Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
MeghaL0L
addikt
válasz
ADAM1337
üzenetére
No látod, ízlések és pofonok!
(#10799) saen pl egyből rankedezne. Ez egészen addig rendben is van, mígnem szerencse folytán bevág majd mondjuk 2400 környékére (most mondtam valamit), mert jó volt a csapatod, smurf acc-osokhoz kerültél... akármi. (Nem a képességeidet nézem le, nehogy félre értsd, de nulla map és karakterismerettel nem tudsz sok mindent kezdeni. Szerintem). Aztán majd bedob hozzánk, akik játszottak már alsó hangon 200 órát , valóban azon a szinten vagyunk amin és akkor így kérünk valamit és semmi... És ámbár lehet te minden erőddel azon vagy, hogy segítsd a csapatot, egyszerűen nem megy. Mikor mondunk valamit, hogy ott a Widow pl, neked fogalmad sem lesz, hogy hol az az ott. (Mondjuk ez pont vicces, mert még mindig csak annyit mondunk, hogy "Ott a Widow!!!!!!!!", azt már elfelejtjük, hogy mondjuk hol az "ott".
). Vagy pl nem vágod Anával, hogy az ultiját nem luciora kéne adni. (Jó ez nagyon szélsőséges példa, de ha életedbe nem játszottál a karakterrel, honnan is tudnád?). Soldiert nem hozhatsz mindig, főleg ha van egy tapasztaltabb soldier jelölt. Vagy mondhatnám ezt Raperre is. Volt mikor belefáradtam Reaperbe, más hozta mert kellett, aztán Round 2 -be már nálam kötött ki megint, mivel az Én mainem. És ezek az összeszokott csapaton belüli main csere-berék is nagyon nagy befolyással vannak a meccsre. Nagyon sok példát tudnak itt oxox-ék is mondani, hogy full bukó volt a téma, mindenki megelégelte, hozta a main-jét (bármennyire is unta már akkor is) és nyertünk.Na... összetett ez.
-
saen
veterán
válasz
ADAM1337
üzenetére
Én viszont nem várnék. Persze ha korán kezded akkor a rangod nem lesz túl magas, vagy ha mégis akkor besoroló után elkerülhetetlen a visszaesés. Szerintem jobb alulról felmászni, emellett a comp az teljesen más, mint a QP.
Szóval neked kell tudni, hogy melyik változatot szeretnéd jobban. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Még úgyis karakter megismerés lesz, de megfogadom.
Alapból competitive játékok híve vagyok, de pl cs:go és anno vcod/2/4-be és bf-ekbe is inkább tdm/cq-ztam meccsek előtt, azok jók voltak, igaz itt vannak képességek, de moba-zok is szóval az nem újdonság.
Itt vannak magyar szerverek, vagy emberhez joinolok ? -
MeghaL0L
addikt
válasz
ADAM1337
üzenetére
Nem rosszból, de mikor eléred a rankedhez szükséges szintet, utána ne kattints egyből a rankedre!

Én azt mondom, alsó hangon lvl 50-ig húzd fel magad qp-be és nem ám csak az enemyre figyelj, hanem a pályák szerkezetére is. Sokszor fordít egy jó pozícióból érkező ulti... -
knoxhu
senior tag
Nincs bár szerintem sokat dobna a QP minőségén ha lenne szeparált TDM.
Amúgy gyakorolni sehol se tudsz, kiázárólag rankeden. A többi arra jó, hogy megtanuld a karakterek mit tudnak. -
brumi1024
veterán
válasz
ADAM1337
üzenetére
Az nincs (legalábbis rankeden). Az alap játékmódok ezek.
-
ADAM1337
nagyúr
Újoncként jelentkezem.
Hogy érdemes alapozni rankedre ? -
M^xx
aktív tag
válasz
leviske
üzenetére
A hétvége nagyon frankó volt 80% win átlag négy fővel teamspeakon. Jó lenne ha egy időben hat játékos is meglenne és akkor nem kellene attól tartani, hogy az a két ember vajon mit fog hozni és teszi-e a dolgát majd. Akinek van kedve vegyen fel és nyomjuk csapatban, nick: Thundermaxx#2464 teamspeak ip: ocg.hu 18+ felett vagyunk kb nyolc tag van rendszeresen, de egy időben átlag négyen szoktunk lenni, tank, support nagyon kéne még a csapatba. Majd el felejtettem 2000 körül vagyunk átlagban, de mivel egy hónapja játszunk és nagy részünknek ez az első szezonunk ez csak jobb lesz.

