.
1000 játéktól nem leszel fatality, csak tapasztalt....nekem 10.000 játékom van starcraftban. Volt, hogy minden teambenplayben master voltam az adott szezonban, random csapattársakkal, mégsem szóltam le a gold ligás játékosokat, mert tudom, hogy milyen szopás van/volt ott, és nem nő az e-péniszem attól, hogy nagy az arcom...de nem vagyunk egyformák.
Mindenesetre a tegnap esti csapatból nem lógtál volna ki semmilyen irányban, nem vagy jobb a nagytöbbségnél sajnálom, ha ez elkeserit, de mondogasd mekkora ász vagy, és élj hazugságban.
a korod sem kirivó, majd pertut köpünk egyszer és eldöntöm tegezhetsz-e
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest