- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
hát nem tudom mi van ezen a héten, de kb az összes létező meccsemen lehetetlen compokat hoznak. kb folyamatosan soloheal vagyok, van egy rakat Winston úgy hogy az ellenfélnél kb semmi nincs amit kéne counterelni, és senki se vált le a counterekről.
kb az egyetlen jó meccseim azok reggelente munka előtt vannak, amikor kénytelen a rendszer masterekkel összerakni, hogy ne legyen hosszú a queue time. bár ott is vannak fura emberek. valamelyik nap valaki elkezdett kérdezgetni, hogy én vagyok-e DSPStanky
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok! Megvásároltam a játékot, olyan két - három hete játszogatok vele. Valakinek van kedve játszani csapatban?
-
torik
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #8791 üzenetére
Nekem nem lett volna erőm ennyit gépelni de megfogalmaztad a lényeget
egyébként ha Oasis-t akarsz próbálgatni akkor arcade-n belül tudsz kimondottan csak oda keresni meccset live-on.
-
brumi1024
veterán
válasz
xPraetoriaNx #8791 üzenetére
Oasis elérhető live-on is, miért a PTR-on próbáltad?
-
xPraetoriaNx
senior tag
Na tegnapra lett végre netem szóval mentem PTR-ra próbálgatni, két észrevételem van.
1) Oasis alapvetően bejövős map, de mi az istent csináltak ezek? Főleg hogy már volt PTR patch is... Rendszeresen 35-40 FPS-em volt ("alapjáték" nem megy 100 alá mióta kiszedtem a vsyncet), és ahogy chatben rákérdeztem írták is, hogy van valami gebasz mert másoknak is csinál ilyet.
2) Roadhog hookja így már tetszik, valóban jobban kell vele célozni (ami nem baj, sőt), de az hogy Mei-t meg Ana-t tudom végre büntetni, az megfizethetetlenMondjuk csak 1 kört mentem, szóval lehet "hosszútávon" mégis találni fogok benne kivetnivalót, de jelenleg így bejön
Sirandrish -- Az a baj, hogy értem én, valamiért nagyon csípi a szemed Roadhog, de ha azokat mind megcsinálnánk amiket mondogatsz, kb ki is lehetne venni Roadhogot a játékból... Sőt igazából már a hook első PTR implementációjával is ki lehetett volna venni. Csak hangsúlyozni tudom, Roadhog a hookjából él., arra épül az egész karakter. Ha nincs hook kb szart se ér az egész karakter, mert nontank hősöket csak akkor tud kinyírni (illetve hát, úgy egyáltalán eltalálni kb), ha beleállnak a pofájába, vagy ha pont bemásznak abba a range-be, amiben jobb egérgombbal oneshotol.. Viszont az meg már elég messze van ahhoz hogy egy összevissza mozgó ellenséget ne legyen olyan egyszerű eltalálni, szóval erre se lehet építeni. Nem véletlenül látod azt általában, hogyha Cucu elhasználja (vagy főleg ha elbassza) a hookot akkor menekül a picsába healelni... "Sebzést csökkenteni", szóval egy távolra amúgy is használhatatlan hős még közelre is keveset sebezzen, értem. "ranget csökkenteni", szóval nem csak hogy távolra használhatatlan, de konkrétan pár méteres körben legyen csak egyáltalán értelme, megintcsak értem.
Az a baj, közlöd hogy nem akarod telefröcsögni a topicot, ugyanakkor mást se csinálsz az utóbbi időben, minthogy Roadhog használhatatlanná nerfelése mellett kampányolsz...
De egyébként meg tubíáneszt, amíg Hanzo "1,5-2 fejnyivel mellédlő de azért headshot" alapon működik, addig a hook hitboxa miatt se sírjon senki.
-
Redcaster
őstag
válasz
Sirandrish #8789 üzenetére
Mellette igen... Ellene már kevésbé
-
torik
senior tag
válasz
Sirandrish #8783 üzenetére
Igaza van bruminak, egyszerűen azt kéne kijavítani hogy ne lógjon ki vertikálisan a kapcsolódási pont a kampóból, ennyi. A hook majdnem 3x akkora mint amekkorának tűnik. Minden más csak animációból adódó illúzió.
(#8786) Sirandrish
Na az már késő
-
NyxNyxNyx
addikt
Aimbotcalvin-t ismeritek? Top 100 körül van. Néztem egy 1 órát a stream vodjait, nagyon jól tolja és nem unalmas, mert sok hőssel nagyon jó. Meg úgy alapvetően "gyorsan" játszik a tag, szinte már tényleg aimbot szint. Kicsit cocky, de nagyrészt sarcasm. Widow-t is jól tolja, majdnem Kephrii szint, cserébe szvsz jobb arc.