-
leviske
veterán
válasz
xenom0rph
üzenetére
Mivel lesz jobb a matchmaking season5-ben? Azt nem igazán tehetik meg, hogy külön szedik a 21 perce és a 200 órája játszó játékosokat. Az esetleg megoldás lehetne, ha mindenkinek 100 meccs után lenne meghatározva az adott szezonra a rangja, de annyi időt sokan nem is tolnak bele a rankedbe 3 hónap alatt.
Sajnos el kell fogadni, hogy soloban mindig zsákbamacska, hogy milyen csapattársakat fogsz ki. Nem új szezonra kell várni, hanem ismerősökkel összeszokni és velük együtt menni. Én első sorban solozok, de már hozzászoktam, hogy 300-400SR-es hullámokat is megjárok. Ez teljesen normális, ha csak 50% eséllyel kerülsz olyan csapatba, ami egymással kooperációra képes tagokból áll. (Ezen csak rontani lehet, ha olyan időpontokban játszol, amikor sok általános iskolás kölyök szabadul rá a szerverekre.)
(#10779) TBT: Hogy lehet olyan ziccert kihagyni, mint Mercy labor köpenyes legendary skinje?
Vagy amennyiben a szárnyak miatt maradt ki, legalább a haja lehetne olyan, mint a képregényben a bevetés előtt. -
TBT
Topikgazda
Új skinek érkeznek a keddi eventtel:

+ Érkezik a várva-várt Legendary Widowmaker skin is.
-
xenom0rph
őstag
Kurva vicces ez a matchmaking
placement meccsen 200 órával, a 21 PERCES! competitive tapasztalattal lévővel rak össze, aztán csodálkozok, hogy nem nyerek. Vicc. Majd season 5-ben újra megpróbáljuk -
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
nekem is sikerült rein-el darálnom, de azért Ő leginkább all tartja a pazsot, aztán próbál szerencsésen (amit skillel persze lehet csökkenteni) időziteni a charge-ot, v ultit. Orisanál pont azt tetszik, hogy azért van a pazs mellett némi mozgástere, lövöldözhet közben, szivathatja a népet a gravityvel, közben mégis igazi pajzs (azérta másik három hős még kevésbé golyófogó rein után)
nem valóban nem fogsz egy egész csapatot ledarálni vele (nincs rá semmi lehetősége, de ezzel azért van még igy néhány hős)
-
Jinxb1rd
addikt
-
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
részben igazad van, de ha rein-el lennék mennyivel lennék előrébb? és mint irák a pajzsot le kell szendni, ill. ha nem lenne pajzs, akkor az én dmg blockom egy jó része is beesne.
Azt, meg, hogy nem öl? a gravity-je miatt durván sok killben benne vagyok (rendszeres a silver, gold kill), ill. szerintem a gravity önmagában is nagyon erős...genji, tracer, soldiert, healereket, de akár range karaktereket is behúzok a zuzda közepébe (még szoknom kell, hogy magasra rántsam őket, mert addig is amig esnek le kaphatják az ivet)
imádom mikor widow, vagy junk lövöldözik fentről...és azt hiszik biztonságban vannak, mert nem látom őket...aztán egyszer csak beesnek a zúzdába

+ gyakorlatilag ahol hook-al, lucióval lehet lökdösni ott Orisa is partyban van (csak neki mégcsak közel sem kell mennie
) imádom 
nekem main tank lesz/let

ami hátrány, hogy nagy a feje, és lehetne 100HP-vel több rajta
-
bazs0811
tag
Tegnap comp-ban tank nélkül (mercy-zenyatta/lucio - tracer - soldier - reaper - junkrat) gyöztünk Rout 66-en pedig ketten direkt trollkodtak és a poén hogy az ellenfél szenvedett, próbálkoztak, de valahogy nem sikerült nekik pedig az átlag SR magasabb volt náluk.
Bele sem merek gondolni mi lett volna egy Orsival a csapatban... -
oxox
addikt
válasz
leviske
üzenetére
nem kötelező mellé rein...tank kell de nem feltétlen rein...bár tank sem feltétlen, volt, hogy 4dmg1heal,1orisával hoztuk a compot

