Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz
Mister_X
üzenetére
Nem volt egyértelmű az alany és a tárgy, de igen, tudom, Widow ölte meg a férjét, aki éppen aludt, mert a Talon átprogramozta. Annyi volt a lényege a mondandómnak, hogy az átprogramozás előtt Widow nem volt bérgyilkos, és nem egy véletlenszerű megbízása volt, hanem konkrét feladata, hogy ölje meg a férjét, amit egyébként nem tett volna meg, ha nem ejtik fogságba és nem kap egy kis refaktorálást az agya korábban.
(#9096) skitzoo: Hétvégén most nem voltam otthon, tegnap éjfélkor mentem fel egy kicsit, de a héten esténként már leszek.
-
Joezyka
senior tag
-
Joezyka
senior tag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
qp-ben is kb olyan olyan skillű (SR-ü) emberekkel rak össze, mintha compoznál, annyi, hogy qp-ben nagyobb a szórás. Ez pont azért van így, hogy ne legyen kacsavadászat, hogy egy GM bemegy a silver meg bronzosok közé alázni és epéniszt mutogatni.
gondolkozz fordítva: elmész qp-zni, és berak téged 5 silver/bronz emberrel 1 csapatba, enemy meg master, gm. Te sem leszel tőle boldog.
-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Widownak volt férje, talán nem LGBT, bár lelőtte, szóval ki tudja.
-
TBT
Topikgazda
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Nem hinném, hogy ez befolyásolna bármit is.

-
TBT
Topikgazda
Tracer megint új skint kap... Kajakra, kedvelem a kiscsajt, de minden eventnél skint kap. Widowmaker pedig csak nyáron kapott valamit, neki is gyárthatnának már valami újat.

-
saen
veterán
PTR-t lekapcsolták, este jön a patch

-
NyxNyxNyx
addikt
Engem már a quick play is kiéget, folymatosan masterek és grandmasterek közé rak be. Csak kicsit chillben akarok játszani, nem tryhardolni, hogy legyen egyáltalán valami esélyem...
-
Mustármag
őstag
Köszönöm, ott volt.

xPraetoriaNx Igazából nincs semmi komoly amit ne tudnék vissza állítani, mert a legfontosabb az egér érzékenységet tudom fejből, ez egy CS:source-os megszokás, meg kényelmesebb hogy crtl-c crtl-v és máris a jól megszokott beállításaimat használhatom és nem kell egyenként a megszokott gombokra állítanim a dolgokat.
-
saen
veterán
-
torik
senior tag
Valami nagyon nincs rendben a matchmaking-gel, ezt már többen észrevettük. Elvileg 100 meccs körül kell tolni hogy bekerülj a saját bracket-edbe és kiélezett csaták legyenek, de a tapasztalat az hogy ez nem így van, ugyan úgy vannak egyoldalú mérkőzések.
Lehet hogy később javul a helyzet ha lenyomsz még többet, de ha 100 lejátszott meccs nem elég nem tudom mennyi kellhet
-
saen
veterán
Ma toltam 4 comp meccset, mind a négy totális stomp volt. Persze 2-2 lett a vége, de valami félelmetes, hogy mennyire egyoldalúak voltak. Mitől van szerintetek, hogy ez még mindig ilyen? Már a harmadik szezon van, azt gondolnám, hogy eddigre mindenki megtalálta a helyét és szoros meccseket lehet nyomni. Erre nagyon nem ez van. Mivel soloztam, minden meccsen próbáltam kitölteni a szükséges role-okat, szóval még azt se lehet mondani, hogy valaki belekényszerült valami neki nem tetszőbe. A legviccesebb az első meccs volt, dps role jutott nekem Dorado-n, amiben nincs gyakorlatom. Kb nem csináltam semmit és mégis nagyon simán nyertünk. Fura az egész, de úgy nagyon

-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Hol találom a játék cfg mapályát?
Szeretnék egy tiszta rendszertelepítést eszközölni, és nem szeretnék minden apróságot újra beállítani. -
oxox
addikt

persze mikor ráérek napközben
Zalán akkor szerda reggel tudjuk csapatni. -
TBT
Topikgazda
-
oxox
addikt
holnap este vagy reggel jön a kinai skin áradat?

-
bazs0811
tag
válasz
Mustármag
üzenetére
Kedvencem amikor ezzel jönnek hogy Ana a legjobb pharah ellen. Jó amúgy, de ahogy mondod, a harmadik találatot már vagy beadjuk vagy nem...és akkor kb. a heal ki is esik. Ugyanakkor DVA-val is szépen le lehet darálni, genjitől is látni sok gameplay-t ahol aprítja pharah-t, Zenyatta is jó.
Én 3 nap alatt majd 20 meccsből 1-et nyertem rankeden, plusz egyet majdnem, de leave-elt a csapattárs így buktuk is persze, úgyhogy lecsúsztam valami 1700-ra 2060-ról. Itt most úgy kezdődik a pick, hogy mindenki felsorolja hogy mivel nem tud játszani és kb. van 1 amivel szerinte tud. És nem érti miért mondja a másik hogy menjen qm-re gyakorolni meg tanulni...szerintem innen már nincs vissza út.