-
Kanczy
veterán
válasz
Sirandrish #8783 üzenetére
Attól túl erős, hogy nem azt csinálja, amit kellene neki, úgyhogy megpróbálják kijavítani, és ezáltal nerfelni is egyben
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Sirandrish #8781 üzenetére
Miért kellene növelni a cd-t, csökkenteni a sebzést vagy a távolságot?
-
brumi1024
veterán
válasz
Sirandrish #8762 üzenetére
Az igazi problémát egyébként a ház méretű függőleges hitbox jelenti (amivel nem foglalkoznak a mostani change-ek). A fura hookok nagyrészének oka az. Minden más a késleltetés miatt tűnik "dimenziókapunak".
-
torik
senior tag
Egyébként nem olyan hírek keringtek első szezon indulásakor hogy az arany fegyók ki fognak kerülni egy idő után a játékból?
-
brumi1024
veterán
válasz
Jinxb1rd #8774 üzenetére
Jól meg lehet határozni az enemy mozgását hang alapján, így azt mondom igen, de jó hangszóróval ugyanazt az eredményt el lehet érni egy nem túl zajos szobában. De ha ismered a pályákat tudod hol milyen hangja van a lépéseknek és így a hangkeltők jó tere sem annyira fontos.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Jinxb1rd #8774 üzenetére
Szvsz egyszerűbb ShadowPlay, de ahogy érzed.
QuickSync-et én csak streameléshez használtam, nert NV codek csak rohadt magas bitrátán ad jó képet, azt meg nem bírja az ember nete, értelmes x264 beállításokhoz meg gyenge volt az előző CPU-m. De amúgy (anno legalábbis, kb egy éve) mindenhol azt olvastam, hogy helyi rögzítésre nVidia a legjobb (akár nVcodek akár ShadowPlay szinten).
Hát, Overwatchban is igen jól hallani hogy melyik ellenség merre futkározik, szóval szerintem van értelme.
-
Jinxb1rd
addikt
Köszi a ShadowPlay tippet, akkor majd próbálgatom.
bevetheted az Intel prociban lévő GPU-t is a QuickSync codeccel
Ez jól hangzik. Talán végre haszna is lenne annak a VGA-nak.
Más:
Szerintetek van értelme fülessel játszani?Régebbi FPS-eket mind fülessel játszottam, mert kb wallhack pontosággal tudtam, merre futkározik az enemy, de itt nem érzem, hogy lenne értelme. Dob a teljesítményen bármit?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Jinxb1rd #8770 üzenetére
Az Nvidia Shadowplay ami a legkevésbé befolyásolja ha teljes fullscreen módban játszol, sajnos elég egyszerű és limitált a szoftver, kevésbé hatékonyan de több beállítással az OBS fel tud venni az Nvenc codeccel. Kicsit rosszabb képminőséggel - de magasabb bitrate orvosolja vmennyire, bevetheted az Intel prociban lévő GPU-t is a QuickSync codeccel (nem kell, hogy arra legyen kötve a monitor, csak biosban bekapcsolni és driver), az sem terheli annyira mint az x264.
-
Jinxb1rd
addikt
Zaryával rengetegszer van az hogy hentelek mint a hülye, úgy érzem jók vagyunk, aztán hoppá: hát nincs is már meg a csapat. 1v4.
Helyezkedést még tanulnom kell, meg ja i need help hasznosabb lenne. Vagy valami jelzés arra vonatkozólag, hogy ha healt kérnek, hogy hát mnidkét healer halott is messziről rohanok odafele...
Ezzel a Group up-al se vagyok kibékülve, valami más kellene helyette, mert nem érdekli az embereket.
-
brumi1024
veterán
válasz
Pocok256 #8766 üzenetére
Mindenkinek "kötelezővé" kellene tenni egy pár óra support gameplayt, utána mindjárt látnák milyen az ha otthagynak.
(#8767) k-adi: Azt automatikusan mondja, de általában nem figyelnek rá a csapattársak.
(#8766) Pocok256: A Mada Mada igenis fontos.