jó nem ez a megszokott, és én is szeretek magam mellett tudni egy másik tankot.más játékot hozott be mint rein vagy a többi, és nekem nagyon tetszik. dmg/tank hybrid. Tegnap quick playben volt 20k dmg blockom vele, mellette 19k dmg-el.(gibraltáron)
jó, hogy quick nem a komolyságáról hires, de nem is nagyon (legalábbis nekem) nem sikerül olyan értékeket elérni mint comp alatt (legyen szó akár healről, akár dmg-ről), márcsak a rövidsége miatt....tehát akkor mi van még benne (25-30k egy tankal, meg mellette 20-30k dmg block..azért annyi dmg-t megfogni rein-en kivül sem piskóta) -
oxox
addikt
sajna ha olyan csapattársak vannak, akiknek van 8perc gameplay az adott karakterrel, és nem váltanak akkor sem ha 5 ember kéri, akkor nincs mit tenni.
ne a winrate-et nézd (volt 100%-on is két győzelem után), hanem a statot:
19.481 dmg block avarage
16.493 dmg avaragetankként ez azért nem rossz, ráadásul a gravity igazi szivató...tegnap moszkván úgy lettem potg, hogy kezdésnél, orisát-és zenyt húztam le a tengerbe

rein, mercy, basti, orisa nagyon kemény dió....és ugye még messze nem vagyok a saját határomon vele.
-
saen
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Egyelőre még nem láttam senkit jól Orisát játszani...
-
saen
veterán
-
saen
veterán
-
Joezyka
senior tag
válasz
brumi1024
üzenetére
én is ezt az elvet hiszem és vallom és sokat olvastam róla, mégis mostanában arcade-ban folyamatosan van 1-2 master játékos(folyamatosan van értsd: amíg megvan a 9 win, mostani szériában is volt 2). Nekik ennyivel kisebb a hidden MMR-jük? Ráadásul nem is nyomták rosszul egyik sem. Ha velem van akkor örülök, hogy könnyebb a meccs, de ha ellenem, na azt már nem szoktam szeretni

@(#10739) mobal: az a bughooker azért az már-már bicskanyitogató volt...

-
Jinxb1rd
addikt
Nem hiszem, hogy ilyen régi adatokat is feldolgoznának, mint beta
-
brumi1024
veterán
válasz
Hannibhál
üzenetére
QP is benne van, ott alapvetően ez alapján megy a matchmaking (végülis ez a neve, matchmaking rating). Ezért van az, hogy ritkán találkozik az ember GM játékosokkal QP-ben, hacsak nem GM ő maga is. Továbbá ez mindenkit besorol, függetlenül attól, hogy compozott-e az illető valaha, vagy sem. Bővebb infó itt.
-
Jinxb1rd
addikt
Átlagolt pontszám az elmúlt időszak alapján. Ha alatta vagy, valamivel többet kapsz nyerésnél, ha felette, akkor kevesebbet, távolságtól függően.
-
-
jUUh
addikt
Hali!
Az miért van, hogy 2-3 napja több SR-t vesztek, mint nyeresnél kapok?
Vagy csak beképzelem? -
kicsako
őstag
Jönnek a winek szépen sorjában
Pedig hétvége van, a kicsik is otthon nyomják a játékot, de most mindig az ellenfélbe kerülnek a kis kankerek.
Tudom nem nagy play, de ezzel hoztuk vissza a kört. -
bazs0811
tag
válasz
Mukucs
üzenetére
Nem jellemző...ellenben a sokszor retardált community-vel. Néha azt kívánom bár csalna

Tegnap volt egy Rein a csapatban (kb 10 éves volt a srác) és egész jól tolta Nepálon, de utána Soldier-re váltott azzal már nem ment annyira ezért a másik csapattag besértődött, MEi-t hozott és végig a saját csapatát akadályozta falakkal. Amint tudta, rakta elénk....
-
Mukucs
senior tag
Sziasztok!
Ebben a játékban is sok a csaló, mint CS.- ben?

-
Joezyka
senior tag
ow szerverek off.
-
Joezyka
senior tag
a blizz nagyon tudja "motiválni" az embert, 3 nap alatt -350 SR... winről csak másoktól hallottam kb. Erre tegnap, amikor nincs időm játszani, csak win. +150 SR
Értelmes csapattársak, semmi troll. amikor kikaptunk akkor is 3-2-re és 99%-on volt a pont mindig (itt érdekes hogy csak 11 pontot vont le), minden körbe mind a kettő csapatnak.Még mindig igaznak tartom azt a mondást, hogy 50%-on van a winrate, csak hát amikor egyben kapja az ember a lose részét, azért az reszeli az ember idegeit elég keményen

-
bazs0811
tag
Ma 10-ből 7 Anubis....mi ez a map rotation...biztos hogy figyelnek és tudják hogy nem szeretem ezt a mapot.
-
bashboyy
csendes tag
Szia.Szerintem a balance system majdnem tökéletes, 1-2 kivétellel.(lásd: 2 player közötti nagy szint különbség, itt még nem sikerült kifejleszteni tökéletesen.) Lenyomtam 7k órát Dotával és 1k órát Counter strikeal és közel nincs ilyen balansz az ottani játékokban.Dotában besoroló után kapsz egy számot, ha nyersz +25 ha vesztesz -25. Random. Ha full tryharder vagy akkor el lehet érni a magasabb szinteket, de nem egy haverommal vesztünk össze amiatt mert túl nagy volt a feszülés. A cs-t meg szerintem nem is említem meg
. Nálam is folyamat megy a steam, és ow közben még HS-ezni is szoktam mikor halott vagyok (ezt nem láttad pöcök
) Az ow engem sem dobott még ki, valszeg nálad lehet a bibi. Amugy ha atomlose day van, akkor gamelj valami mással, mi is megállunk 3 lose-nál, ugye Jinx? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Swinegod
őstag
-
Pocok256
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Az driver vagy net hiba nekem OW server miatt rankedről egyszer vágott ki, de akkor mindenkit globálisan asszem sombra volt az oka
Pedig 500 óra gameplayt beletoltam. Tessék saját házad tájékán söprögetni mert ott lesz valami piszok
MMR meg tökéletes poénból lementem 2300 körülire az már tényleg a pokol és mikor normálisan játszottam simán visszajutottam 3k körülre 2 - 3 napon belül. Ugyanezt megcsinálta knox is egy 1800 mmr es accot kb 2 hét alatt felhúzott lassan már 3k ra. Szóval aki tényleg tehetséges oda kerül ahova való, ha pedig nem vagy az, akkor sajnos ezt el kell fogadni 
-
brumi1024
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nagyon-nagyon óvatosan kell vele játszani, kevés az élete, nagyon könnyű 1v1-ben legyőzni. Lásd itt, 0:34-től, Hanzoval a Mercy után eredtem, jött utánam Orisa és előtte táncoltam, de nem tudott megölni. Egy tank, egy egyértelműen medium range hőst.
-
Swinegod
őstag
Üdv, esetleg nincs valakinek információja arról, hogy ez hihetetlen szar ranked rendszer és a még szarabb stabilitású szerverek lesznek-e valaha javítva?
-
f3rdzs0
senior tag
igen, és pont ezért nincs értelme a rendszernek.
az SR decay lényege az lenne, hogy ha nem játszol X ideig, akkor a játék feltételezi hogy romlottak a skilljeid. ami szerintem teljesen fair és logikus.
viszont jelen formájában lemegy az SR-od, és romlott skillek mellett (1 hétnél azért túlzás, de a logika itt is követhető, főleg a példád esetén) kell ugyanazon a rangon játszanod. így kb egyszerűbben el is rontod az MMR-odat is a nagyobb vereség arány miatt.szóval jelen formájában az SR decay nem azt szolgálja, hogy lentebb legyél mert ennyi idő után valószínűleg tényleg elszoktál a játéktól, hanem szimplán büntet mert esetleg elmentél nyaralni, vagy neadjisten más játékkal játszottál, amire ez a 7-7 verzió kifejezetten szívatás
-
saen
veterán
válasz
f3rdzs0
üzenetére
Ezután is a skillednek megfelelő csapattal fogsz játszani. Streamerek még az előző szezonban jártak úgy, hogy a sok account közül leesett néhány diamondba grand masterből. Rögtön az első meccsen grand master meccseket játszottak és minden győzelemért 100+ pontokat kaptak. Nem rontották el senkinek a játékát, csak a rangjuk nem maradt meg, semmi más nem változott. Az MMR-ed nem csökken, csak a rangod.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
csakhogy a decay jelenlegi implementációjának semmi értelme ebben a formában.
miért lenne has süttetés? ha itt vagyok, akkor feljutottam valahogy idáig, nem leszek hirtelen masszívan rosszabb. és ha az is vagyok mert kihagytam egy-két hetet, akkor is mindenképp ezen a rangon fognak szívni velem az emberek, akármi van (mert még diamond aljáról is ide fog rakni a rendszer)
és azért jöttem fel idáig, mert ehhez a skillhez tartozom. szóval alapvetően a decay ezen nem is fog változtatni, mert ugyanúgy itt kapok meccseket is, csak x rankkal kisebb lesz az én statom
értem én, hogy blizz azt akarja hogy folyamatosan játssz, de ezzel sokaknál csak azt érték el, hogy ha megkapnak egy rank decayt, akkor azt az évadot onnantól kezdve hagyni is fogják (előző seasonben is ez volt velem).
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Hát maradjunk annyiban, hogy a csapat magával tol ki, ha egy rein shildjénél kisebb, íves shield mögött kuporog, amiből kilátszódik a tankok feje.
De tegnap már gondolkoztam, hogy attackra is lehet így lassan sym-et hozni, csak egy gömböt kell belelőni a shield-bastion rengetegbe. -
brumi1024
veterán
-
f3rdzs0
senior tag
panaszkodott már valaki a rank decay miatt? mert most nagyon úgy érzem, hogy szeretnék emiatt sírni

egyáltalán nem volt semmi kedvem ma játszani, de holnap már kaptam volna rank decayt. ez a 7 nap 7 játék elég bs, még magasabb rangokon is. ma is hazajöttem, és inkább MEA-val játszottam volna, de ha nem erőltetek legalább egy meccset, akkor cseszhetem az egészet. mondjuk jól szórakoztam, mert kaptam egy pro-smurf symmetrát, aki konkrétan megnyerte nekem a meccset, de ez a minimum azok után, hogy ennyire felidegesített ez az egész
és hétvégén is kénytelen leszek erőltetni, még úgy is hogy nincs kedvem.ráadásul a legjobb az egészben, hogy ha le is mész alacsonyabb rankig, ugyanúgy a régi alapján kapod a meccseket, szóval diamondként játszhatsz masterben, és vagy 50-50 nyerési esély mellet visszamászol a régi rankodra és a régi MMR-hoz, vagy így szépen elcseszed a hidden MMR-od és lejjebb is kerülsz
agyhalál/rant

-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Hát én 4x-5x kipickeltem comp-ban, de a lövése, shield romboláson kívül semmire nem jó. Egy adott, fix pontra tud csak fókuszáltan lőni, de olyan lassan, hogy bárki le tudja reagálni, kikerülni. Szóval oké, megvolt mindig a gold damage, csak ezzel nem megy a csapat semmire, ultihoz valót meg össze kellene szedni valahogy, de ha már egy Roadhog játszi könnyedséggel körbeugrálja, akkor rohadt sokat ér.
Az meg hogy van egy oylan képessége, hogy nagyobb lesz a védelme, hát... Nem egyszer öltem meg ebben az üzemmódban így, kicsit lassabb volt a folyamat, de a lényeg nem maradt el, mert önvédelemre egy rein is nagyobb eséllyel képes a kalapáccsal.
-
-
brumi1024
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Láttam már hasznosnak Orisa-t, de jelenlegi formájában túl könnyű megölni, főleg a Hold méretű head hitboxával. Egy jó csapattal viszont elég hatékony szerintem, mondjuk nekem nem új, egy hónapja már játszom vele.
(#10705) Pocok256: Ezt mondjuk túlzásnak tartom, Widow pl baromira hard countere.
-
BaLee
addikt
A legnagyobb rémálmom amikor dps-ként nekem kell leváltani healerre kezdés előtt mert látom, hogy egyébként nem lesz healerünk. Platina ranggal a bronzok között én healelem őket, ami mind szép és jó csak senkit nem tudnak lelőni, de értsétek ezt szó szerint. Hanzo persze alap ismét. Első pontot nem tudjuk bevenni, sőt Holywoodban át sem tudunk jutni az első ajtón.
Váltás után minden mindegy alapon váltok Soldierre, aki eddig azzal volt az ugat, hogy miért pickeltem, ahelyett hogy megírnám neki hogy mert nem lőttél vele le senki fél meccs alatt inkább csak hallgatok, nehogy emiatt bukjunk, és végén majdnem sikerül a csoda, de egy jól irányzott Junkrat kerék miatt Overtime-ban bukjuk a meccset...Viszont kicsit később sikerült eddigi pályafutásom legjobb meccsét játszani mindezt ugyanolyan pontszámon, valahol 1050 környékén. Már belépésnél írják, hogy 2/2/2, pick is eszerint alakul, Orisha mindkét oldalon és Nepal-on olyan jó meccset játszottunk, hogy a pont első elfoglalására is perceket kellett várni, majd a végén 99-99% után több perces overtime után kaptunk ki csak a legvégén, de érdekes módon senki nem anyázott, nem bánkódott, nem easyzett, hanem mindkét oldal beírta, hogy GG és kész. Már kezdtem azt hinni, hogy ilyenek itt nincsenek, de ez visszaadta a reményt.

