- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
MK VII #11998 üzenetére
Én nem panaszkodok, eddig eventes skinek közül dobott 2 dva-t, luciot, tracert, mei-t, zarya-t. Nem eventes de arany skin volt daredevil 76 (legelső event láda nyitása, nem örültem
), meg az industrial zarya skin. Táncikálást viszont nem sokat adott, mercynek meg genjinek meg kéne venni. Illetve veszek majd egy soldier eventes skint a végén, ha addig nem dobja ki, ha igen, akkor meg hanzo-t (nem játszok vele, de tetszik a skin).
Bár én 2-szer vettem 11-es ládacsomagot is, de többet szerintem már nem ér meg a dolog.Uprising alatt is arattam, mcree és az egyik torb skin kivételével meglett az összes, widow-t meg vettem.
Kicsit fura is olvasni, hogy nektek ennyire nem adja, én eddig ebben a 2 eventben vettem részt, de soha nem volt okom a panaszra, én azt is hittem, ilyenkor kicsit felmennek a droprate-ek. -
oxox
addikt
válasz
MK VII #11998 üzenetére
fog az esni, csak farmolni kell kitartóan...szerintem lvl200-ig volt olyan hősöm akinek nem volt még leg skinje....de most is van még olyan akinek nincs emoja...(bár most a táncosok jól potyognak)...amúgy a napi egy win-t én próbálom tartani, mert +1500xp nem rossz...(meghát jáccogatok azért, szerencsére a cenzúra sem b.szogat mostanában)
-
saen
veterán
Reggel toltuk most, Arcade-et farmolunk, iszonyat potyognak a dobozok
Persze nyitottam mégegy legendet, ez se eventes... 8-nál járok, kettő volt eddig event, mindkettő Lúcio. Szerencsére elég vacak skinek vannak... Sajnos a táncokból is csak 6 esett, azok is olyan hősökre amit nem játszom...
Hétvégén meg esküvőre megyünk Győrbe, semmit nem fogok tudni tolni, majd talán még hétfőn... -
MK VII
veterán
No.. Épp bent vagyok egy random csapatban... Jól együtt tudunk működni.. Jól játszanak.
Sorra nyertünk 3 CTF-et, a leghosszabb 3-4 perc volt.
Ilyenkor felüdülés a játék..(#11990) Derrewyn
Na igen.. Jó csapattárat kapni nagy skill.
-
BaLee
addikt
Utálatos kis dög. Nekem a vérnyomásom azért szokott 200 lenni, mert oké, hogy lefagyaszt, de szerencsétlen csapattársaim ott ugrálnak körülöttem és simán kinyír ilyenkor is.
Én már több esetben tudtam megmenteni csapattársat, mert ha fagyaszt, főleg ha utána egy helyben áll és a fejedre céloz akkor elsőrendű célpont. Visszafelé nem annyira jellemző.
Ráadásul a kis 200hp-s dps-eknek ilyenkor általában egy fejlövés elég a halálhoz... -
Derrewyn
senior tag
válasz
MK VII #11988 üzenetére
Tegnap este egy voice-on is aktív lánnyal rakott össze rankeden. Felüdülés volt, az egész csapat sokkal normálisabban viselkedett, mint úgy általában szokott. Be is daráltuk Hanamurán a két pontot összesen kb. 3 perc alatt.
Mondjuk azért, amikor támadás előtt megkérdezte, hogy jöhet-e Symmetrával, akkor megfagyott kicsit a levegő.Láttam már durva attack Symmetrát (előretolt teleport nagyon durva az assault mapokon), de az esetek többségében nem működik.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
MK VII #11984 üzenetére
Annál gusztustalanabb hős nincs is, én örülök hogy nincs.
Szépen lefagyaszt a csajszi, azt fejbe lő, mint ha ez olyan természetes dolog lenne...Na olyankor már nekem 200 a vérnyomásom
Még az a szerencse, többnyire roadhog-al játszom, és nem tud megölni így. Mikor felolvadok akkor aztán menekülhet...(#11988) MK VII
-
MK VII
veterán
Azért viszonylag sok skint nyitottam régebben... Most meg egyáltalán.. Szóval tudok viszonyítani, hogy mostanában valami változás biztos vagy a droppal. Haver 40 ládából nem nyitott egyet sem még anno a márciusi eventen.
Na, de majd most.. Ki fogom használni a dupla exp-et.
-
saen
veterán
válasz
MK VII #11984 üzenetére
Ha jól emlékszem level 46 vagy valami hasonló. Ha ez így van akkor nem is csoda, hogy nem nyitsz egyet sem. Vannak akik a 46 szintet meglépik csak az event alatt és nekik sincs minden meg, nagyon nem...
Szerk: Se Mei, se Zarya nem meta most, ezért látod őket kevesebbet.
-
MK VII
veterán
Hogy egyesek már a skinnek sem tudnak örülni.
Cserélhetünk... Én szívesen nyitok 3 egyforma skint, Te meg nem nyitsz egyet sem.Más.
Mostanában egyáltalán nem találkozok Mei-vel, Zarya-val, meccseken... Van valami oka vagy csak pont belenyúlok az ilyen csapatleosztásban ahol senki nem csípi őket? -
saen
veterán
Blizzard bekeményített: [link] A srác streamen szándékosan meccseket vesztett, meg trollkodott, ez lett az eredménye
Emellett bejelentették azt is, hogy nézni fogják, hogy ki hány szezonról kapott eltiltást és jönni fog az örökös permaban competitive-ben.
-
ÁdiBá
veterán
Angry Genji Mains
Hát én besz@rok! -
k-adi
nagyúr
Végre dupla xp... harmadszor kapom az új Symm legendary skint... nem hiszem el
előző héten még pont én röhögtem egy srácon aki írta hogy egymás után 3x nyitott genji skint... erre tessék, nekem symm.....szintén 3x+1 sima sárga... jó egy elb...szott open-rate van itt kéremszépen...
-
brumi1024
veterán
Besorolós antipanaszkodás: 5w-5l és 40 ponttal magasabbra rakott, mint az előző season high-om (nem a season végi eredményem, ami azalatt volt). Mondjuk az MMR-om valószínűleg magasabban van, mint az SR-em, az előző seasonban 50-60 pontokat kaptam egy nyereségre és ~10-eket buktam (utolsó két nap játszottam kb 20 meccset a 10 besorolóval együtt).
(#11975) MK VII:
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Edem05 #11964 üzenetére
Pedig ha hozom a Sym main-t, illetve Pocok meg a Tjorb main-t, akkor általában 90% win megvan.
Természetesen védekezésnél, és az annak megfelelő mapokon.
A baj csak akkor kezdődik, ha más kipickeli és már kezdésnél látom, hogy fosul rakja fel a turreteket a sym vagy a tjorb...
-
k-adi
nagyúr
Az új season óta én is kifejezetten a healereket támadom ha látom őket és close/mid-range vannak, legyek bárkivel (<< belekötési lehetőség trolloknak) és így érezhetően sokkal több a győzelem, mert a többiek ugyanolyan bénák továbbra is, de gyógyítók nélkül az esetek 90%ban mindig megfordul a csata és elkezdődik a push... onnantól meg sokszor nincs megállás vagy legalább addig amíg nincs újra rendes regroup az ellenfélnél de addig a fél pályán áttoljuk a kocsit, stb
-
-
oxox
addikt
válasz
kazuma921 #11962 üzenetére
röviden én úgy fogalmaznék felejtsd el a quick, arcade játékot, és az ott alkotott elméleteket.
én quick-en, és arcade-on fun-olok...értsd olyan karaktereket hozok amikkel amúgy nem nagyon játszok , kivéve amig ládára vadászok (de mysteri ugye pl. kivétel.)...tehát elméletet is kár gyártani...ha elgurul a gyógyszer (valami nagy képü gyerek miatt pl.), és mégis hozok maint (pl. junkot), akkor többször előfordul, hogy egyedül megforditom a dolgok menetét (pl. kiitatok a healereket), és fordul a dolog (persze csapat kell a győzelemhez, de sokszor elég ennyit tenni, egy embernek váltani, hogy máris ne egyoldalu legyen a dolog)rankeden azért a két csapat közel azonos tudással rendelkezik, legalább papiron, és ott azért a nagy többség main karaktert próbál hozni....
ahogy látom a többiek is hasonló véleményen vannak.
-
Edem05
őstag
válasz
kazuma921 #11962 üzenetére
Hát ezzel így nem sok mindent tudsz kezdeni, vagy összeállsz még 5 emberrel és úgy toljátok vagy sehogy. Letörlöd a játékot és elfelejted, hogy ez létezik. Van pár ismerősöm aki a második opciót választotta. Valakinek nem bírja az idegzete az ilyet, ez van. 😕
Azt mondod a comp nem tetszik a folyamat szívás miatt, a QP-t meg még annyira sem veszik komolyan az emberek. A meccsek 99%-a csak olyan pickekből áll, hogy Widow+Hanzo vagy Torb+Sym. Azt a solo játékosok szaladgálnak ki egyesével megdögleni. Ilyen ez a QP. Ha tényleg komolyabban érdekel akkor szerintem az első opciót válaszd. Keress még 5 embert és toljátok úgy, itt a topikban is bejött már ez a módszer, és milyen szépen haladnak felfelé. 🙂 -
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
Pár nap pihenés után megint kedvet kaptam játszani.
A kompetitívet hagyom a fenébe, nem is érdekel már, meg random játékosokkal lutri hogy milyen lesz a meccs. Na de nem is ez a lényeg.
Titeket, tapasztalt játékosokat akarlak kérdezni, hogy mit lehet tenni egy olyan mérkőzésben, ami az úgynevezett "steamrolling" kategóriába esik, vagy "pug stomping" ha úgy jobban tetszik. Azt vettem észre, ha egy napig elég sokat nyerek, akkor a következő nap szinte minden meccsemet bukni fogom. Ez csak azért tűnt fel, mert a hivatalos fórumon azt olvastam, hogy ez szándékosan van így megoldva. Ha sokáig ügyes vagy, ledob azok közé, akik gyengébben játszottak. Ha sokáig ügyetlen voltál, bedob olyan csapatba, ahol a többiek eddig erősek voltak, ezáltal létrehozva valami balansz szerű dolgot. Na, nem tudom hogy ez valóban így van e, de ha igen, akkor hatalmas segítségre van szükségem (elméleti tippekre leginkább), ha meg nincs így, akkor meg csak... kis segítségre. na.
Szóval ma lenyomtam 7 meccset, ebből kb. mind a 7 olyan volt, hogy ki se tudtam jönni a spawning helyről. A csapattársaim velem együtt folyamatosan dögledeztek, nem is igazán lehetett mit tenni ellenük. Hiába groupoltunk (a csapatom random emberekből állt), hiába volt egész jó a csapat kompozíció, egyszerűen nem lehetett mit tenni ellenük. Röhögve lőttek szénné mindenkit. Azt vettem észre, hogy lelőni se tudtam őket, gyakorlatilag teljesen lebénulva vergődtem 5 percig, de nem a gép előtt, csak egyszerűen nem tudtam mit tenni ellenük. Azon gondolkodtam hogy vajon miért vagyok most ennyire rossz, de nem, mindenki haldoklott a csapattársaim közül. Ez oké egy mérkőzésre, az ellenfél sokkal ügyesebb, ez van. Na de 7. egymás után? Ráadásul másfél hete 3 napon keresztül csak ez ment. Mit lehet ilyenkor tenni? Pontosabban, ti mit tennétek egy ilyen mérkőzésben? Biztos tapasztaltátok már QP-ban vagy akár compban randomokkal, hogy esélyetek nincs, az első szintre nem tudjátok felvinni a payloadot. De mit lehet ezzel kezdeni? Rohadt idegesítő, értelmetlen belépni játszani így. Olyan mintha profik ellen tolnám, pedig szint alapján nem sokkal magasabbak (vagy épp alacsonyabbak) pl. nálam. Istenszerű 100%-os accuracy-val rendelkező 50-es szintű Hanzo olyan fejeseket osztogat, észre se veszem hogy mi van.
Hiába beszéltem (csoda hogy válaszoltak) az emberekkel hogy healer és tank kell, váltottak, próbálkoztunk, semmit nem lehet tenni. Most ki is léptem már, elég volt, nem kell a double XP sem, inkább az idegzetemet borogatom.
Olyan érzésem van, mintha kötelező losing streakbe raknának szándékosan. Az utóbbit azért mondom, mert soha egy multiplayerb játékban nem tapasztaltam még ennyi szopásstreaket egymás után. Aztán lehet csak a játék mechanikus skillszerűsége miatt van ez, nem tudom.