Más: Abszolút meglepett tegnap éjjel a QP. Egy egészen tryhard meccs váltópontjára kerültem be (Route 66 defről attack), és mivel induláskor egész normális teamcomp jött össze, gondoltam próbálkozom. A végén Widow voltam, majdnem bevittük, de az enemy egy szerencsés Mei és Soldier ulti kombója megnyerte a védekezőknek a meccset. Ami a meglepetés volt, hogy a flame ellenére nem egyből a Widowt (engem) kezdtek el támadni, hogy miért nem voltam tank, hanem megbeszéltük mit szúrtunk el, mit lehetett volna máshogy. Ezekben a flame és toxicity teljes időkben ez számomra pozitív. És még potg-t is kaptam.
-
Jinxb1rd
addikt
Hát nálunk folyamat az volt a vesztes gamekbe, hogy a instant leölték a supportokat és a kutyát nem érdekelte, főleg a majmok nagyon aktívak voltak. Ezeket Roadhognak le kellett volna rendeznie. Ha lett volna vagy foglalkozott volna vele. Vagy egy mei is jól jött volna.
Később Pocok-kal toltam, jött ugyanaz a szitu, meguntam aztán elváltottam a helaerről egy mei-re, mert ha egyébként se tudok healelni akkor majdnem mind1. Meg is nyertük azt hiszem.
-
Edem05
őstag
Este már nem tudtam válaszolni mert meghalt az oldal.
Tegnap volt egy olyan meccsem ahol lehülyézett egy orosz csóka mert nem tudtam healelni (rein-t játszott) a pharah miatt. Mindig kilőtt. Aztán közöltem vele, hogy ha a csapat le tudja lőni a pharát akkor tudok healelni. Route 66 második kapu után tudtuk csak megfogni őket és így nyertünk mert mi meg betoltuk.
Nehéz a supportot játszani mert ha "nincs heal" akkor egyből hülye vagy. Arra már nem is gondol az illető, hogy az egyik ellenséges játékos éppen gyilkolja a supportod.
-
Sirandrish
legenda
válasz
xPraetoriaNx #8759 üzenetére
Ez vicces
Mert a loverek (haterek után szabadon) sem látják be hogy az eredetivel baj van. -
brumi1024
veterán
válasz
Sirandrish #8756 üzenetére
Winstreak nagyon sokat ad. Én volt hogy 100 pont körüli összeget kaptam, a teljes silver így gyakorlatilag 8-9 meccs volt.
-
saen
veterán
Új PTR változások:
"We're about to push a new build to the PTR with some new changes:
Roadhog Hook
- Added some more line of sight checks towards the left/right of a potential hook target. This means it should be easier to hook someone who is sticking halfway out of a doorway, or behind a thin pole, etc. These checks are also used for the persistent line of sight check, so if a hook target moves behind a slim object like a stump or a lightpole, they won't be released anymore.
- Hooked targets are now slowed heavily while they are stunned, even if they are in the air. This means if someone is strafe jumping away from you and you land a hook, they are a lot less likely to slide out of line on sight, breaking the hook.
- Fixed a bug that could allow you to hook someone and pull them behind you if you spun around before the hook landed.Ana
- Biotic Grenade duration reduced from 5s to 4sSombra
- Hack cooldown reduced from 12s to 8sThanks for the feedback so far! Hopefully we'll have this new patch up very soon so you guys can check it out and let us know what you think."
-
brumi1024
veterán
Ma ez a 3v3 valami agyhalott gyülekezet. A legjobb a Sombra volt, aki fogócskázott magával.
De a haverja grandmastert sem értem, hogy lett grandmaster, konkrétan semmit nem talált el.
Azt pedig továbbra is bugnak tartom, hogy a nyerésre álló csapatot büntetjük az óvodás (mondjuk az óvodások tapasztalatom szerint értelmesebbek) rage quitterek miatt. Miért képtelenek az emberek uralkodni magukon?
-
brumi1024
veterán
-
NyxNyxNyx
addikt
Valaki próbálta már DVa-t ptr-en? Mennyivel lett gyengébb, játszható lesz még szerintetek? Jó lesz majd kevesebbet látni belőle.
-
NyxNyxNyx
addikt
Még jó, hogy nem vagy rajta a listán.
Egyébként nem gondoltam volna, hogy ennyire elől vagyok, bár ebben az is közre játszik, hogy sokan QP-ben "ragadtak", igaz én is.
Most nézem nekem van 2 blocked damage-em overbuffon. Ez mi lehet? Nem játszottam semmi olyan hőssel ami tudna blockolni.
xPraetoriaNx: Ez jó.
Ezért szoktam a kanyar után a lépcsőhöz rakni az aknámat, hogy tudjam ha ott sunyulnak.
-
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd #8729 üzenetére
nem azt mondtam, hogy olyan karakterrel menjen amivel 5perc játéka nincs, (és/vagy), nem is ért hozzá.
Hanem amivel kevésbé tud, (de azért megy vele a játék) lehet hasznosabb lehet, a csapatban
pl. én szerintem Junk-al vagyok a legjobb, de ha van 1tank, 1 heal, 3 dps, akkor hasznosabb lehetek Lucioval, mégha úgy is érzem, hogy azzal kevésbé vagyok jó (bár van aki szerint azzal jobb vagyokde ez most irreleváns
), vagy +1 tankal (most Zarya-ra kattantam rá, és elég jól is érzem magma a bőrében)
+persze számit az ellen csapat összeállitás, ha 3karakter counterel (pl. phara, Winston, widow...akkor erőltethetem junkot mindhiába) -
brumi1024
veterán
válasz
Jinxb1rd #8732 üzenetére
Ott a smiley. Ezt nem compban kell kipróbálni, hanem QP-ben, ahol a Rein-ok 90%-ának fogalma nincs arról, miért van ott valójában. Vagy ha kicsi van is, akkor beáll mint a cövek és összeszedi az összes firestrike-ot, vagy Symm lövedéket a pajzsával, aztán amikor óvatosan fel van hozva neki, hogy picit kirakhatná a pajzsát, akkor mindenki más a helikopter, mert pillanatok alatt leszedik. #Truestory
-
oxox
addikt
válasz
Scholes9 #8724 üzenetére
kár kikapcsolni, ez benne van a játékban, és tényleg vannak normális játékosok is.
pl.
Tegnap este toltuk itt ph!ajtásokkal (Torikkal, Arrow-al), és Anubis védekezőre az egyik pub-os gyerek pickelte sym-et előlem (vannak standart sym, junk, lucio mapjaim, ahol érzem, hogy azzokkal hozom az átlagot) elkértem tőle, és egyből odaadta...de van, hogy megkérünk valakit, hogy váltson, mert lehet tracer nem lesz hatékony phara ellen, és váltanak (nem mindig de előfordul azért).
de chat nélkül igy esélytelen lesz, és lehet még akkor is hatékonyabb vagy, ha egy olyan karakterre váltasz akivel gyengébb vagy, de a csapat mégis hatékonyabb, tehát ez oda-vissza játék. (bár én pont azt irtam, hogy fentebb nem váltottam el
) , de nem szoktam erőltetni, ha nem megy (pl. az emlitett Anubison, kb 5x váltottam karaktert..., sym-ről mikor buktuk A pontot hoztam junkon erre beváltottak pharára, hoztam soldiert, erre hozott valami mast, visszaváltottam junkra, erre Ő is vissza pharára)
-
Edem05
őstag
Egy kis érdekesség: [link]
-
Jinxb1rd
addikt
3k-nál érdemes bekapcsolni, itt már nagy arányban értelmes emberek vannak. 2600-2700-nél még vicc kategória, rage-re nem vagyok kiváncsi.
Egyébként vicces, mennyire érezhetőek ezek a 100 sr-es különbségek is.
-
knoxhu
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #8718 üzenetére
Az jo enyémet elírták, 1060-on vagyok
-
Pocok256
veterán
Rég volt már ilyen
[rdg-21961] => 36
[Mateo0019-2739] => 43
[Keller16-2844] => 45
[kemotox-21526] => 49
[Zoley-2316] => 53
[paulbig-2590] => 54
[Tomi82p-2604] => 784
[Tydus-2314] => 908
[Genos-21234] => 1303
[capicorn-2583] => 1354
[maLLoY-2971] => 1407
[OriHUN-2184] => 1539
[turtledoghu-2339] => 1583
[Angkasa-2658] => 1589
[DanielHUN-21991] => 1715
[Jules-2812] => 1736
[Rison77-1988] => 1750
[BoK-2871] => 1777
[csana-2351] => 1802
[noNameFPS-2867] => 1871
[MadWolf-11626] => 1874
[nonsense-2596] => 1888
[JSaN-2520] => 1894
[HeadHunter-2893] => 1896
[Orgi-2880] => 1976
[ProEvoFan-2748] => 1983
[errornsl-2512] => 1986
[mobal-2813] => 1993
[Berghold-2362] => 2012
[Symmetry-2738] => 2014
[Andrish-2666] => 2019
[DeadPool-24156] => 2020
[Tyrion-2643] => 2021
[Steelsector-2311] => 2028
[mAsh-21366] => 2066
[Dawnton-2800] => 2088
[Csimpokomon-21669] => 2096
[nepszter-2605] => 2132