-
Pocok256
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Az a baj én szinte mindig érzem mire van szüksége a csapatnak, de nem merek leváltani mert esetek 90% ban healer vagyok és ott ha leváltok akkor sok esetben nem veszik észre, hogy nincs healer vagy pedig miért váltott le az egyetlen healerünk. Pluszba még jön oda az is, hogy eges embereknek mondhatom, hogy váltsanak x y -ra, de ha nem tudnak vele effektivek lenni akkor pont ott vagyunk ahol kezdtük.
-
Jinxb1rd
addikt
D.va pick sose rossz. Egyedül csak akkor, ha enemy Zarya folyamatosan feedelve van. Az egy safe pick

Reinhard erősen heal függő. Nincs heal, nincs rein, nincs def, hullik a csapat. D.va rein kombó sokat tud ezen segíteni, csak ezt a párost ritkán szoktam látni, illetve ha látom is, akkor a d.va-k általában kevésbé koncentrálnak a csapat védelmére, mint kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Linux kezdőknek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Optiplex 7060 SFF I5-8500 16GB DDR4 256GB SSD w11 Készlet:10+ MONITORCENTER.hu ÁFÁS ÁR
- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(#10799) saen pl egyből rankedezne. Ez egészen addig rendben is van, mígnem szerencse folytán bevág majd mondjuk 2400 környékére (most mondtam valamit), mert jó volt a csapatod, smurf acc-osokhoz kerültél... akármi. (Nem a képességeidet nézem le, nehogy félre értsd, de nulla map és karakterismerettel nem tudsz sok mindent kezdeni. Szerintem). Aztán majd bedob hozzánk, akik játszottak már alsó hangon 200 órát , valóban azon a szinten vagyunk amin és akkor így kérünk valamit és semmi... És ámbár lehet te minden erőddel azon vagy, hogy segítsd a csapatot, egyszerűen nem megy. Mikor mondunk valamit, hogy ott a Widow pl, neked fogalmad sem lesz, hogy hol az az ott. (Mondjuk ez pont vicces, mert még mindig csak annyit mondunk, hogy "Ott a Widow!!!!!!!!", azt már elfelejtjük, hogy mondjuk hol az "ott".
). Vagy pl nem vágod Anával, hogy az ultiját nem luciora kéne adni. (Jó ez nagyon szélsőséges példa, de ha életedbe nem játszottál a karakterrel, honnan is tudnád?). Soldiert nem hozhatsz mindig, főleg ha van egy tapasztaltabb soldier jelölt. Vagy mondhatnám ezt Raperre is. Volt mikor belefáradtam Reaperbe, más hozta mert kellett, aztán Round 2 -be már nálam kötött ki megint, mivel az Én mainem. És ezek az összeszokott csapaton belüli main csere-berék is nagyon nagy befolyással vannak a meccsre. Nagyon sok példát tudnak itt oxox-ék is mondani, hogy full bukó volt a téma, mindenki megelégelte, hozta a main-jét (bármennyire is unta már akkor is) és nyertünk.

Vagy amennyiben a szárnyak miatt maradt ki, legalább a haja lehetne olyan, mint a képregényben a bevetés előtt.
a kedvem is elment, hogy a mai nap többet játsszak....
érdekes de senki nem akar Orisával lenni

0 death végig, a support nagyon jó volt. Szegény enemy soldier-t hogy szidhatták!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) Az ow engem sem dobott még ki, valszeg nálad lehet a bibi. Amugy ha atomlose day van, akkor gamelj valami mással, mi is megállunk 3 lose-nál, ugye Jinx?