-
torik
senior tag
válasz
wjbhbdux #11953 üzenetére
Nem pont hogy magasabbra kéne tennie a playert ahhoz hogy jól érezze magát?
ha jól értem a lényeg az lenne hogy könnyen megmássza majd azt az sr-t amivel lejjebb tette a game, de ha így is van, 3 hónapon belül olyan jelentéktelen időtartam alatt lehet azt megtenni hogy ez egy fölösleges húzás.
-
brumi1024
veterán
válasz
knoxhu #11959 üzenetére
Ha már Hanzo: ultimate Hanzo
tacticskill, avagy vakon lövöldözz nyilakat, valahol úgy is headshot a vége.A tegnapira reflektálva: akit nem érdekel ne kattintson rá, nagyobb a béke.
-
knoxhu
senior tag
Engem nem érdekel a rank, Hanzózni bárhol lehet
-
brumi1024
veterán
válasz
Pocok256 #11957 üzenetére
Oké, persze, de a leave nem a fejlesztők hibája, hanem a közösségé.
Felteszem másképp a kérdést: szeretnél 84 napon át akár többszáz órát játszani úgy, hogy 50-es amplitúdójú, állandó középértékű periodikus jel jellegét veszi az SR-ed, és gyakorlatilag semmit nem lépsz előre? Mert ezzel szerintem elég sok játékost el lehet veszíteni.
Lehet, hogy nem jó a mostani rendszer, de mondj jobbat.
(#11959) knoxhu:
-
Pocok256
veterán
válasz
brumi1024 #11956 üzenetére
Mocskos nagy reward hogy a 2800 as mmr helyett 2500 ra rak. Ahol 1000% al több a leave és retard... Tegnapi gamembol is 4 game 2 leave 1 troll meg 1 win. Epic... PErsze oké ha lesz 100 gamem akkor a levek száma egyenlő lesz csak épp már 300 sr el fentebb kb nincs is leave így nem kell 100 game hogy 3k ra jussak hanem elég 10..
-
brumi1024
veterán
válasz
Redcaster #11955 üzenetére
Nem tudom mennyiben "fikázás" ez, semmi kivetnivaló nincs abban, hogy a fejlesztők célja az, hogy jó érzés, sőt rewarding legyen a játék. A nyugati (jelen értelmezésben nem távol-keleti) embernek látnia kell a fejlődést ahhoz, hogy élvezetesnek, hasznosnak találjon egy cselekvést.
-
-
wjbhbdux
veterán
Mesterségesen érezteti a Blizzard az OW játékosaival hogy fejlődik a tudásuk [link]
-
KisTücsök
addikt
Team kill-es ultival mondjuk én ritkán találkozok. Csapatban játszva lehet gyakrabban fordul elő, de randomokkal nem sokat láttam még.
-
k-adi
nagyúr
gyerekek mi ez az epenis méregetés már megint?
-
brumi1024
veterán
válasz
Jinxb1rd #11948 üzenetére
Ő meg kapott egy boopot Luciotól ulti közben és pont jól jött ki, így team kill lett a vége. Szerintem mindkettő érdekes.
Ha neked nem tetszik, akkor ne nézd meg. Számunkra teljesen irreleváns információ az, hogy te hány linket nyitsz meg, tehát feltételezhető, hogy a közlés célja az óvodás véleménynyilvánítás volt, amire semmi szükség, lehet ezt kultúráltabban is tenni, mint ahogy például pohár tette.
A streamedre sem kaptál ilyen visszajelzést.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
NyxNyxNyx #11947 üzenetére
Amit én megosztottam potg az arról szólt hogy symmel kapásból kaptam egy chargot reintől és halott voltam végig, plusz senkit nem öltem meg, cska mutatott a kamera egy utcát ahol a turretek lövik a sebezhetetlen mercy ulti alatt álló egységeket. Szerintem egy pöppet érdekesebb volt.
-
brumi1024
veterán
Valami spéci tulajdonsága van az új 3v3 mapoknak? Elosztott szerverrendszer van és kevesebb kiszolgálón találhatóak meg? 10 meccsből 9 Mei otthonában történik (és sokkal jobbak az új mapok).