[Klayura-2377] => 2257
[PraetoriaN-2169] => 2261
[CoolFrog-2770] => 2331
[Tojgli-21916] => 2353
[Arrow-23603] => 2366
[Kelepke-21393] => 2405
[Skitzo0-2996] => 2454
[oxox-1525] => 2476
[Reignbow-21545] => 2494
[koromiz216-2871] => 2511
[Daltos-2323] => 2520
[Brumi-21999] => 2522
[zoLa-2824] => 2528
[Pez-21238] => 2552
[Servacius-2866] => 2558
[ToriK-2289] => 2571
[NaniJuice-2718] => 2577
[Raruh-2559] => 2604
[Akihito-2273] => 2615
[ZS3NIDDQD-2681] => 2637
[kanczy-2258] => 2646
[Bocskay-2256] => 2653
[Black-2824] => 2704
[NyxNyxNyx-2778] => 2800
[JinxB1rd-2697] => 2885
[knox-2531] => 3060
[qr1sz-2624] => 3297
[ferdzso-2174] => 3417Grat a top 5 playernek
Én pont leszorultam csak 6. lettem
-
oxox
addikt
hát vicces ez a pub
hanamura,védekezés sym-t pikkeltem (nehogy más tegye)...felállás, törpe, mei, dva, mercy, hanzo, meg én...
csuda szép pick.törpe elkezdi szivni a vérem, hogy legyek rein..mondom nem, ha akar reint, hozzon, meg nézze meg a winrate-em sym-el (75% volt..igaz,csak 2 óra játékidőm van compban)
válasz, ha bukunk az az én hibám. Bevédtük, meg sem haltam, 70%-ban volt teleport
következőre beirom, hogy relax csak megnézem a statot (hogy mennyi ideig volt teleport)
erre elkezdi megint szivni a vérem, hogy csak szerencsém volt, és kussoljak.
mondom nyugi, válasszanak, phara, zarya, solder, junk-ból valamit..de azért vicces, hogyha bukunk az én hibám, ha nyerünk akkor szerencsém voltzaryát választották, 65%-os töltöttség lett a végére, begázoltunk (megint csak nem haltam meg), lángoltam szépen, 0 halál, ki lett a potg? (sym)...erre mindenki maradt volna játékban...ezek után szop.anak együtt, mert ha buknánk csak menne a mutogatás
-
brumi1024
veterán
válasz
mongoose123 #8711 üzenetére
Azaz. Bekapcsolható (default az off) a hátrafele wall ride, ami eddig nem volt. Ha másra nem a floor is lava achira nagy segítség.
-
mongoose123
aktív tag
válasz
xPraetoriaNx #8710 üzenetére
Ami szembetűnő az a wall ride beállítása.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Linkelt Stylosa videót nem néztem még meg (hétvégére elszállt otthon a net, mostmeg melóban vagyok
), de "máshogy kell használni", persze, ha nyílt terepen találkozol valakivel akkor erősebb a hook, de ha a target közelében van tereptárgy akkor fölösleges használni.
Nagyon remélem hogy mire hazamegyek lesz net és ki tudom próbálni, hogy ne csak "elvileg" alapon dobálózzak az véleményemmel, de nagyon kétlem hogy gyakorlatban is máshogy lenne ez... Persze ne legyen igazam, mindenki azzal járna legjobban. -
Rathrol
senior tag
válasz
Németh Péter #8706 üzenetére
Blizzard tudja a problémát, még sincs megoldva..., és csak annyit találtam hogy ellenőrizd a kapcsolatot ami probléma mentes, és ethernet kábellel van csatlakozva a konzolom.
-
-
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Nálatok nem szokott szétkapcsolni a szerver mecs alatt? Mert nálam mostanában elég sokszor fogad az lc 202 hibakód, vagy csak nálam van gond?
-
7
addikt
válasz
NyxNyxNyx #8700 üzenetére
Én nem vagyok pártolója az egymással szembeni negativitásnak és a tisztelet hiányának. Korábban is elhatárolódtam a "gg ez" és társaitól, de az utóbbi időben rászoktam, hogy a legtöbb játékban köszönök, jó játékot kívánok mindenkinek. Vannak, akik értékelik, és kevesebb anyázást látok azóta én is.
-
Jinxb1rd
addikt
Ha ragel az enemy és elkezd a közösbe írogatni, én rásegítek egy lapáttal. És onnantól már tényleg ez win
Új hozzászólás Aktív témák
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok