Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Valahogy engem mindig jobban érdekelt ennek a játéknak a sztorija mint maga a játék, csak ugye pont nem értek belőle semmit, mert angol..
Nagyon nagy ziccert hagyott ki a Blizzard, hogy nincs story mód a játékban..
Jók a hősök és simán el tudnék róluk képzelni egy egész esti mozifilmet is. Remélem egyszer lesz, ha már ilyen fiszem-faszom Deadpool meg Batman meg ki tudja még mennyi sallang mesehősről vannak filmek.. -
Derrewyn
senior tag
válasz
MK VII
üzenetére
Winston egy kísérleti állat volt a Horizon holdbázison (Recall c. rövidfilm), és dr. Harold Winston foglalkozott vele (róla kapta a nevét).
A linkelt oldalon olyan belsős levelek vannak, amik még ebben az időben íródtak, pontosabban úgy tűnik nem sokkal azelőtt, hogy a többi gorilla fellázadt volna. A lázadás közben halt meg Harold is, és úgy tűnik Winston illetve Hammond is ekkor szöktek el.
Hammond nem gorilla, hanem valami kisebb állat, talán valami majom, vagy ki tudja. Még elég zavaros ez így, csak találgatni lehet.
De úgy tűnik Hammond lesz az új hős, Doomfist meg még várhat tovább. -
saen
veterán
-
Bazsi1987
őstag
Szerintem E3-on lesz valami bejelentés ezzel kapcsolatba 😊
-
MK VII
veterán
Jó lenne néha érteni, hogy miről is vartyogtok itt...

Oké, hogy többen megértik az angol oldalakat, aztán elbeszélgetnek róla, de én pl sajnos semmit nem értek belőle... Szóval mi a téma?
Vagy hagyjuk? Jobb, ha inkább nem is értek belőle semmit, mi?
-
Derrewyn
senior tag
Ez múltbéli esemény, még a gorillák fellázadása előtt (kezdetén?), hiszen Harold Winstont megölték a bázison. Itt még ő írta a leveleket és nem gorilla Winston.
Szerintem ez inkább egy Winston eredettörténet rövidfilmet vezet fel, és nem Doomfistet.
Mondjuk nem tudom annak mennyi létjogosultsága lenne, hiszen a Recall-ban egész sokat szerepel.
Vagy a másik gorilla, Hammond lenne Doomfist? -
saen
veterán
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Overwatch játékosokat keresek PS4-en, akinek lenne kedve együtt játszani, vegyen fel! Köszi!

PSN ID-m: Prof_HUN -
MK VII
veterán
válasz
KisTücsök
üzenetére
Még mindig nem ranked... Tudod bannolva vagyok.

Quick Play.
Tudom, tudom... Akkor ne vegyem ennyire komolyan...
Csak ugye nekem az össz játékom ebben a játékban QP-ben telt szóval én mással nagyon nem is játszottam, nem tudtam játszani. Nagyon nincs más alapom, hogy mit vegyek komolyan.. Én a QP-t veszem komolyan.
(#11683) k-adi
Persze, volt nekem is ilyen, de legtöbbször pont a fordítottja
-
MK VII
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ohh... Ez a mai volt csak...
Kb minden napra jut egy 99%-ról elvesztett meccs úgy, hogy 0%-on van az ellenfél... Szóval komoly gondok vannak... -
MK VII
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Sajnos ezt sosem fogom megtudni...

Más.
Azt mondjátok meg nekem, hogy mi történik egy csapattal amikor 98%-on állunk egy terület védésénél az ellenfél 8%-ra és elkezdenek a csapattagjaim bohóckodni, karaktereket váltani és rohadtul össze vissza bóklászni a pályán? Természetesen vesztés lett a vége...
Mi játszódik le a fejében ilyenkor a 5/6-od csapatnak mikor ilyeneket csinál? Teljesen elbaszták az egész meccset.. 98%-ról baszki...
Ilyenkor azért megfordul a fejemben, hogy mi értelme annak, hogy ebben a játékban előrébb jusson az ember sok idő árán, amikor ilyen faszokkkal van tele? -
oxox
addikt
jaja nagyon tetszik....

rajta vagyok... hanamurán azért megváltozott a támadásunk dinamikája (Robot meg is jegyezte, hogy jót tett Orisa)...jó mert a törékeny karaktereket (meg a baszogatósokat, tracer, genji, stb) vissza lehet rántani, és máris nincs akkora kedvük (életük) ugrabugrálni, mellette blockban sem rossz...plussz ha map engedi lehet szivatni a lerágnatással is.pl. Moszkván voltam vele potg, kezdő lerántással

picit lenne gyorsabb csak....
-
torik
senior tag
Nagyon beadta neked ez az új karakter látom
amúgy ha kitanulod biztos nagyokat lehet alakítani vele. -
brumi1024
veterán
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Nem-e? Bant nyilván nem tudnak jelenlegi formájában osztani érte (a gyártók beleszólása/támogatása nélkül), de amíg ilyen megoldások vannak (nevetséges áron, mókás késleltetéssel), addig a fejlesztők teljes mértékben ellenzik a használatukat.
(Az, hogy egy kiegészítő hivatalos vagy sem nem sokban befolyásolja egy játék szabályrendszerét. Ha a egy cég úgy dönt, hogy kiad egy aimbot programot (tehát ezáltal "hivatalos" lesz) ugyanúgy tilos lesz a használata multiplayer játékokban, mert ütközik a felhasználók által elfogadott szabályrendszerrel.)
-
MeghaL0L
addikt
válasz
brumi1024
üzenetére
Kétlem, hogy egy PS4-es hivatalos kiegészítő az csalás lenne: Tac Pro For PS4
-
MeghaL0L
addikt
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Dehogy tudna, alacsony rankon is ledarálnák... De mondjuk eszem ágában nem lenne rankedezni kontrollerrel PC-n. Xboxon / PS-en nyomnám persze, hiszen egyenlőek az esélyek. Mondjuk nem, mennyi emberrel találkoztam már akik ott is bill-t egért használnak. Mivel van rá mód.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
xenom0rph
üzenetére
Persze nincsen semmi baj, ha teljesen más szinten szeretnél játszani. Én speciál xboxra terveztem a játékot. Néztem egy két gameplayt még closed beta-ból. Akkor tudtam, hogy valami itt nem lesz frankó kontrollerrel. Majd jött az open beta, xbox-on elkezdtem.... El is adtam és vettem belőle egy normális vga-t a gépembe, mert nem "ugyan az a játék" xboxon, mint pc-n. Az Ő esetében meg pláne nem. Ingyen kill lesz az egereseknek. Egy játékmenetben legalább 4-5 alkalommal kell 180 fokot rántani az egéren...
-
törölt tag
válasz
brumi1024
üzenetére
& (#11658) sirszevenap:
köszi a válaszokat

20€-ért még a vs ai miatt is megvenném, mert tetszik a dolog. pvp része elszomorít, mert akkor a csapatommal szúrnék ki, ha nem egérrel játszanék. gta 5-ben egész jól megoldották ezt a részt: külön szerveren vannak a kontrolleresek és a klavi+egeres játékosok. előbbinél van egy kis célzás rásegítés.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
üzenetére
Szia!
1, Kontrollerrel teljesen esélytelen leszel. Ez biztosan állítom. Az AI nem fog úgy mozogni mint egy real player. A legrosszabb játékos gyakorlatilag szét fog alázni egérrel és billel. Bárki bármit mond, ez így lesz és tartom hozzá magam.
2, Nincs és valószínűleg nem is lesz fizetős tartalom soha. Az utolsó Blizz nyilatkozat szerint eleget költenek az userek ládákra (opcionális, Én pl jobban élvezem ha ingyen kiesik valami még ha lassabb akkor is.
)3, Pontosan nem tudom meddig akciós, de holnap még biztosan az lesz.
-
brumi1024
veterán
válasz
üzenetére
"kipróbáltam tegnap este a játékot, és az volna a kérdésem, hogy a pvp (nem vs ai) mennyire vállalható kontrollerrel pc-n?" - Szerintem semennyire, még az auto-aim herokkal is kell gyorsan forgolódni.
"illetve ha most megveszem az akciós 20€-s áron, akkor kell még költeni rá, ha nem érdekel a barbizás?" -

"esetleg lesz valami kieg, hogy így leárazták?" - Eddig nem volt róla szó, és kompetitív (CS:GO vetélytárs) játék lévén én úgy tippelnék nem is lesz.
"illetve meddig tart az akció?" - Júni 5.
-
törölt tag
sziasztok!
kipróbáltam tegnap este a játékot, és az volna a kérdésem, hogy a pvp (nem vs ai) mennyire vállalható kontrollerrel pc-n? az egér+klavi nem opció nálam hosszútávon.
nem akarok profi lenni, csak szórakozás céljából játszok/játszanék. kontrollerrel vs ai esetén folyamat a legjobbnak írt a meccs végén, de szerintem akikkel játszottam, azok szintén most kezdték az ingyen hétvége miatt, így nem mérvadó.
illetve ha most megveszem az akciós 20€-s áron, akkor kell még költeni rá, ha nem érdekel a barbizás? esetleg lesz valami kieg, hogy így leárazták? blizz-nél általában akkor vágnak ekkorát az árból, ha jön valami fizetős tartalom.
illetve meddig tart az akció? csak holnap tudok pénzt rakni a netes kártyámra. -
brumi1024
veterán
Napi szép volt Blizzard, jó lenne nem a szervereken spórolni: nyertes meccs, utolsó 10 sec, lost connection to the game server (náluk a hiba, minden más hibátlanul megy, nem volt netkimaradás). Egy másik leave-em volt a szezonban ~2 nappal és 15 meccsel ezelőtt, az szándékos volt. Addig oké, hogy indokolatlanul ugyan, de vesztesnek számolja el a meccset, de hogy 10 perc suspendet is ad emiatt...
Szerk.: elég csúnyán náluk van a hiba, beléptem a training rangere és kaptam egy competitive kezdőképernyőt két csapattal, egyedül, negatív SR-rel.
-
Mukih
tag
válasz
freeknight
üzenetére
Később jobb lesz. Meg most hétvége is van + ingyenes hétvége
Ne várj most sokat a QP-tól és a rankedtől. Amúgy én mindig úgy tolom, hogy egy nap addig játszok ameddig 2x nem vesztek egymás után, utána ráhagyom arra a napra a rankedet 
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
Hétvége van. Én is játszanék, de esélytelennek érzem így

Egyébként ha 1-2őt akarsz cska játszani, akkor ne játsz 8-at.
-
freeknight
őstag
Ennél lentebb már nem süllyedhetek: ma csak 1-2 játékot akartam tolni, este 8-kor leültem a játszani. Mostanáig megállás nélkül nyomtam egyre nagyobb ideggel. 8-as lose streak, ráadásul egyszer nem volt egy kicsi esélyünk sem. Utolsó meccsen berakott 2 db diamond ellen (silver vagyok amúgy), kevesebb, mint 2 perc alatt betolták a payloadot. Soha nem leaveltem még, de most ennek is eljött az ideje.
Egyébként érdekes, ez az első szezonom, de winstreaken és lose streaken kívül én még mást ebben a játékban viccen kívül nem láttam. Ráadásul a kiegyenlített meccs nagyon ritka, vagy felmossák velünk a padlót, vagy mi mossuk fel az enemyvel. Ez később jobb lesz, ha már többet játszottam, jobban be tud sorolni a rendszer, vagy tényleg ennyire hulladék a matchmaking?
-
Neil Watts
veterán
Uraim!
Azt majdnem el is felejtettem kozolni - ujszulottnek minden vicc uj
- hogy ma meg a ver is megfagyott az ereimben... ketszer. Jatszok-jatszok D.Va-t iranyitva, egyszer csak az ellen igen intenziv (ertsd: ARMA3 utan kozel sem ilyen sebesseghez vagyok szokva) apritasa kozben benyogi a noi "kommentator" (vagy hogy nevezzem) hogy Team Kill. Na mondom ez erdekes, az eddigi tapasztalataim alapjan itt aki barat, az nem sebzodik, de OK, teszteljunk. Hat valoban igazam lett, de ez nem gondolom hogy ujdonsag szamotokra. A lenyeg, hogy aztan utananezve az jott le, hogy nem a hagyomanyos ertelmezest koveti a jatek, hanem arra erti ha az ellenfel csapat likvidalasra kerult. Hat, erdekes, en meg kaptam egy szolid infarktust kozben. 
Udv. core2
-
Mukih
tag
Végre sikerült így season végére, nagyon sokan írtátok, hogy rengeteg leaverrel és trollal találkoztatok így season végén, én viszont elég értelmes embereket kaptam (2700ról indultam szerdán). Ami időt rankedezéssel töltöttem most kb 3 meccset vesztettünk, abból 1 volt olyan, hogy volt egy 5ös premade, ellenünk meg egy 6os, és megkérdeztem, hogy egyáltalán ismerik-e egymást vagy csak randomok és összeálltak, mert nagyon látszott, hogy semmi kommunikáció nincs és azt sem tudták, hogy mi van és mondta az egyik csávó, hogy csak random összeálltak. Persze azt a meccset vesztettük is 
Sok szerencsét mindenkinek aki még próbál feljebb mászni!
-
fuvi
senior tag
így kell játszani Overwatchot XBox One-on:

-
MeghaL0L
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Érdemes. Visual Studio mellé kell telepíteni!

-
MeghaL0L
addikt
válasz
Lokids
üzenetére
Én is C#-ozom. WPF ill Winfos Phone alkalmazásokkal foglalkozom, de a WP-t elfogjuk felejteni ahogy én ezt most látom. Xamarinra fogok ráállni (már elkezdtem). C#-ban írod a kódot és natív kódot generál ami fut iOS-en, Androidon és WP-n egyaránt. Minden platform a saját kinézetét veszi fel. Tehát ha bedobsz egy gombot a példa kedvéért akkor nem kell stílusoznod, hanem felveszi a platform sajátosságait, így másképpen fog kinézni androidon,ios-en és wp-n is. Jó dolog, bejön.
-
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Lokids
üzenetére
Mindig van értelme. Főleg, hogy otthon önszorgalomból is csinálhatod. Rakat turorial van a youtube-on is. Én az a baj, rohadt lusta vagyok tanulni, így ami rám ragadt egyetemen (külön sztori, még egyszer nem mennék az tuti), innen-onnan abból próbálok gazdálkodni. Aztán hirtelen azt veszed észre, hogy sok ragadt rád. (Nekem mondjuk szerencsém van, van egy jó mentorom)
Legalábbis én így voltam / vagyok vele. Nem követendő példa, sokkal magasabb szinten lehet ezt űzni mint ahol én jelenleg tartok, kicsit több szorgalommal. Most el van határozva, hogyha több időm lesz, a szükségestől többet akarok vele foglalkozni otthon. Bár ezzel meg az a baj, ha egész nap a kódot nézem/írom a munkahelyen, akkor nem nagyon van kedv otthon is azzal foglalkozni. De érzem, hogy "komolyodok" és sikerülni fog magamat rászánni.
Annyi, hogy most időhiányba vagyok.(a vicc, hogy szintén tanulás miatt, de hiába van köze a programozáshoz, mégsem az amivel előrébb léphetek. Tudod, az ilyen kötelező sallangok, fogalmak.)(#11631) Pocok256: Huh, ezt írtam le én is kicsit hosszabban. Akkor nem csak én látom így.
És ja, ehhez kell a kitartás, mert lezsibbasztja az agyat keményen. 
-
Jinxb1rd
addikt
Facebookon be lehet állítani különböző overwatchos keretet a profilképnek lul
-
xenom0rph
őstag
A hétvégi "ingyenes" event annyira ingyenes, hogy kell hozzá xbox live/ps plus, gg blizz.
Van előfizetésem, nem erről van szó, de így ingyenesnek hívni valamit ami valójában nem is az..
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Hannibhál
üzenetére
Szerencse, én rikán találok normális csapatot. Tegnap is Hollywoodon támadással kezdtünk, és betoltunk szinte végig, csak ott fogtak meg minket. Erre az egyik srác elkezd vészmadárkodni, amikor szóltam, hogy ne legyen már ilyen negatív, akkor meg... na inkább némítottam. Ja igen, ellenfél a CP-t se foglalta el.

Másik, amikor Gibraltaron támadásra hozok Rein-t, erre van még Phamercy+Widow (ők így groupban), Genji és még valami 200 hps, ellenfélnél meg 3 tank Hog, Zarya, D.Va. Payloadhoz a csapat felének (említett 3-as group) köze sem volt, és az ellenfél tankjai sem igazán haltak.
Több ilyen volt tegnap, végig 2000 körül stagnáltam.Doradon viszont olyan történt, amit még nem tapasztaltam eddig. A payload láthatatlan volt, csak egy kék ködpamacs lebegett a helyén (a szállítmányhoz tartozó effekt). Elég szar volt, mert Lucioval folyton elakadtak a lövéseim.
-
oxox
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
welcome on board

-
Hannibhál
őstag
Nem tudom mi van, én pl 2 nap alatt 250 sr-t mentem felfele(2150ról 2411re) s a két nap alatt egy lose volt, értelmes társaság volt, elelnfélnél sem nagyon volt troll, egyzser volt nálunk egy leaver route-on, attackba toltuk 84métert azt defbe otthagyott minket, DE!!!!!! lehoztuk basszus 5v6-ba 1,5 méteren múlott basszus XD életem meccse volt

-
brumi1024
veterán
válasz
horvi0813
üzenetére
Nem rankedoztam a szezonban, mert az elején nem tudtam, a közepén meg nem volt időm. Gondoltam gyorsan lenyomom a besorolókat, legalább a szezonvégi CP bónuszt kapjam meg. 2 meccset játszottam (/pontosabban akartam), az első jól indult, de az első fél percben elváltottak a tankok Reaperre és Junkratre, onnantól pedig az egyik csávó végig dobta a meccset (spawnunknál építi a Torbtornyot stb.). Mondom oké, trollok előfordulnak. Második meccs, Route 66 attack: hármas group benne Hanzo, Widow, Sombra. A negyedik pick egy Bastion volt, az ötödiket már nem vártam meg, itt mondtam, hogy bocs srácok, de ez egy másodpercet sem ér meg, leléptem. Szórakozni nélkülem is tudnak.
Kár, hogy az egységsugarú játékosnak atomfizika az MMR működése, így odáig már nem jut el, hogyha most leviszi magát silverbe, akkor a következő szezonban is ott indít.
-
Lokids
addikt
Én ezt nem értem. Mi a fene van? Rankeden már napok óta csak veszítek. És kizárólag azért, mert leaverek és olyanok vannak, akik DIREKT veszíteni akarnak. 500 pontot zuhantam egyhuzamban...
-
AD4MINATOR
nagyúr
offtopic:
-
Bazsi1987
őstag
Beszereztem újra xboxra a játékot kaptam megint kódokat, aki pc-re a simát vette annak szívesen oda adom 😊
-
MK VII
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Irigyellek...

-
MK VII
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Eljön az a pillanat amikor az asztalodon veszélybe kerülnek a dolgok és nyomsz egy deletet a játéknak.

Soldierrel próbáld még a játékot. Az elején jó karakter... Lehet vele tanulni a célzást, célontartást.
Nyugodtan szerkesztheted te is a listát. Annyi, hogy az abc sorrend maradjon meg. Ahova a neved kerülne ott beszúrsz egy sort aztán kitöltöd.

Ja és üdv a csapatban.
-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
Most a learazas alkalmaval beszalltam en is a klubba.
Tegnap ota jatszom, es eddig a kovetkezoket szurtem le:- Lerakhatatlan.
Elkepeszto, utoljara a Quake tudott ennyire lazba hozni jo 10+ eve mikor eloszor talalkoztam vele.
- Eloszor Tracerrel probalkoztam illetve Mei karakterevel. Hat meg kisse szoknom kell oket. D.Va. a favoritom jelenleg.Hogy tudnek bekerulni a PC-s jatekoslistaba? Neztem, hogy elvileg egy szerkesztheto google dokumentum, de nem akarom elrontani.
Kinel jelezzem ha fel szeretnem vesetni magam a listara?Koszi!
Udv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

TBT