-
MK VII
veterán
Am skacok.. Mi a titka a lootbox nyitásnak? ( Tudom semmi.)
Most nyitottam kettőt megint, még mindig nem esett sem eventes sem akármilyen másik skin.
Spray meg ikon az dögivel... -
saen
veterán
Letoltam én is a placementeket Mortel-lal. 7-3-at mentünk, előző szezont 2258-on fejeztem be, most így 2103-ra rakott, végülis nem rossz. A három vereségből egy leaver volt, a másik kettő meg fogalmatlan csapat. Utána még toltunk egyet, azt is hoztuk, így 2148-on állok épp.
Végig Tracert (7-2) toltam, kivéve két meccsen ahol elvitték előlem, ott maradt Sombra (1-1). Ez utóbbinál féltem, hogy nagy lesz a rage a csapattársaktól, de szerencsére nem. A győzelem az durva stomp volt, kiváló csapattal. A vereség meg a leaveres meccs volt. KOTH térképen első menetet stompoltuk, másodikban szívtunk, ezért egy csapattárs lelépett... 5-en is nagyon jól tartottuk, megdolgoztattuk az ellent, de nyerni már nem tudtunk. Ha marad a srác, simán nyerünk, ezért nem értem, hogy miért rage-elnek egyesek... Ami külön öröm, hogy simán hoztam Sombrával a gold elim/damage kombót, lehet vele szivatni. -
Edem05
őstag
Tudom tudom, de úgy nyomod itt a savat mintha még senki nem csinált volna ilyet ebben a játékban. Semmi taktika nem volt, mentem előre azt megnyomtam a Q-t mikor láttam, hogy feltöltött az ulti ennyi, kész, cső.
Megörültem neki, felvettem, de belinkelni már nem kellett volna.
-
saen
veterán
-
Edem05
őstag
kommentár nélkül
videó a grafikát ne nézzétek, igp-vel nyomom most mert az menő
nem kell ehhez a játékhoz se vidikari, se 144Hz-es monitor. Ana boost and press Q
-
Hunbeast87
senior tag
7 win, 2 lose és 1 draw = SR1141
Komolyan, mindjárt sírok...
Tudom, hogy nem vagyok profi és előző seasonban csak silver lettem, előtte meg gold legteteje (igazából nagyon casual vagyok), de azért már no... 10 win után is sokkal lejjebb sorolna? Minek a 10 besoroló meccs, ha így is, úgy is lejjebb rak? -
k-adi
nagyúr
válasz
sirszevenap #11917 üzenetére
még mindig hanzo main vagy?
-
Edem05
őstag
válasz
mert arrow a zisten? vagy mi? ilyen jó vagy papi?
-
oxox
addikt
válasz
Arrow nem hal meg magában, sőt egyáltalán nem hal meg...Ő maga az IDDQD !
amúgy meg húzzá' aldni, hogy megint szórakoztató/sziporkázó legyél (ne olyan fáradt mint tegnap)
-
7
addikt
válasz
ADAM1337 #11911 üzenetére
Mindig próbálj figyelni a csapattársaidra, és a közelükben elfeküdni. Mercyként marha frusztráló végignézni, hogy van egy ultid, el is bújsz, hogy ne szedjenek le, de a csapatod a szélrózsa minden irányába szalad, és egyszerűen nem tudod visszabillenteni a mérleget a ti javatokra, mert annyira távol vannak egymástól.
TL;DR: figyelj a pozíciódra, maradj a csapattal.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
ADAM1337 #11911 üzenetére
Pár patch-vel ezelőtt csökkentették a ress hatótávját, azt hiszem akkor, amikor megkapta, hogy ő is sebezhetetlen lesz közben.
Még akkor is nehéz kimatekozni, hogy pontosan hol érek el legtöbb embert, ha nem túl távol halt egymástól a csapat. Közben meg persze kerüld el, hogy megöljenek, szóval túl sok idő nincs a próbálkozásra.Néha úgy kell könyörögni amúgy az embereknek, hogy menjenek be, és haljanak meg. Sokan 10 hp-val féltik a seggüket (miközben van 2 másik halott), és elkezdenek healért könyörögni, healthpack után futni, meg úgy általában hátrálni, pedig már rég jeleztem (Y-nal és voice chat-en is), hogy felszedek mindenkit, ha egy helyen halnak.
Aztán gyakori, hogy hiába fut, mert úgyis leszedik, az eredmény meg az, hogy olyan helyen hal, ahol távol van többi hullától. Ennyire azért nem bonyolult Mercy support mellett játszani, de sokaknak mégis problémát okoz. -
ADAM1337
nagyúr
Mostanában egyre többször van az, hogy mercy ultiba nem kelek fel.
Meghalok még számol vissza 2-3mp-m van és semmi, többiek felkelnek szépen én meg futhatok kezdőről.
Ez mi a szösz ? (Leginkább s76-al mivel az a main-em tapasztalom ezt)(#11908) Brenor: mi mixezni szoktunk, de elég fejlődőképes társaság vagyunk vegyél fel cars1dA#21303
-
Brenor
aktív tag
Van olyan ow közösség, akik higgadtak, jól játszanak és lehet mellettük fejlődni? Ha van szeretnék csatlakozni, mert több csapattal voltam ts-n és állandóan káromkodtak, idegbajosok voltak, a hibákra nem kerestek megoldásokat néha komolytalanok voltak, nem vették komolyan a játékot, én meg szeretnék egy igazi csapatban benne lenni.
-
7
addikt
válasz
MK VII #11905 üzenetére
Szerintem a jó elosztásnál kezdődik a történet, az összeszokás utána jön. A torik által említett 6 ember pont szerencsés csapatot alkot, ezért tudunk együtt menni:
- 1 dps main (Bocskay)
- 2 dps/tank flex (Arrow + skitzoo)
- 1 dps/support/tank flex (oxox)
- 2 support main (torik + én)Ezzel azért többé-kevésbé tudjuk tartani az eddigi metákat, és kiegyensúlyozott team compokat rakunk össze. Sőt, mivel vannak flexek is, ezért alkalomadtán tudunk kevesebben menni, vagy "cserélni" (igaz, support terén túlsúlyban vagyunk).
Nyilván itt számít az is, hogy bízunk egymásban annyira, hogy elhisszük, el tudják látni a saját feladatkörüket. Ez nagyban tehermentesít mindenkit.
-
torik
senior tag
Mérföldkőhöz érkeztem
Régóta hajtok már erre, erőteljes kiteljesedést érzek jelenleg
persze nem ment volna a csapatom nélkül, ezért itt is megköszönném Arrow, Bocskay, Oxox, asdf és Skitzoo kollégának a hozzájárulást (nem csak a teljesítményhez de ahhoz is hogy jó hangulatban jártuk meg az utat eddig).
-
7
addikt
válasz
Hannibhál #11902 üzenetére
Ahogy korábban már említették, az sose jó, ha csak egy embert küldenek Pharaht irtani. Én support main vagyok, de még így is igyekszem besegíteni. Ideális esetben olyankor hozok Zenyattát (persze egyedül kevés vagyok hozzá), de ha nincs rá mód, akkor Lúcioval / Mercyvel is megeresztek egy-egy lövést.
Kis sebzés is sebzés. Sokszor pont elég arra, hogy ha nem is hal meg, elmeneküljön.
@SR téma: Az aktuális seasonben 1855-re sorolt be a játék. Most, pár játékkal később 400 ponttal feljebb vagyok. Ha tényleg jobb vagy a besorolásnál, és még van is olyan, akivel jól együtt tudsz játszani, akkor azért nem egy rémálom az előremenetel.
@torik: Ja igen, diamondot avattunk. Szép volt, majd feltornásszuk Arrowt is.
-
Hannibhál
őstag
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KisTücsök #11899 üzenetére
könyörögnöm kell a csapatban lévő reapernek/hanzonak, hogy váltson már valami mcree-re vagy widow-ra
Na ezt sem hallottam még.
Amúgy jah, valamit igazán csinálhatnának vele, mostmár a Hog is nehezebben fogja leszedni őket az égből. Ana is nerfet kapott, McCree meg nem ér semmit ha messze van.
Amúgy én nem éreztem a Soldier nerfet tegnap.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Star Trek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Filmvilág
- Óra topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fujifilm X
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 i5 11400H//16 GB RAM // 512 GB SSD // RTX 3050 Ti
- Macbook Pro M1 Max 64GB RAM 512GB SSD GARANCIÁVAL
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip Cellular 1 év garancia
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)