-
NyxNyxNyx
addikt
Overwatch Animated Short | Dank Dragons
zseniális editing
-
TBT
Topikgazda
Lábhoz, az Úrnő kérésére!

-
Mustármag
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
(SR~2000)Route 66 Defend oldalt Ana(én), Lúcio, D.va, Reinhardt, Mei, Symmetra.
Másik fél:Ana, Lúcio, Reinhardt, Zarya, Phara McCree
Phara folyamatosan inzultál. Lehetőségek: -Foglalkozom a Pharával de nem.kapnak healt a tankok.
-Nem foglalkozom a Pharával imádkozom és életben tartom a tankok ami ki nem szed a Phara
-Vagy váltok valami olyanra amivel hatékonyan fel tudom venni a harcot a Phara ellen, de senki sem vált kevés az az egy Lúcio elesnek a tankok.
Ilyen(vagy hasonló) felállásból tegnap este 3x volt részem.
Én nem azt mondom hogy milyen profi vagyok, de mégis ilyenkor mit kellene tenni?
Engem nem zavar ha veszitek, az zavar ha utána szükségét érzem egy szájvizes öblítésnek, holott a legjobb tudásom szerint játszok. -
whitezo88
nagyúr
EZZEL a zseniális giffel kívánok kellemes hétvégét

-
pohár
félisten
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
nem nagyon izgultam rá a pontokra, csak egyszerűen minél alacsonyabb szintű csapattársakkal sorsol össze a rendszer, annál idiótábbak sokszor (tisztelet a kivételnek), nagyon népszerű volt az egy healeres felállás (az is Mercy), az ellenfélnél volt Pharah, nálunk Soldier nem, mert mi a fasznak, meg Rein nélkül támadni Volskayán, az is egy élmény volt (volt még egy D.Va rajtam kívül, mint tank), szóval na... meg a szokásos "kurvajódefendcharacterhanzonemcserélemle"
az esetek többségében meg Zaryát tolom, ritkán van olyan meccs, mikor 2 goldnál kevesebbel végzek a meccs végén
-
Jinxb1rd
addikt
De ha könnyebbé akarod tenni a win-t, akkor szerezz egy playert magad mellé, és nyomjátok a rein-ana duo-t. Persze jól kell játszani mindkettőnek hozzá, de ez a két legfontosabb hős. Ana-nak főleg rein healelésére kell koncentrálnia, aki pedig a csapatot védi és a jól időzített csapkodásokat tol. A legtöbb játék azért lose, mert a dps-eket healelgetik egyfolytában, mikor a tankok hirtelen akár több száz damaget is bekaphatnak. De ha meg elhullanak, az egész csapat megy a levesbe.
Én voltam merész, és 3k felett kezdtem el megtanulni rein-t játszani.

-
Jinxb1rd
addikt
Nem csak a csapattagoktól függ, hanem tőled is.
Amikor én lecsúszok, általában olyankor 200 pontokat is veszítek, de ez az én hibám is, mert bár lehet nem én játszok feltétlen a legrosszabbul a csapatban, de hogy nem is adok bele apait anyait, 3200-as szintű gameplayt, amivel valamennyire balanszolni lehetne a looser teamtársakat, az is biztos. Kiégve nyomja az ember, hogy ú bakker, veszítettem 25 pontot, vissza akarom szerezni. Ú bakker már 50-et, mindkettőt vissza akarom nyerni... úú bakker, most már 40-et vont le, muszáj nyerni, mert ez egyre rosszabb lesz.
Igen, ezekből lesz lose streak. Alig sikerült elérnem a 3k-t, mert csak a pontok miatt játszottam, de utána meg érdekes módon játszi könnyedséggel elmeneteltem 3200-ig, mert nem feszültem rá, nem érdekeltek egyáltalán a pontok.Pocok most ugyanezt játssza, ráfeszül a 3k-ra, tök ideg, amikor 2 win-re van tőle, aztán már nem tud roadhogozni. Közben szép lassan átterjed rám is a feszkója és beindul a lose streak, ahogy legutóbb is történt. Viszont rage után kis pihi, gondolkodás, majd görcsölés nélküli játék és lám, jönnek a win-ek. Ilyenkor azon se görcsölök, hogy szarok a pickek, mert minek? Nem lesz jobb ha ragelek, elváltani meg úgyse fognak (95%-a nem lesz hajlandó váltani, míg ha nem szólsz rá, lehet magától megteszi). Useless volt a rein igen, és? Én mégis a maxot hoztam, így legrosszabb esetbe draw lett. Ha megtanulja az ember az önkontrolt, akkor utána eléri a megadott rankját.
Leestél 1900-ra? Egyszerűen ideg vagy és nem a játékra koncentrálsz, emiatt úgy játszol mint egy 1900-as.
Egy másik példa történet:
Nemrég volt egy game, Dorado, attack side-on kezdtünk, volt egy kiégett gyerek nálunk, Widowot hozott annak ellenére, hogy nem értett hozzá, egyszerűen csak kiéghetett a sok lose-tól, rögtön ő kezdte el írni hogy nem fogja elváltani a Widow-ot. Visszaírt egyikünk, hogy "nem is kért meg rá senki, de mind1".Betoltunk 2 pontot 5v6-ba úgy hogy semmit nem szóltunk azért, hogy kb annyit ér, mint egy lufiba szorult fing, majd egyszercsak írja: Shit man, u are crazy. U made 2 attack point without me, its 5v6. És elváltott soldierre, elkezdett játszani. Sajnos nem happy end lett a vége, mert egyik játékos DC-zett tőlünk.
-
pohár
félisten
nem bírom gec, hadd álljak már össze egy csapattal innen, mert agyfaszt kapok attól, hogy bő 2500-ról lecsúsztam majdnem 1900 alá (!!!), mert egyfolytában lentebb van a skill rate, és 1-2 ember nem tud meccset nyerni (attacking Bastion, meg egyéb faszságok, sorolhatnám még)
-
gmx9
aktív tag
Push to talk-on van a voice chat, hiába nyomom nem hall senki. Nem is jelzi semmi, hogy "átmenne" a hang. Mi lehet a gond, mit kéne csinálnom hogy jó legyen? Nem volt még ilyen gondom más játéknál.
-
Pocok256
veterán
A Quick match arra jó, hogy marhuljál most tegnapi napon pl Jinxel toltuk a phara mercy kombot csak éppen ott a phara volt a support a mercy meg a dps
Szóval ez a játék mód tényleg csak fun itt csak röhögni lehet 
-
Hannibhál
őstag
Én qp be kinyomom mindig a voice chatet pont ezért
am nem tom én nem szoktam magam [moderálva] magam 
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
-
MK VII
veterán
Keveset játszok alapvetően, mert időm nincs rá és annyira már nem vagyok benne a játszós korszakomban.. Szóval van, hogy 2 hétig el sem indítom a játékot....
Ha játszok azért játszok, hogy kikapcsolódjak és nem azért, hogy más hisztijeit elviseljem.. Sajnos ez a játék egyáltalán nem mentes a feszültségektől.. És, ha erre még rátesz egy nagy lapáttal a sok barom, olyankor nem bírom és abba kell hagynom...
Az elejétől fogva szerettem ezt a játékot, de ahogy múlik az idő úgy veszem észre, hogy alkalomról alkalomra egyre kevesebb ideig bírom elviselni...
Most jutottam el oda, hogy kb játékindítás után 5 perccel már a plafonon vagyok... Nem hiányzik ez nekem..
-
KisTücsök
addikt
lol
Minden kompetitív jellegű játékban van könnyed mód. Ez itt a QP. Aki ezt egy percig is komolyan veszi, az messziről kerülje az ilyesfajta játékokat. Ez a mód bemelegítésre, hős gyakorlásra jó, semmi másra. A comp a játék lényege.
Alapból nem értem ezt. De egyébként is sok profilt látok, akiknek már bőven megvan a szintjük, mégsem kompoznak... miért? Nekem ahogy meglett kb egyből elkezdtem.
-
MK VII
veterán
Komolyan... 3 perc annyi se kell, hogy [moderálva]... Nem is mertem Comp-ra menni, mert ott biztos eret is vágnék..
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
saen
veterán
Néha azért már megy egy-egy ilyen meccs:
Tudom ettől még nem kell hasraesni, de itt már vittem előre a csapatot, 4:41 alatt végigtoltuk a payloadot. Szóval van remény, de azért Hanzo nem a legkönnyebb hős a játékban, kell vele még gyakorolni

Egyébként a legtöbb meccs meg azért nehéz, mert nincs se tank, se support. Itt legalább volt 1-1. -
mycso
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem 10.9GB, a ptr pedig 8.6GB.
-
-
saen
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem én terveztem a kollekciót
Egyébként Hanzo/Genji japán, nekik nem sok közük van ehhez az event-hez szerintem. -
saen
veterán
-
torik
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Nekem majd launch óta BVa van, legjobb

-
fuvi
senior tag
válasz
Mister_X
üzenetére
kicsit régebbi gép, mondjuk nemértem miért ablakban futtatja
ha csajnak csinálod, persze jó lesz

-
-
Mister_X
nagyúr
Kösz mindenkinek
30GB-nak akkor elégnek kell majd lennie Windows-zal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest